Aký je váš názor na mužov, ktorí si kupujú erotické hračky?
Tato doba je taka ze, ked si žena kupi nejakú hračku, je to bežné ale ked su chlap kupi je to hneď uchyl, tak ja neviem potom, minule som čítal na fórach ze jedna pisala ze moj muž ma masturbator, že ci je uchyl? a ludia čo tam písali 🙈
@neznamy786 jasne, vsetky sme mimo, len ty si lietadlo 🙄
@neznamy786 ja som ta neposudzovala. Ty mas problem s porozmenim citaneho textu. Ja som ti len vysvetlila, ze kazdy ma pravo na nazor a co colovek, to iny nazor na tu istu vec. Ze sa ti iny nazor nepaci, je tvoj problem, nie problem toho co ho vyjadril. Pytal si sa, odpovede si dostal. Ja viem, necakal si taku odozvu a niektore nazory sa ti nepacia. No a? Aj ty mas pravo aby sa ti iny nazor nepacil, ale to je tak vsetko.
A k otazke (este raz). Co si myslim o chlapovi ked si kupi eroticku pomocku? Je sebec, pretoze mal kupit aj pre partnerku aby si uzivali spolu.
@viestta nie neni to v poriadku, ani neviete aky som, a ako to bolo myslene, ani ma nepoznáte ale predca napíšete ze som uchyl, fakt na zamyslenie, neni ste normálny
@neznamy786 Vieš, niekedy si človek číta diskusiu a povie si: OK, možno nie každý deň svieti slnko. Ale potom prídeš ty a potvrdíš, že niektorí ľudia sú v tme aj na obed....nikto ťa neurazil, nikto ťa nevolal úchyl. Ty si si to vydedukoval sám a tak trochu hlučne. Ak sa ti z komentára, ktorý hovorí o úrovni debaty, automaticky vybaví tvoj masturbátor, tak niekto tu má naozaj problém. Ale nie my....tvoje plačkanie "nikto ma nepozná, ale ma súdite!" je trochu trápne....najmä keď ťa nikto nesúdi, ale ty sa tu verejne obhajuješ, ako keby ti niekto zabavil erotickú výbavu cez exekútora.
A mimochodom....ľudia, ktorí sú vnútorne v poriadku, nepotrebujú verejne riešiť, čo si strčia medzi nohy. Ale ak to ty potrebuješ, dobre....len sa potom nečuduj, keď sa iní zamýšľajú, čo ti vlastne v živote chýba. A nie....odpoveď nie je ďalší masturbátor
Je mnoho tem, kde sa berie úplne inak žena a inak muž - to je naozaj tak.. od maličkaľudia pozerajú na rovnakú vec úplne inými očami ak sa jedná o ženu a ak sa jedná o muža.. je to nespravodlivé to je naozaj pravda.. a aj mnohé odpovede na koniku sú inak ladené ak je autor muž a ak je autor žena.. nemám rada nespravodlivost..
Ale zase na druhej strane - ja osobne by som vôbec nechcela vedieť, že žena používa vybrator, alebo muž neviem čo (masturbator fakt existuje?) podľa mňa intímne veci by mali ostať intímne, ľudstvo je už strašne presexuizovane.. neodsuzujem nič, ale ani nechcem vedieť 🙉
@neznamy786 ze je sebec, mal kupit aj pre partnerku
@viestta 😁😁😁😁dobra poznamka. Nech to plati aj obratene😁
Je mnoho tem, kde sa berie úplne inak žena a inak muž - to je naozaj tak.. od maličkaľudia pozerajú na rovnakú vec úplne inými očami ak sa jedná o ženu a ak sa jedná o muža.. je to nespravodlivé to je naozaj pravda.. a aj mnohé odpovede na koniku sú inak ladené ak je autor muž a ak je autor žena.. nemám rada nespravodlivost..
Ale zase na druhej strane - ja osobne by som vôbec nechcela vedieť, že žena používa vybrator, alebo muž neviem čo (masturbator fakt existuje?) podľa mňa intímne veci by mali ostať intímne, ľudstvo je už strašne presexuizovane.. neodsuzujem nič, ale ani nechcem vedieť 🙉
@jana_eyre_2 konečne normálna odpoveď.
@neznamy786 Môj názor je, že erotické hračky si môže kúpiť kľudne aj muž. To z neho nerobí úchyla. Hlavne keď nemä partnerku a nahrádza to masturbáciou tak je to úplne logické a normálne. Treba ale dávať pozor na to, že vyvolávanie vzrušenia silnou mechanickú stimuláciou môže vyvolať neskôr neschopnosť dosiahnuť orgazmus pri klasickom sexe, kedy vo vagíne sa taká silná stimulácia nedá vytvoriť. A to platí aj pre ženy, ktoré si kupujú nadrozmerné dilda.
@neznamy786 My máme toho doma veľa a nemyslím si, že sme uchylni. Každý nech skúša doma v spálni čo chce.

@viestta nie neni to v poriadku, ani neviete aky som, a ako to bolo myslene, ani ma nepoznáte ale predca napíšete ze som uchyl, fakt na zamyslenie, neni ste normálny
@neznamy786 staci, ze ty si to lietadielko