icon

Aký vplyv má hrúbka penisu na sexuálnu spokojnosť?

19. mar 2026

Je tenký penis menej uspokojujúci ako hrubší? Aký veľký rozdiel robí hrúbka penisu počas sexu?

anonym_e5660b
19. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_7758f1 takže ten môj tenký toho asi moc nezmôže

@anonym_autor musis najst velkostou mensie javisko.

anonym_7d673a
19. mar 2026

@anonym_autor ak je roztahana tak jasné že chce hrubého vtáka, inak ho necíti.

mandzula
19. mar 2026
@anonym_autor

@mandzula takže tenký nie je dostatočný?

@anonym_autor Ceruzka...

autor
19. mar 2026
@mandzula

@anonym_autor Ceruzka...

@mandzula chápem...

autor
19. mar 2026
@patrike

@anonym_autor Zbytocne zacinas take debaty a potom si nicis sebavedomie.

@patrike žiadne sebavedomie nemám takže sa nedá viac zničiť

mandzula
19. mar 2026
@anonym_autor

@mandzula chápem...

@anonym_autor Ale vsetko zavisi od spokojnosti partnerky, moj nazor je pre teba nepodstatny. Ak je spokojna ona, mozes byt spokojny aj ty.

anonym_b53715
19. mar 2026
@anonym_4d7744

Priemerná hrubka penisu čiže obvod je 12cm. Taký bežný penis čo už je citit má 13-14 cm. A potom už za hrubý sa považuje nad 14,5cm. Tak si vyber. Hrubka je dôležitá a to dosť. Len potom ďalšia vec pri hrubke nad 14,5 je potrebné kupovať kondom veľkosť 60-64 ja kupujem značku my size tam sa dá vybrať.

@anonym_4d7744 Ty si to tak rozpísal, ako slohovú úlohu z matematiky 😀 Normálne som išla rátať rovnicu.

anonym_12cfe3
19. mar 2026
@demodun

@anonym_12cfe3 nemáš doma meter? 😁

@demodun kvalita sa hodnoti nie len parametricky ale aj vizualne a testovanim 😉

anonym_a69221
19. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_7758f1 takže ten môj tenký toho asi moc nezmôže

@anonym_autor kúp si nádstavec na penis 🙂 v dnešnej dobe to už nie je tabu 🙂

anonym_4d7744
19. mar 2026
@anonym_autor

@mandzula takže tenký nie je dostatočný?

@anonym_autor však odmeraj krajčírskym metrom a uvidis aký máš obvod. Čo je pre jednu malo pre ďalšiu dosť. A ozaj veľa žien preferuje skôr klytoris na stimuláciu.

anonym_4d7744
19. mar 2026

@anonym_autor toto ozaj nerieš každá žena ma iné požiadavky hlavne sa vedieť o ňu postarať aj inak. Kašli na veľkosť iba sa budeš trápiť. Možno ho máš v norme len si domyslas to robi veľa chlapov. Ja sám som mal tiez take myšlienky keď som bol mladší a vieš čo ? Domyslal som si. Žien som mal v živote dosť a vždy to bolo super. Časom som zistil že nieje vôbec menší dokonca skôr väčší.

ivicatolic
19. mar 2026

@anonym_autor to máš jak s roškem...též si kúpiš vacsiii...😁😁😁👉

anonym_7eadaa
19. mar 2026

moj ma 16cm obvod a kvoli tomu nemame vobec rychlovky, alebo taky spontanny vasnivy sex, lebo to fakt boli .. takze davam aj opacny pohlad

autor
19. mar 2026
@anonym_7758f1

Velky!! Hrubka je dolezitejsia ako dlzka.

@anonym_7758f1 Takže tenký je nedostatočný na uspokojenie?

autor
19. mar 2026
@ivicatolic

@anonym_autor to máš jak s roškem...též si kúpiš vacsiii...😁😁😁👉

@ivicatolic Takže s tenkým by som u teba nepochodil?

anonym_928da5
19. mar 2026

Mala som tu česť vyskúšať cca centimetrovo rovnaké len jeden bol tenší a druhy hrubší popravde moje fazy cyklu si robia kade čo a teda v určitej fáze môžem len jednu polohu lebo zo zadu ma to boli . Počas 3ky mi bol pohodlný tenší a hrubší začal jemnučko bolesti ( zo zadu poloha) . Bolo mi vtedy nepríjemný ten sex . Ale aj keď ina poloha bola ten s teším bol fakt iny sex . Takže nejde ani o hrúbku ide o techniku aka je . Samozrejme ak ma niekto 7 cm gašparika nepomôže ani dobra technika

ketrin1984
19. mar 2026

Tak s tenkým môžes ísť o poschodie vyššie,čo iní by za to dali...

autor
19. mar 2026
@ketrin1984

Tak s tenkým môžes ísť o poschodie vyššie,čo iní by za to dali...

@ketrin1984 jasné chápem...

mandarinka555
19. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_7758f1 Takže tenký je nedostatočný na uspokojenie?

@anonym_autor To si robíš nejaký stupídny prieskum? Aj keď máš malého kolibríka, nerob si z toho ťažkú hlavu, hravo sa totiž z toho vylížeš😝

autor
19. mar 2026
@mandarinka555

@anonym_autor To si robíš nejaký stupídny prieskum? Aj keď máš malého kolibríka, nerob si z toho ťažkú hlavu, hravo sa totiž z toho vylížeš😝

@mandarinka555 Väčšina sa zhodne že hrubý penis je lepší, a ten môj je podpriemerne tenký, tak som chcel vedieť ako veľa robí hrúbka rozdiel

ivicatolic
20. mar 2026
@anonym_autor

@ivicatolic Takže s tenkým by som u teba nepochodil?

