Aký vek mal váš partner, keď ste sa dali dokopy?
Ahojte baby. V akom veku bol váš partner, keď ste sa dali dokopy? Myslím, že bol vyzretý, mal v hlave usporiadané priority a hlavne si vás už naozaj vážil.
Mam 24, okolo seba chalanov v mojom veku a stále nevedia čo chcú.. neviem či sa radšej zamerať na starších alebo ako.. :D možno je to mojim vyžarovaním, ale vždy mám pocit že do vzťahu idem s čistým srdcom, mam ho otvorene no muži to len využívajú v svoj prospech. Nezaujímajú sa o moje pocity, ide im len o vlastný prospech, ego..
Som človek, ktorý ľuďom neverí.. snažila som sa otvoriť, veriť ze to so mnou myslia vážne a keď som sa otvorila, tak to len využíval🙂
Ja takmer 24 a on 24,5. Sme spolu už 14 rokov ❤️
Obaja sme mali 22, ale život ho preskúšal tak, že bol omnoho dospelejší ako ja..
15 😅 s muzom sme spolu od 15 r ...sme spolu 18r mame 3 krasne,zdravé deti . Najmladší bude mať ešte len 3 mesiace ,zato najstaršia ma už 14 a druha 12 r😊
Ja 20, a on 30
@naneta258 od 18-stich spolu...v 24 sme začali riešiť bývanie,v 25 sme planovali prvé dieťa ....naši rovesníci....teraz okolo 34 rokov ....tak pol na pol....niektorí nedozreli doteraz,nemajú rodiny,bývanie,deti.....niektorí su na tom podobne ako mi....takže podľa toho mi vychádza že polka nedozreje nikdy asi🤷...24 je už taký vek že už by si mal pomaly vedieť čo chces,za čím ideš a pracovať na tom....lebo áno máš čas ....ale do 30tky to rýchlo uleti....a potom sa naháňať....mám kamošky že majú čas majú čas...teraz majú 35....ani muža ani deti ....doteraz žili,,pubertálnym" životom....niektoré sa zrazu zhacili že chcú dieťa a nieje s kým, niektoré idú ďalej svoje že do 40 mám čas.....ako mať rodinu nieje povinnosť ...ale je to taký nenaplneny život podľa mňa ...potom na 50tku budu banovat...