Aký bol váš muž?
Už nejaký ten čas som vo fáze zoznamovania sa s mužmi (nie s viacerími naraz). Často sa stretávam s názorom "kašli naňho ak by chcel...".
Ak by ťa chcel napísal by ti hneď ako je online.
Ak by ťa chcel našiel by si čas na stretnutie skôr.
..písal by viac.
.. bol by viac s tebou.
..nosil by kvety.
Atď. Doplňte si čo chcete.
Je to tak? Naozaj ak ťa muž chce tak ťa bude dobíjať ako vo filmoch s 1000 správami za deň, so stretnutím dobre, že nie každý deň, so sladkými rečami a darčekmi?
Alebo ste sa už stretli s tým, že chlap proste nie je ten typ. Áno, má záujem, chce byť s tebou a možno s tebou plánuje aj niečo viac ale jednoducho aj keď je teda online, nemá potrebu vypisovať každú minútu. Nemá potrebu vidieť sa každý deň, skôr si raz alebo dvakrát za týždeň nájde plnohodnotný čas na teba s programom. Nepíše a nehovorí ti aký si poklad a ako je rád, že ťa spoznal atď.
To je Velmi individualne.... ja som bola/som mojho manzela prva znamost..nikdy nebol taky zeby mi vypisoval ozyval sa stale..videli sme sa tak kadzy 3 den. Mna to celkom stvalo lebo predsa len mala som presne v hlavne nejaku predstavu ako to ma vyzerat a myslela som si ze je nieco zle 😅 ale ja som sa s nim na rovinu porozpravala ako nas vztah vnima, ci chce do toho ist atd... reakcia ma velmi prekvapila, nakolko on si vobec neuvedomoval ze robi nieco zle..predtym vztah nemal a nevedel ako sa chovat...mal jasno v tom ze sa mu pacim a chce byt so mnou... vzdy sa tesil ked sme boli spolu a tak ale nemal potrebu mi vkuse pisat napriklad...nuz a uz sme spolu 7 rokov a sme manzelia...dost je to aj o tom aky je to typ cloveka... 🙂
Písal denne xy krát. A potom keď sme sa spoznali sa hneď zoznamky odhlásiť, čas sme trávili spolu vždy keď sa dalo, už máme dve deti.
My sme spolu na začiatku pretelefonovali hodiny. Doslova hodiny. Cez pevnú linku v tom čase ešte 😅 Zakrátko nato sa rozmohli mobily, tak sme potom prešli na flexibilnejsi štýl komunikácie 😀 Ale predovšetkým sme sa intenzívne stretávali, takmer denne, a pokiaľ sa náhodou nedalo, tak boli vyššie spomenuté telefonáty.
Riad sa svojim instinktom. My sme s muzom boli hnet velmi zalubeni a to sme nemali 20😜odpisoval hnet pisali sme si vela ale aj sme chceli byt spolu takmer kazdy den. Samozrejme prve dve tri rande to bolo nacasovane s par dnami medzi tym.. no potom sme chceli byt stale spolu . Jazdil za mnou Hore dole 90minut skoro kazdy den rano ma doviezol spet .. zili sme kazdy v inom meste. Jeden den ked sme spolu neboli celu noc sme si pisali .. tych 1000 sprav. Ked sa clovek spoznava tych tem je tak vela. Samozrejme tisic sprav kazdy den by bolo psycho. Ked sme spolu zacali byvat tie sms sa zmenili na prakticke otazky o kolkej a co na veceru. Ale aj mile spravy len v mensom mnozstve Lebo uz sme si mohli vsetko povedat osobne. Sranda ja som uz po par rande povedala kamoske ze toto je Moj buduci manzel. Ty Musis vediet ci si vo vztahu uz na zaciatku spokojna alebo nie.
Mozno zalezi aj na veku. My sme zacali v 20tke a nevedeli sme bez seba pomaly ani dychat 😂. Vyuzivali sme vsetky mozne sposoby ako byt spolu alebo aspon v kontakte.
Sme spolu 30r takze skusenost v starsom veku nemam.