@anonym_autor u mňa né.... ale skús ho dát do kachny, jak v Kameňáku....😭😁😭💋💋💋

anonym_58e7ca
20. mar 2026
@anonym_e5660b

A kde tu je, co je male, to je pekne? 🙂

@anonym_e5660b fuj

ketrin1984
20. mar 2026

@anonym_autor
Hľadaj si útlu ženu,chudučkú.Nie takú čo už 3x rodila.

moonlight1210
20. mar 2026
@anonym_autor

@mandarinka555 Väčšina sa zhodne že hrubý penis je lepší, a ten môj je podpriemerne tenký, tak som chcel vedieť ako veľa robí hrúbka rozdiel

@anonym_autor 3,5 az 4 cm priemer a 13+ cm na dlzku (ked je vzruseny). To vacsinu zien uz spolahlivo uspokoji.

Je uplne jedno, aky je v kludovom stave.

jogy1984
20. mar 2026

To je zas diskusia kde správna odpoveď nie je . Nikde nie sú určené ideálne parametre . Čítal som dávnejšie na jednom českom portáli viac ako 1000 stranovu diskusiu na toto téma . A bola to vsehochut názorov. Jedna skupina na veľké rozmery nedala dopustiť. Pre iné to bolo peklo . Iné chceli tu hrúbku . Ďalším to bolo jedno . Ale čomsi stoho zobrať je že rozmery je len jeden faktor dobrého sexu . Záleží na tom či sa žena cíti chceba milovana . Či je predohra dosť dlhá . A partner nie je sebec . A zdá sa že bezne rozmery su univerzálne .

anonym_ce1235
20. mar 2026

Autor toto vobec neries. Penis mas taky, aky je. Ty sa nauc pouzivat prsty poriadne, jazyk poriadne, to je to, cim dosiahne zena uzasny orgazmus... vies pouzivat aj hracky.... o tomto je vztah - tebe musi zalezat na tom, aby zena bola spokojna - a do cielu ju vies priviest kadejako... .trenuj, uc sa, citaj, vzdelavaj, ako idealne zenu uspokojit a venuj sa tomu poriadne a ver mi, ten penis bude uplne ok, lebo uz bude mokra, nazhavena a bude mat dva orgasmy za sebou pred tym, ako ty vobec zasunies... navyse su uhly, kde to vies kompenzovat.

anonym_0a68b2
20. mar 2026
@avicii18

20/5

@avicii18 30/8

anonym_0a68b2
20. mar 2026

Ked uz treba rozlisovat, tak nie penisaky ale zeny. Taka co ma za sebou 40-50-60 partnetov neriesi hrubku ale pocet muzov a ako casto to ma. Berie, ze nie vsetci su obdareni a nie vsetci obdareni su sikovni. Z toho vychadza je jedno akeho ho mas, sex mat budes s takou tak ci tak. Kazdy sex je iny to asi vies. Moze mat doma dobreho milenca a aj tak bude chciet ochutnat macku vo vreci. Dolezite je ci to so zenami vies.
Druhe zeny su take ine jeden penisak aky pride na takeho si zvyknu a nefrflu. Lubia ho aj s jeho panom cely zivot.

patrike
20. mar 2026
@anonym_ce1235

Autor toto vobec neries. Penis mas taky, aky je. Ty sa nauc pouzivat prsty poriadne, jazyk poriadne, to je to, cim dosiahne zena uzasny orgazmus... vies pouzivat aj hracky.... o tomto je vztah - tebe musi zalezat na tom, aby zena bola spokojna - a do cielu ju vies priviest kadejako... .trenuj, uc sa, citaj, vzdelavaj, ako idealne zenu uspokojit a venuj sa tomu poriadne a ver mi, ten penis bude uplne ok, lebo uz bude mokra, nazhavena a bude mat dva orgasmy za sebou pred tym, ako ty vobec zasunies... navyse su uhly, kde to vies kompenzovat.

@anonym_ce1235 Nie. Plno zien ti povie, ze nejake nahradne praktiky na dorabanie proste nie su to prave a preferuju orgazmus z penetracie, co si vyzaduje nejake parametre, vydrz a techniku. Oral povazuju za nemuzny a malo vasnivy, az ho vyslovene odmietaju s vyjadrenim "nudim sa pritom".
Dalej kazda je ina a kazdej staci ine trvanie styku.

patrike
20. mar 2026
@jogy1984

To je zas diskusia kde správna odpoveď nie je . Nikde nie sú určené ideálne parametre . Čítal som dávnejšie na jednom českom portáli viac ako 1000 stranovu diskusiu na toto téma . A bola to vsehochut názorov. Jedna skupina na veľké rozmery nedala dopustiť. Pre iné to bolo peklo . Iné chceli tu hrúbku . Ďalším to bolo jedno . Ale čomsi stoho zobrať je že rozmery je len jeden faktor dobrého sexu . Záleží na tom či sa žena cíti chceba milovana . Či je predohra dosť dlhá . A partner nie je sebec . A zdá sa že bezne rozmery su univerzálne .

@jogy1984 Ani to nie je pravda, vobec sa nemusi citit byt milovana, len chce poriadny sex. Nie kazda k tomu pozaduje lasku, v nejakej zivotnej etape.