Ako zvládnuť prvý francúzsky bozk?
noo mam frajera aa chcem aby urobil on prvy krok a to dal mi pusu alee aj chcem aby mi dal aj francuzaka ale niesom si ista ci to uz niekedy robil a zaroven sa bojim ze ja to urobim zle lebo predsa len je to moja prva.. tak nemate radu?🤭
@ninuskaaq77 ja ťa nehejtujem. Nemám na to dôvod. Teším sa, že s mamkou máš výborný vzťah. Ked máš nejaký problém, tak sa neboj zdôveriť sa jej. Od toho sú tu rodiča, aby stáli pri nás a pomohli nám hlavne vtedy, keď ich najviac potrebujeme 🙂
Moja maminka tu vždy pre mňa bola. Teraz je to môj anjel strážny 😞
@ninuskaaq77 Nie nie, to vôbec nie je kvôli tomu...lebo ak mám s dcérou úžasný vzťah, povie mi všetko...hlavne v 13tich rokoch ...príde za mnou so všetkým a ako matka viem, aká je a verím jej...a aj keby cela jej partia na kope trtkali, ja by som dcére verila, že sa k ním nepridá...Takže nie, tvoja mama ti neverí z nejakého dôvodu a nie preto, čo robia tvoje kámošky.
@bessie12 to mi je luto urcite je stasna a pozera sa na teba zhora a dava na teba pozor a miluje ta tak ako predtym
@earlgrey hej nepoznate ma neviete kto som neviete ako vyzeram ale viem ze nie som taka ako si myslite
@inom75 pane bože.
Do vtedy sa v gramatike zlepší ale nesite tu do nej.
Ako aj vy mate pravo spravit diskusiu a chcete poradit tak na to ma právo aj @ninuskaaq77
Tak ako aj všetci ostatní
@ninuskaaq77 Veď ja si práveže nič o tebe zlé nemyslím...normálna pubertiačka, čo má frajera...síce skoro, ale v dnešnej dobe normálne...ja len píšem, že choď za maminou, porozprávaj sa s ňou...uistí ju, že nie si taká, ako tvoje kámošky, že si o sexuálnom živote poučená, neplánuješ s tým začať takto skoro....atď. a neverím, žeby ti potom mamina neodpovedala na tvoje otázky
@ninuskaaq77 asi si sa trosku zmylila, ja deti nemám ani som ti nič o dcére nepísala. Radšej sa uč slušnému správaniu a gramatiku lebo si drzá ako opica
@janka_23 ja nie som opica a navyse keby ze aj tak opice su inteligentne
@ninuskaaq77 ty asi nie, keďže ani len správne označiť ľudí ktorým chceš odpovedat nedokážeš.
@janka_23 jezis tak ta asi nikto nechcel ked nemas deti 😙
@janka_23 oznacila som spravne fakt kolko mas ty rokov hmmm?
@ninuskaaq77 lebo mentalne taak to by si nenapocitala ani do 9
@ninuskaaq77 Ja len jedna menšia rada...Máš 13 rokov, je tu veľa žien - matiek, ktoré sú v rovnakom veku ako tá tvoja, niektoré staršie, niektoré mladšie. Ja viem, že internet znesie veľa, ale sin len predstav, že sa niekto takto drzo správa k tvojej mamine, páčilo by sa ti to?
@ninuskaaq77 chcela si odpovedat inej komentujucej takže tu teraz netrep kraviny. Prečo zena nemá deti na to je xy dovodov a nie iba ten ze ju nikto nechce. Ale na to prídeš až keď dospejes 😉
Si 13rocne decko, ktoré sa nasilu hrnie do dospelackych veci, do veci na ktoré absolútne mentálne pripravená nie si. Máš frajera týždeň, nedokážete a nemáte sa spolu o com rozprávať ale ty už riešiš francúzske bozky lebo kamoška povedala. Aj toho frajera máš iba preto ze kamoska ma, ze?
@earlgrey presne...takych ako ona je dnes cela kopa, vyrasta nam krasna buducnost. Ja sa takto spravat a riesit v 13tich taketo veci tak mi otec da taku vzduchom chladenu ze by ma to hned preslo 😄
Ale vies co? Chce byť moderátorka, tak nech tie francúzske bozky cvici lebo v tej profesii sa jej to zíde 😂
@janka_23 U nás doma sme žili bez otca ale nikdy v živote by sme si nedovolili správať sa s mamine tak, ako sa správajú niektoré dnešné deti a nie len k mamine, ale ani k iným ľuďom...starším ľuďom...úcta a rešpekt sa v tej dobe nosili viac ako pretekanie sa, kto mal koľko frajerov, kto sa koľkokrát bozkával alebo ešte oveľa horšie veci...Mám 13 ročnú neter...hrozné niečo, ako si ona dovolí rozprávať s vlastnou matkou, to je katastrófa a najhoršie na tom je to, že ani jedna po papuli nepomohla...
@janka_23 to vy ostatní sa ukludnite ano svoj názor tak ale preco je tu mnohych nazor ze malolety tu nemaju co robit a ze sa @ninuskaaq77 ma naucit gramatiku?!
Myslim si ze tema bola francuzak tak sa tej temy drzme a tiez snazit sa jej poradit a nepisat sem hneď ze to vedie k 🔞.
Asi vsietci vieme co to znamená
A ešte dopisem ze keby neovlada gramatiku tak neni v ôsmej triede.
Len tak mimochodom
@name_354 prepac ale toto nieje stranka pre deti a na tom trvam..je to stranka pre zeny hoci je tu aj zopar chlapov. A zeby jedna 13 rocna takto odpovedala dospelym zenam matkam ,babkam..nech ude na stranky pre pubertu a nie tu
@earlgrey presne tak, kedysi nás rodicia vychovávali inak, viedli k slušnosti a úcte k ľuďom. Som rada ze som mala detstvo bez internetu, skutočných kamošov s ktorými sme riešili uplne iné veci než riešia mladí dnes, ze sme sa nepotrebovali predhanat kto co ma, neriešili sociálne siete a lajky ale proste sme si užívali život. Nikto nemal žiadnu depresiu ani úzkosť a učili sme sa systémom pokus omyl. Mladí dnes dospievaju skôr a nie som si istá ci je to dobre. A tato zdigitalizovana doba...dobrý sluha ale zlý pán

@inom75 bože aj ja robim chyby a tiez mi chcete povedať ze neviem gramatiku?!
Keby ju ani ja ani @ninuskaaq77 nevieme tak nas v škole nepustia do ďalšieho ročníka a mna na strednu.