Môj muž nie je ten typ a itak na začiatku to bolo že mi napísal hneď ako bol online, chcel byť so mnou stále, nosil mi kvety, prekvapil ma hocikedy atď. Proste prebehla iskra, zafungovala chémia a už to išlo. Nevedeli sme sa od seba odlepiť. Mali sme 1,5 roka vzťah na diaľku, kde sme sa videli len cez víkend a mne sa zakaždým keď odchádzal hrnuli slzy do očí. Ach, krásne to začiatky 🥲 teraz som rada keď ide na sluzobku na pár dní a ja si od neho oddýchnem 🤣
Ak sa chcete obojstranne tak to ide lahko a samo..Ja osobne nikoho dobijat nemienim, ozvem sa popisem, zavolam von jeden-dvakrat a ak nie je spatna vazba neriesim. Ani nie som zufalec, ktory musi niekoho dobijat, vacsinou je to presne naopak. Ak je chlap rozumny, sebavedomy fesak s normalnymi nazormi a zabezpecenyskor zeny ho uhanaju, pretoze takych je malo ;) Toto plati ked ani jeden nema deti. Ak su uz rozideni so zavazkami tak je to uz o inom a o dost zlozitejsie a dost kompromisnejsie z obidvoch stran.
Moj nazor je ze na dnesnu dobu je 1-2x do tyzdna nie je dost na to aby niekto mal sancu sa dobre spoznat. A teda, mi to nedava zmysel ze by planoval aj nieco viac a chcel ma spoznat a isiel by na to takymto slimacim tempom.
Precitaj si knuhu Why man loves bitches. Preco muzo miluju potvori. Ked budes robit ako v tej knihe tak bude robit co chces.
@moonlight1210 a prečo by nemala byt @lukavluke v poriadku? Ty chces popriet ze dotycna nespomina v 99%prispevkoch jej nadstandardny prijem?
Skús si to otočiť. Si zamilovaná,chces tomu protajsku písať,byť s ním,atď?
Čiže keď mužovi na žene záleží, jasne,že je iniciatívny, akčný,atď.
Mne by taký, čo by ma dobijal kvetmi, čokoládkami a neviem čím, liezol na nervy 🤷 spýtaj sa samej seba, čo vlastné od muža chceš. Môj taký nebol a ani nie je. Ale ja som to ani nechcela a ani chcieť nebudem.
@michaela789 myslím,že tu nejde o čokolády,kvety....ide o ten záujem,chuť urobiť aj nemožné kvôli človeku,kto.mam rád.
A to každá cíti...
@rikarika ibaze lukavluke to riesi, akoby ju obrala o dedicstvo po starej mame. Tak trochu prehnane to preziva, povedala by som.
@moonlight1210 nemyslim ze by to prehnane prezivala, ved to nepise v kazdej teme, naopak- pekne zhrnuté.
@derdia neverím
@gertrudaosem comu?
moj muz IT introvert ale ked sme zacinali tak mi vypisoval volal atd denne (aj viac krat) vylety atd proste ak muz ze u chce bude ju dobyvat
zijeme ako manzelia spolu cez 20 rokov a stale mi dava najavo ze ma lubi forma sa zmenila ale podstata ostava
ak by ma chlap v prvych stadiach vztahu chcel vidiet dva krat za tyzden tak by som si pomyslela ze to ma rozohrate na vicere strany (alebo ma matku co ho vyuziva)
Moj ma nonstop bombardoval spravami a telefonatmi, nosil kvety, darceky, chodil za mnou kazdy den 90km, niekedy aj 2x 🤦 Ale nafta bola po 0,90 centov aj menej 😂 teraz hovori, ze keby to je v tomto case tak by si to asi 2x rozmyslel, lebo by pravdepodobne skrachoval😄 Islo mi to spociatku na nervy, lebo som ho vobec nechcela😂 az mi nakoniec srdce dobil. Sme spolu skoro 3 roky, lubime sa velmi💞 a tesime sa na nase druhe bábätko
No ja som sa uz s dedajsim manželom zoznámila na diskotéke. Bolo vidno ze sa mu páčim ale k ničomu sa nemal. Tak pred rozlúčkou som mu povedala ( tak chces moje číslo alebo nie?)😁povedal ze ano a odvtedy sme spolu ( v novembri budeme spolu uz 11 rokov a stoho teraz v septembri 3 roky manželia😁😁) niekedy musi aj žena zakročiť inak by nic nebolo🥰
Vies, ono kazde pozlatko je bublina, ktora praskne. Ozyvat by sa mal priebezne, kazdy den, ale aj podla toho, ci moze. A stretavanie by malo byt prirodzene podla toho, ako vam vyjde cas a samozrejme, system plati: pridem rád. Takisto zena by mala citit, ze jej ten dotycny muz rad da, dopraje, nie ze na nej setri alebo zaraba. Tak, aby sa citila prijemne pri nom.
Ano, existujú aj chlapi, ako píšeš. Ktorí neradi vypisujú, nie sú sladki romantici a nebudú ti hovoriť každých 10 minut, ze si ich poklad.
