Akým spôsobom anonymne informovať dotyčnú o silnej nevere?
Ahojte, mám otázku. Akým spôsobom informovať dotyčnú o silnej nevere anonymne? Ide o to, že sesternicin muž ju podvádza a to už dlhu dobu. Ma vlastne paralelný vzťah ako sme zistili. Je mi to veľmi ľúto a chcem, aby o tom vedela. Bohužiaľ je situácia taká že osobne to nepojde, ako to urobiť inak? Ma právo to vedieť. Dakujem
@paulinka17 Rozmýšľam nad tvojím príspevkom, ale z toho, čo tá priateľka povedala, mi vychádza, že tvojho ex s milenkou videla až po tom, ako sa ti priznal a opustila si ho. Lebo píše, že si myslela, že tvoj odchod od neho nie je definitívny, kým ho s ňou nevidela. Čiže, logicky, videla ho až potom. Či?
@h2 Ano, lenze nevedela že ja viem o jeho nevere. Nevedela ani ako dlho to trva. A my sme stretli asi tyzden po tom ako ho videla.
@paulinka17 No ja by som sa v tom prípade určite na kamošku nehnevala. Vedela, že ste od seba, fotku ti ukázala hneď, ako ste sa stretli. Pochop aj ju, že takáto vec sa neoznamuje ľahko.
@martinkatinka ale to muselo byť vydieranie alebo vyhrážanie sa a pod., nevera nie je trestným činom a polícia ju určite riešiť nebude 🙂
No len opatrne.. Mojej známej to niekto povedal, a ona spáchala samovraždu.
Super, že chceš niekomu zničiť vzťah a ešte k tomu anonymne 😀
@ibrunova no veď toto... Ľudia sú strašne dr*nutý, starajú sa do vecí do ktorých ich je absolútne nič. Tento "anonym" si vôbec neuvedomuje čo všetko môže spôsobiť.
@sparrows skús sa opýtať nejakého psychológa, možno sa ti rozšíria obzory
@kaitlin3 počkaj, na jednej strane z nej nechceš robiť debila a chceš jej povedať pravdu o nevere, ale na druhej strane jej to chceš povedať anonymne aby sa pred tebou nemusela hanbiť 😂 Dobre, na dnes modrého koníka stačilo
paralelny vztah vyjde najavo...cudujem sa,ze sesternici doma nechyba,alebo ked je dlho prec...chcete jej zachranit rodinu alebo aby poslala muza prec? lebo v prvom pripade dajte panovi vediet bud postou alebo listockom za stieracom auta,ze uz ho videlo vela ludi s milenkou,tak nech neponizuje sesternicu...sesternici mi je luto,pohlavne a vselijake ine choroby su svinstvo...a je to aj nechutne po inych strankach...
@dominikamacakova ak má niekto väčšinou traumu z toho, že mu niekto povie, že je podvádzaný ako z z toho, že je podvádzaný, tak áno - psychológ je cesta😂 ľuďom nikdy nevyhovieš
@dominikamacakova nechápem kde sa to vylučuje. Nechcem aby o tom ešte dlho nevedela (raz sa to prevalí) tak jej to chcem povedať a zároveň nechcem aby sa predomnou ako rodinou cítila nepríjemne že to má odomna. Či čomu konkrétne nechápeš?
@dominikamacakova zničiť vzťah? 😁😁😁 to si ma dobre rozosmiala, tak vzťah v ktorom muž dlhodobo a systematicky podvádza ženu je úplne v poriadku 😂 a ta nevera ten vzťah neničí pravda, až jej prevalenie 😁
@kaitlin3 veď neverníkovi sa vďaka tebe uľaví, bude mať konečne voľnú cestu s frajerkou a ona nech si robí ako vie, že? Takže v podstate službu spravíš
@dominikamacakova nie, tak to nechajme tak, poďme tu neveru vlastne podporovať, nech on si ďalej užíva s kýmkoľvek bez záväzkov, hocijakými chorobami nech ju nakazí, ona nech mu doma vyvára, upratuje a stará sa o jeho deti, ozaj deti? No tak tie tým fakt nebudú trpieť nikdy, keď to už vedia aj ini ľudia, ku ním sa to tiež nikdy nedostane, všakže 🤦♀️Ja fakt neviem kam týmto mieriš
@kaitlin3 a myslíš si, že ona o tom nevie?
@dominikamacakova už skúšaš ale okej, ak to nahodou vie, tak keď jej to anonymne povedia tak to je potom jedno 🙂 jedine si uvedomí že o tom vie už dosť ľudí tak prehodnotí čo s ním naďalej ostane
@kaitlin3 a ak o tom nevie, vezmeš na seba zodpovednosť za to ako s tou informáciou naloží? Či náhodou nevyskočí z okna, či pôjde s deťmi do krízového centra atď? Povieš to pred vianocami, alebo až po vianociach? Nech majú ešte aspoň sviatky "pekné"?
@dominikamacakova v pohode 🙂 inak čo je zle na krízových centrách?
@dominikamacakova ináč nechápem celkom tu časť so zodpovednosťou za to že niekto oznámi zlu správu. To touto logikou ani lekári nemajú oznamovať pacientov ťažké správy a diagnózy lebo aby si náhodou niečo neurobili? Či ako to vysvetlíš?
@kaitlin3 no určite nenapíšu anonymný email 😀
@dominikamacakova a zmení sa niečo na tom keď to povie osobne alebo anonymne?
@dominikamacakova ty si dobre mimo 😀
@makakova a ty ešte viac 😆
@kaitlin3 však rob ako vieš 😀
@dominikamacakova super, dakujeme za skutočne hodnotny vstup do diskusie 😁
@kaitlin3 či bol hodnotný zistíš aj sama 👍
@dominikamacakova ona ten vzťah neznici. Ten vzťah ničí ten somar tým, že ju podvádza.

Nechápem ľudí, čo útočia na osobu, ktorá chce prezradiť neveru a dohovárajú ju od toho. Vy by ste sa necítili naštvane, že všetci okolo vás vedeli, že vás partner podvádza a len vy nie? 😂 ignorovanie reality ju nezmení