Aký je váš názor na chlpatých ľudí?

19. apr 2021

Aky je vas nazor na velmi zarastenych muzov (hrudnik, nohy, ramena a chrbat)?
Ak by ste takeho muza mali, nutili by ste ho, aby sa holil alebo by vam taky muz neprekazal, ak ma ine kvality, pre ktore by ste s nim ostali?

denden77
19. apr 2021

chrbat?? v noci by som ho vydepilovala kobercovou paskou 😎🤣

autor
19. apr 2021

@denden77 Az tak by ti ten chrbat vadil?

petamich
19. apr 2021

mne osobne to velmi vadi 🙈 asi by sme to nejako tiez poriesili

777januska777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sapetka
19. apr 2021

Mne sa nepaci ked ma chlap vlasy (pisem vlasy lebo su to dlhe chlpy. Proste vlasy pre mna😁)na chrbte a ramenach. Fakt mi to pride ako opicka🙈nohy a hrud par chlpkov je ok. Ale chrbat a ramena to sa mi nepaci

mickao
19. apr 2021

@denden77 som sa z chuti zasmiala. 🤣🤣🤣🤣

adriannasvk
19. apr 2021

Tak chlap si chudak nevyberie kde a kolko mu bude tych chlpov rast ale pokial by aspon ten chrbat neoholil tak to by som nedala 🤣

pribinak
19. apr 2021

Nie nenútila, buď ho ľúbim celého aký je aj s jeho chlpami, alebo si vyberiem niekoho úplne iného
Akože tie chlpy si on nevybral a podľa mna to nie je žiadna hrozná vec.

denden77
19. apr 2021

mne by ten chrbat fakt vadil.. mala by som pocit, ze skrabkam/hladkam lacny koberec.. niee, neprosim si 😁

petrao2
19. apr 2021

Nikdy by som takeho chlapa nemala takze ani potreba depilovat by ma netrapila 🤷‍♀️
Ja viem ze zato nemozu ale mne je to nechutne 🙄

palisko
19. apr 2021

Mne tiež vlastné chlpy vadia. Takže idú dole. Niektoré úplne, niektoré zastrihávačom na minimum. Cítim sa čistejšie. Moja 1/2 sa nesťažuje.

janka95
19. apr 2021

Ja nechápem ako niekomu môžu byť chlpy na chlapovi nechutné. Chlap má byť chlapom a nie vydepilovany viac jak ja =D =D ja zas keď vidím chlapa čo si holí hruď aj nohy príde mi prihriaty. =D takže nic si z toho nerob 100 ľudí 100 názorov 🙂 ak je to extrém upraviť, skrátiť pre vlastny pocit je fajn.

matkahelka
19. apr 2021

ja tolerujem u chlapov chlpy len na tvari, rukach a nohach. ostatne je pre mna vyslovene odporne. a vsetci chlapi, s ktorymi som kedy nieco mala mali chlpy len na tychto troch miestach.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
19. apr 2021

Nepisudzujem ľudí podla poctu chlpov... A mala som chlapa Kt sa. Komplet holil a kremikov a kozmetiky mal viac ako ja a aj takého co ma chlpi aj na chrbte... A viem ze vrazil nemalé peniaze na to aby sa ich zbavil ale napriek x sedeniam u dermatológa a odstránení laserom chlpi do rástli aj keď si úplne jemne a menej... Ale sú... Keby mam 16 asi by mi to vadilo teraz sú pre mňa dôležitejšie veci vo vzťahu a toto je detail... Osobne by sa mi tiež nepáčilo keby chlap núti do iného účesu lebo mu prekážajú dlhé vlasy alebo do nejakej zmeny zovňajšku len preto ze to nezodpovedá jeho predstave idealu

h2
19. apr 2021

@viestta 😂😂😂

jana_eyre_2
19. apr 2021

Chudáci chlapi.. mám silne zarasteného muža a fakt by som od neho nechcela aby si holil chrbát a hruď.., ked už aj mužom sa vyčítaju chlpy, to vážne? 😵 Mne sa nechlpati, nezarasteni muzi nepáčia, vždy mi zarastenieprišlo mužné.. ale zase tých čo sa holia nebudem posudzovať, že vyzerajú hladko ako vajce..