Treba sa riadiť svojimi pocitmi. Chlap ma konať a nie rozpravat medové reci.
Človeka spoznáš časom, dôležité je, či sa na muža môžeš spoľahnúť, ci je zodpovedný, ďalšie hodnoty, ktoré uznávas ty sama. Ale to zistíš iba časom. Nedá sa na začiatku zavrhnúť chlapa len preto, že ti nepíše zakazdym, keď ukazuje, že je online alebo ti nenosí každý týždeň kvety.
Takého jedného neromantika mam doma. Nevypisoval mi stále, nenosil kvety každé "rande", nemal sladké recicky. Mne na ňom imponovali uplne iné veci a zaujímali ma iné hodnoty. Sme spolu 10ty rok a dúfam ze ešte nas caka veľa ďalších rokov spolu, nemenila by som nikdy v živote.
Stretla som sa aj s takými co opisujes, že je online, neozve sa, stretko občas, že proste na mne nevysel..v konečnom dôsledku mal dotyčný vždy rozrobenych viac kusov 😅 a bolo to len o sexe a keď ten nebol hneď od začiatku tak ho to veľmi rýchlo prešlo.. ale vždy milý, uctivy, spoločný čas príjemné strávený.. a potom boli takí..ktorí naozaj chceli mňa a zaujímali sa o mňa.. ráno som mala správu, zaujímali sa aký mám deň, večer samozrejme dobrú noc atď.. stretnutia chceli hoc aj každý deň.. a potom neskor jasne aj kvety, aj sladkosti, aj prekvapenia..a to napríklad nešlo o začiatku o sex, čiže sa namotali na mna ako osobu..dokonca môj muž má tak strašne chcel že aj keď som mu zrušila 3 stretk za týždeň tak sa vôbec nevzdal..ale nad takými co raz písali, raz nie, ten záujem tam nebol taký aký som si predstavovala tK som sa vždy "zalubila" a potom som bola veľmi nešťastná na akého debila som ZASE narazila 😅😅 ale teraz tomu už rozumiem, vtedy som bola mladá hlupa😁
Bol iný ..iný ako Slováci,viac si všímal a viac sme sa museli rozprávať a niekedy sme si ani koli rečového bariére nerozumeli a predsa sme si rozumeli aj bez slov.ja viem,že jeho som stretnúť jednoducho musela
Zalezi,co hladas. Ja som hladala chlapa so zaujmom,ktory mal zaujem rozvijat vztah,mal zaujem ma zaclenit do zivota a podobne. V case,ked sme sa spoznali,bol tak pracovne vytazeny,ze nebola sanca na normalne rande. A tam sme tomu randenie prisposobili. Ak mal niekde cestu,vzal ma so sebou a kecali sme v aute,najedli sa po ceste. Ak skoncil s pracou vecer,prisiel aj o pol noci aj ked len na 5 minut a este sa ubezpecil,ci ozaj nebudem spat,ze ma nechce pripravit o spanok. Unho neexistovalo,ze by povedal dnes nemozem,vzdy si zariadil aj ked len par minut. A tak je to dodnes uz roky. Nikdy nepocujem nie,nemozem nieco,neda sa. Vzdy sa snazi vyjst v ustrety. A celkovo som mala vzdy stastie na chlapov,ktory mali zaujem a ten zaujem davali najavo cinmi a nie recami.
My sme sa teda nestretavali kazdy den, lebo to bolo nerealne...100km a kazdy praca. Tak vikend ja u nich, vikend on u nas. Volali sme si ale kazdy vecer a vykecavali sa. Asi mi kupil aj nejaky ten kvet, ale nebol a ani nie je teraz ako manzel na darceky. Ja darceky nejako nepotrebujem, staci obcas kvietok ci coko. Za nasich cias nebol mess, takze sme si len obcas pisali sms...to sa v nom ozvalo aj basnicke crevo par krat a snaha sa cenila 🤣. My sme sa poznali uz dhsie ako kamosi, takze zaklady uz boli a potom to bolo uz o tej krasnej zalubenosti a cakani, ze co vyskoci ako prekazka aby sme boli spolu navzdy...nic neprislo uz cca 14r. ...ach, krasne casy "chodenia" to boli 😊
Spravil by pre mna nemozne vtedy a rovnako aj dnes, to sa nezmenilo...aby som bola stastna. Lebo ked som stastna ja, je aj on...a plati to aj naopak.

@lukavluke ty si v poriadku?