Aký je váš názor na chlpatých ľudí?
Aky je vas nazor na velmi zarastenych muzov (hrudnik, nohy, ramena a chrbat)?
Ak by ste takeho muza mali, nutili by ste ho, aby sa holil alebo by vam taky muz neprekazal, ak ma ine kvality, pre ktore by ste s nim ostali?
Nevadilo by mi, kedze je to chlap a testosteron k nim patri.
@ankaanka1977 presne 😂
Mne osobne sa nepaci huňatý muž. Nepritahuje ma fyzicky - vobec. Akonahle vidim ze muzovi ide z kosele koberec tak by ani rande nebolo. Nepride mi ani fer navrhnut aby sa holil. Podla mna by si cloveka mat rada ako celok. Ale je to vec preferncii. Kamaratkam sa to velmi paci - dokonca takych muzov vyhladavaju. Hovorili ze sa v objati takeho muza citia ako v objati medveda - v bezpeci 😀
My sme s chlapom obaja prísne antichlpový aj na ženách aj na mužoch.Takže za mňa chlap bez chlpov.Ja ked vidím niektorých chlapov s chlpami na rukách,že by sa mu dali vrkoče zapletať rýchlo otáčam pohľad inde.Ked chcem hladkať chlpi,tak idem k našim psom.Ale kazdému sa iné páči, ale horšie ako chlpatý chlap je žena s fúzami.
Nikdy som ľudí neposudzovala podľa chlpov. Ale ako žene mi mužské chlpaté chrbáty boli vždy nechutné, nevedela som si predstaviť že by som toto mala v posteli, bolo to pre mňa úplne že brrr. Až som sa raz veľmi zaľúbila do jedného takého chlpatého chrbáta. Okrem pinďúra si neholil nič. A nevadilo mi to, ani som nemala blbý pocit, keď sme boli niekde vo wellnesse či na kupku. Takže v tomto prípade sa mi potvrdilo, že láska je slepá. 😂
a pritom tie spomínané chlpy rastú aj nám ženám..a musíme sa holiť, inak by to bolo divné zrazu..pritom to máme od prírody tak ako chlapi...všetko si určujeme my ludia ..kebyže vidíme chlpatú ženu(nohy, pazuchy,nebodaj bradu) tak nás napne asi...ale ked to má tak dané ..tak je to smutné že by sme ju odsúdili ...ako to vyzerá a čo sa o seba nestará...je hnusná doba. plná predsudkov, materializmu a určovania noriem krásy.
Doteraz som si nevsimla kolko a kde ma chlpov moj muz. :D :D Ale velmi chlpatych muzov teda nemusim...ale co je to velmi.. :D Ani neviem ci som uz takeho stretla.