Aký vek mal váš partner, keď ste sa dali dokopy?
Ahojte baby. V akom veku bol váš partner, keď ste sa dali dokopy? Myslím, že bol vyzretý, mal v hlave usporiadané priority a hlavne si vás už naozaj vážil.
Mam 24, okolo seba chalanov v mojom veku a stále nevedia čo chcú.. neviem či sa radšej zamerať na starších alebo ako.. :D možno je to mojim vyžarovaním, ale vždy mám pocit že do vzťahu idem s čistým srdcom, mam ho otvorene no muži to len využívajú v svoj prospech. Nezaujímajú sa o moje pocity, ide im len o vlastný prospech, ego..
Som človek, ktorý ľuďom neverí.. snažila som sa otvoriť, veriť ze to so mnou myslia vážne a keď som sa otvorila, tak to len využíval🙂
@naneta258 bola som s kamarátkou na oldies party. Ju tam balil nejaký pripitý týpek a ja som sa nudila. On sedel so svojou partiou vedla pri stole a všimli si, že sa nudím, tak ma zavolali k stolu, či si nechcem prisadnúť. A tak to nejako potom pokračovalo, vypýtal si telefónne číslo a tak. Po dvoch rokoch bola svadba.
Ja som mala 21 a on 23.. bol to jeden z najmladších mužov čo som dovtedy mala partnerov, zväčša som mala tak o 5-7r starších.. môj muž bol môj najlepší priateľ už viac rokov, býval na vedľajšej ulici a chodili sme do tej istej základnej školy..
Necelých 16
ja 18 a manzel 22
@naneta258 Nepoznam vztah, co by nezacal na 100% a casom neuberal z frekvencie. Je to prirodzeny proces.
Ja 19, on 25.
@naneta258 očakáva od toho strašne veľa...skús menej premýšľať...ľudia vo vyššom veku ktorý už pracujú (23+)už nemajú tolkomvolneho času ako sme mali keď sme mali 14. Možno menej očakávania od chlapa(ti majú ver mi úplne iné zmýšľanie ako my ženy)a budeš spokoja
ahoj, obaja sme mali 21 a boli sme spolužiaci na škole, aj rovnaký odbor, rovnaký internát .....krásne roky.....tento rok bude tomu 18 rokov čo sme spolu....😍
28 ....ja o 6 menej.
ja 19 a on 20, dozreli sme spolu, brali sme sa hned po vyske, deti az po 8 rokoch manzelstva
@naneta258 29 a ja som mala 19 🥰 teraz máme 23 a 33 bude mať 34 a mám pocit že lepší vekový rozdiel si neviem predstaviť už aspoň vie čo chce a je zodpovedný 🥰 ..ale čo je najhoršie je že niekedy je to až príliš 😅 a cítim sa tak mlado diskotéky zábavy sú pre mna a manžel je už skôr dosť zodpovedný ..aj hocikedy ide nejaká pesnička a ja sa nanho pozerám že wtf to nepoznám 😅 alebo že vtedy a vtedy bol na strednej s kamošmi a čo frčalo v Tom čase a ja som úplne mimo že uhm ja som išla len na základnú školu hrala sa s bábikami a on už končíl strednú a robil si vodičák 🤣🤣🤣🤣
najlepsi vekovy rozdiel, vedecky dokazany, je 0-3 rokov, su to najstabilnejsie manzelstva, manzelia maju spolocnych vela veci, presne ako tu neikto pise, pocuvali rovnaku hudbu, vyrastali na rovnakych serialoch,proste ten background maju spolocny
@naneta258 ono 23 rocny je nezrely, neocakavaj hned chlapa co vie, co chce, my sme s manzelom na to prisli spolu, ze co chceme od zivota spolu dokazat, moj manzel dokonca aj opakoval rocnik na VS, lebo typicky nezrely chalan, ale kvoli mne to dal, lebo by sa hanbil predo mnou, ze ho vyrazili. Mal technicky odbor, tazky. Teraz nemozem nic povedat, stara sa, je sikovny, zrucny. Jasne,ze sa najdu veci, co v manzelstve obcas lezu na nervy, ale take mame vsetci.