icon

Ako zvládnuť prvý francúzsky bozk?

ninuskaaq77
6. okt 2024

noo mam frajera aa chcem aby urobil on prvy krok a to dal mi pusu alee aj chcem aby mi dal aj francuzaka ale niesom si ista ci to uz niekedy robil a zaroven sa bojim ze ja to urobim zle lebo predsa len je to moja prva.. tak nemate radu?🤭

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@janka_23 takze nemaš nič iné na praci iba uražat ma tak sa pozri dozadu a pozri sa poriadne lebo ty si začala urážat ale asi potrebuješ okuliare ja aspoň hovorim pravdu alee sak dobre nebudem sa tu nechávať urážať staršimi osobami

janka_23
6. okt 2024

@name_354 prepísal mi to telefón takže môžeš byť v kľude, ja gramatiku ovládam, viem presne kde sa ake i/y píše a kde sa píše so/zo 😉

janka_23
6. okt 2024

@ninuskaaq77 nechápem načo ma tu dookola označujes, si 13 ročne dieťa a máš sa venovať iným veciam a nie riešeniu francúzskych bozkov s chalanom, s ktorým si týždeň a nedokážete sa spolu ani rozprávať. Darmo sa tu rozčuľujes a nadrapujes, aj zeny tu ti iba píšu pravdu, ze sa tebe ta pravda nepáči to už je tvoj problém

bessie12
6. okt 2024

@ninuskaaq77 no až taká stará nie som. Mám len 30 r. Nie je to až tak dávno kedy som bola v tvojom veku 😀 navyše mám tiež 2 nevlastné dcéry a jedna z nich len minulý rok oslávila plnoletosť. Viem aká je tvoja generácia.
Len ona sa našťastie nikam neponáhľa so vzťahmi.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@janka_23 nepoznáte ma stará pani nevidela ste ma nikdy takže najprv by ste mali prestať všetkých tínedžerov hádzať do toho istého vreca lsbo niektorý niesu taký ako si myslite skúste niekedy rozmýšľať mozgom možnk vás pravda celkom milo prekvapí

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@bessie12 ale ja taka niesom aviem v niektorých veciach máte pravdu ale nemáte pravo sa furt do mňa navážat

bessie12
6. okt 2024

@ninuskaaq77 ja sa do teba nenavazam. Nemam na to dovod.

janka_23
6. okt 2024

@ninuskaaq77 ak som ja stará pani tak potom aj svoju mamu tak asi nazyvas 😂 a nemusím ta poznať, stačí mi ako sa tu prezentujes a dokážem si vytvorit obraz.
A urážaj tu koľko chceš, mňa také nevyzrete decko uraziť ani rozculit nedokáže. Venuj sa radšej škole, fakt to potrebuješ lebo napísať vizitka s tvrdým y...fuuu

name_354
6. okt 2024

@janka_23 okej prepac

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@bessie12 viem a inak mate veľmi pekného psíka to je on alsbo ona?

bessie12
6. okt 2024

@ninuskaaq77 dakujem. Je to on 🙂

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@janka_23 nie nenazývam alee to vy nemôžete vediet alee dobre

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@bessie12 je zlatučký

bessie12
6. okt 2024

@ninuskaaq77 je to najdusik. Bol to mamin psik a teraz je so mnou v NL 🙂

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@janka_23 ale dobre prepačte nechcela som mať takú vizitku koja chyba veľmi ma to mrzí iba som chcela radu a ano viem že skm na vzťah príliš mladá a aj na bozkavanie

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@bessie12 aj ja mam psíka sa volá že Harry ale teraz je uz veľky si ho pamätám ako malé šteniatko

inom75
6. okt 2024

Dievcata, asi bude lepsie vobec na slecnu nereagovat. Nech si radsej rozmysla, co kupi frajerovi na Vianoce (jej ina diskusia) a ako zvladnu francuzaky… Pekny zvysok vikendu.😉

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@inom75 aj vám

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@inom75 a toto je prepáčenie všetkym ku ktorým som sa správala neuctivo

earlgrey
6. okt 2024

@ninuskaaq77 kto píše o tebe? ja som písala o generácii dnešných pubertálnych detí...nebuď vzťahovačná...ale mala by si sa lepšie správať k starším...to áno...nikto ti nechce zlé...

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@earlgrey ja viem a prepačte mi to teraz ma to mrzí

earlgrey
6. okt 2024

@ninuskaaq77 V poriadku. Hlavne, že si to uvedomuješ 😉

name_354
6. okt 2024

Ak som sa aj ja niekoho dotkla tak sa ospravedlňujem

bessie12
6. okt 2024

@ninuskaaq77 aku rasu mas ? Ja mam civavu. Predtym som mala yorkiho, nemeckeho ovciaka a jazvecika.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024
ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

to je on ale niesom si ista aka rasa to je nepamätám si už lebo teraz žije u babky na východe..

bessie12
6. okt 2024

@ninuskaaq77 to je oriesok ? 🙂 kazdopadne je sladky ❤

rozculena
6. okt 2024

@ninuskaaq77 to je čo za slovo,že úžasTný?
Nôž sa mi vo vrecku otvára,keď toto niekde vidím...

rozculena
6. okt 2024

@ninuskaaq77 čo trepeš,že si profesionálna gymnastka,to hovor tomu,čo seno žerie.

ninuskaaq77
autor
6. okt 2024

@rozculena jezis zas si niekto mysli ze je mudry