saxana000
19. apr 2021

Chrbat a ramena to sa velmi nepaci ani mne.ale ak by ich muz mal nikdy by som na to nic nepovedala trochu som ostala zaskocena ked som videla pri prvom sexe jeho jazvy po tazkej operacii taky je a hotovo.moj muz ma chlpy na chrbte len na jednom znamienku na chrbte cca 10x20cm pto mu vzdy pred letom odepilujem kremom do sprchy lebo to jemu samemu vadi a poprosil ma o to ja som to nikdy nenadhodila.
Chlpaty hrudnik sa mne osobne zda velmi sexi.kolkokrat mu tie chlpy natahujem a vrtim ked lezime pri sebe.mne sa to fakt paci ved je to chlap praveze mi pridu odporne vyholene hrudniky a ked si futbalisti holia nohy to je cista katastrofa.ale to je asi kazdej osobny nazor mozes mu to nadhodit ale nutit holit urcite nie..je to jeho telo taky sa narodil chlpy si tam nenalepil sekundakom tak preco ho menit?

betty_image
19. apr 2021

Dám ti otázku, autorka. Predstav si, že spoznáš nového skvelého muža, rozumiete si, idete na rande, spoznávate sa, on je inteligentný, príťažlivý gentleman, je medzi vami skvelá komunikácia, zároveň pomaly začína fungovať chémia a dostanete sa prvýkrát spolu do postele, túžite po sebe. Vyzlečie sa a vidíš, že má trebárs chlpatú hruď alebo zadok. Už ho v tom momente prestaneš chcieť kvôli tým chlpom? Ja myslím, že nie. Muži sa majú o seba v zdravej miere starať, pod pažami, v íntimných partiách je štandard, že sa muž oholí a upraví, rovnako ako na tvári, ale keď mám chlapa, čo má od prírody chlpatý aj zadok, fakt nebudem od neho chcieť, aby mi chodil na brazilskú depiláciu alebo mu budem po nociach holiť chrbát...to teda nie....

moonlight1210
19. apr 2021

@viestta ja poznam podobny.
Intimna chvila v spalni.
Zena hovori: - Hafni.
Chlap prekvapeny, ale reku dobre: - Haf-haf.
Zena na to: - Hafni!!
Chlap teda: - HAF-HAF!!
- Zhasni ti hovorim, co si hluchy?!

podmostom
19. apr 2021

Mne by skôr vadilo keby bol na hrudi úplne bez chlpov. Asi by som mu tam natajnasa niečo nasadila.

deti95060810
19. apr 2021

podľa týchto hlúpostí hneď posudzovať človeka...🙄
mala som kolegu, zarastený bol ako macko, ale ako chlap a kolega super.... mal manž. dieťa - chlpy neriešil ...

nerya
19. apr 2021

@moonlight1210 ja zase poznám s iným koncom 😂 ,,Zhasni ty k***t, deti sa pozerajú!,,

sszuzu8
19. apr 2021

Ja by som v živote muža neposlala do kúpeľne sa oholiť. A nie nema to nič spoločné s hygienou pokiaľ sa umýva tak ako ma

domak2
19. apr 2021

Tak bud sa mi pacil zarastený alebo nie. Ci ma to akože prekvapí po mesiaci a pošlem ho v šoku sa oholiť? 😅

soldi
19. apr 2021

mala som malo chlpateho aj viac chlpateho. nie je to pre mna natolko dolezite, aby som to nejako riesila, ale paci sa mi chlpata hrud a tvar, ani pod pazuchami mi chlpy nevadia a ked to je v kombinacii s vyholenym/zastrihnutym spodkom, tak to je ideal pre mna.

ale urcite by miera zarastenosti nemala ani najmensi vplyv na to, ci s niekym ostat alebo nie.
reciprocne ocakavam, ze by sa partner so mnou nerozisiel kvoli tomu, ze si celu zimu neoholim nohy 😀

kitycat
19. apr 2021

Tak hadam si vyberam podla vkusu a nie ze poviem "Fero, bude nam to klapat iba ak si oholos pazuchy, chrbat, rit, gule a okolo pipika sibnechaj ciarku, chlpy na mohach a rukach si zastrihni lebo ja mam tada nechlpatych muzov".
Mna to nahodou pritahuje, mala som chlapa co mal aj chrbat zarasteny a ten sex.. Ooo maaaj gaaad

Kazda by sme mali kladat to co nam vyhovuje a nie menit aby nam to vyhovovalo 😊

number19
19. apr 2021

Mala som dlhodoby vztah aj s nadmieru chlpatym chlapom a aj s totalne babatkovskym (skoro si nemusel ani tvar holit). Ani v jednom pripade som neriesila chlpy, lebo u mna chemia neodrazia pocet chlpov, ale nieco uplne ine. A asi nemam vyhraneny typ muza (pokial ide o fyzicno, vzdy tam musi byt ta ina iskra).