Aký je muž v znamení Panny?
Baby,máte muža v znamení Panny? Aký je?
@danieli oooo toto sa tak dobre cita. 🙂 Ja mam doma tiez pannu - 6 rocneho fesaka 🙂 Dufam, ze bude taky.
@kaja153 na jednej zoznamke bolo najviac chlapov v znamení lev a panna 😁.... tak asi o nich nie je taký záujem
@kaja153 prosím ta nato ze máš 26 rokov riesis úplne,, nepodstatne,, veci. Prečítala som si prvú tvoju diskusiu a neviem teda posúdiť ktorá z tých dvoch je väčšia hovadina??? Prečo riešiš strach z tej tvojej slávnej vety a skatulkovat človeka podľa znamenia?
Príde mi to tvoje zmýšľanie hodne pubertiacky. Viem ze každý kto ma dieťa a prešiel si obdobím neúplnéj rodiny ma obavy z ďalšieho vzťahu.....ale toto je už podľa mňa trosku veľa......
@kaja153 úplne iný ako ja, a to som tiež Panna
Ja som blíženec, manžel je panna..robí si všetko podľa seba,čo si vezme do hlavy, ide za svojim cieľom,je šikovný, cieľavedomý. .pre deti i pre mňa by zniesol aj modré z neba...nikdy nevie,aká reakcia ho čaká, keďže som náladová, ale sme spolu 20 rokov a som spokojná. Dúfam,že aj on
Ako o pannach sa hovorí,že su veľmi poriadku milovne až veľki pedanti, su to otvorení ľudia, ktorí to povedia veci narovinu aj keď sa ti to nebude páčiť. Ale veľmi by som sa tým neriadila, môj partner je strelec a je úplne odlišný od strelcov, ktorých poznám.
Hlavnú rolu zohráva, výchova, život a iné faktory.

@miriam11 presne tak rovnaká skúsenosť narcis