icon

Aký máte názor na neveru a podvody?

3. sep 2024

Ahojte, aký máte názor na neveru, podvod, či uprednostnenie inej osoby? Myslíte, že preto existuje ospravedlnenie? Alebo je to vedomé rozhodnutie toho druhého na základe jeho vlastných potrieb? Je to otázkou hodnoty človeka, ktorého pod viedli, resp. si za to môže sám? Mám pocit, akoby sme si mi ľudia všetko ospravedlňovali na základe toho, ako sa sami cítime.

Strana
z2
janickacrazy
4. sep 2024

@iceberg no my s mužom sme našťastie ten prípad, že sa zhodneme už 15 rokov, chvalabohu

alexis617
4. sep 2024

Podľa mňa nevera sa nedá ničím ospravedlniť ani nepozornosťou, či nevšímavosťou partnera,či jeho nezáujmo každý inak prežíva rôzne životne traumy,neúspech, frustráciu z každo denného života nemôžeme vedieť čo práve trápi nášho partnera keď sa s nami odmieta baviť či práve nemá chuť na sex s nami ja by som ako človek nepodviedla a neveru neodpustila cez neveru u mňa cesta ďalej nevedie

terry658
4. sep 2024

@iceberg myslím,, že ženy žiadajú o rozvod častejšie pretože chlap ma na salame. My máme s mužom teraz problémy v manželstve. Ja som ostala ticho a jediné čo nerobím je, že s ním nespím. Keby sa niekto spýtal môjho muža ako na tom sme,tak by povedal, že úplne v pohode. Pritom ja už premýšľam nad rozvodom.
On vie, že sa niečo deje ale nemá ani gule sa opýtať a mňa už nebaví riešiť.
Vidím to takto vo viacerých vzťahoch v okolí, že chlap si myslí, že keď žena ostane ticho a prestane kričať, že je všetko ok a pritom je vzťah pred koncom.

robertoo1
4. sep 2024

Tak nevera znamená že niečo vo vzťahu nefunguje mali by sa porozprávať o tom a buď zostať spolu alebo jeden doľava druhý doprava. Problém je že vo väčšine vzťahov nefunguje komunikácia. dôvera je vo vzťahu najdôležitejšia, Ale každý máme na to iný názor.

rozculena
4. sep 2024

@alexis617
"....ja by som ako človek nepodviedla a neveru neodpustila cez neveru u mňa cesta ďalej nevedie...."
hej,aj ja som mala taký názor....keď som mla 25.....

vroni
5. sep 2024

@rozculena, mám viac než dvakrát toľko a neveru by som neodpustila. Ani sebe, ale to nie je tema. Tu si netreba predstaviť žiadne drámy, zbalené kufre a hysterické vrieskanie. U mňa by ten človek proste ľudsky skončil, či by sme sa rozišli hneď alebo až neskôr a nejaku dobu ešte boli spolubývajúci, to je iná vec. Ale za vztahom by to bola bodka. Konečná.

alexis617
5. sep 2024

@rozculena no vidíš ja si stojím za svojim názorom a to už mám 43 rokov a som 25 rokov vydatá a to naše manželstvo nebolo vždy prechádzka ružovov záhradou môj muž musel pochopiť veci ktoré som ochotná tolerovať a čo je pre mňa cez čiaru nad blbosťami sa nezamyšlam z komára zbytočne nerobím somára ,ale nevera je u mňa konečná cez to by som sa nedokázala preniesť

cippi
8. sep 2024

Ono mnohi ludia ani netusia, co za kvietko mozu mat doma 🙂. A myslia ze prave oni maju cisty stol. Ale casto to tak nie je, z mojho pozorovania sa flirtuje vsade takmer ked je clovek mimo svojho partnera.Ato nehovorim ze niekde daleko este na tyzdnovkach tm sa neda kontrolovat nikoho. A chlapi co som si vsimol ak sa ocitnu medzi mnozstvom zien, prebudzaju sa v nich ti hravi lovci,su vo svojom zivle 🙂. Ako podla mna vacsina ludi ma nejake tajomstvo male alebo vacsie. Samzrejme su aj vynimky.Tvrdit ze jeden clovek sami paci a pritahuje ma cely zvot a iny ma nelaka je nonsens, kedze ludia zpodstaty nie su monogamni prirodzene. Keby boli nebola by nutnost az chorobne kontrolovat partnera aby sa nahodou cosi nestalo niekde lebo by nebol dovod pretoze by nic nehrozilo. To zeje tu nutnost podozrievat,vlastnit partnera a kontrolovat znamenaze jetu strach a pochybnost, ze niekto dalsi sa najde. Ak byludia boli prirodzene monogamni nehrozilo by nic.

milos81
12. sep 2024

Ospravedlnenie urcite nejestvuje, podvedie raz, podvedie aj 1000x, najma ak odpustis s tym, ze sa ide dalej. Odpustit ano, ale kvoli sebe, no mat v kuse pri pomysleni na tu osobu v hlave, ze ide o ku.vu, alebo pred sexom, ze co to je za zumpu, kto vie s kym bola, ble, fuj, urcite nie. Ked je dovera znicena z dovodu nevery, u mna to je uz konecna, ale kedysi som odpustil s tym, ze ok, dam sancu, nebolo to na nic, povedal by som, ze ju to len povzbudilo, akoby dostala suhlas.

zuzanka.zuzu
12. sep 2024

môj názor na neveru je taký, že ju odpustím iba sebe, nie mužovi 🤭😂

Strana
z2