icon

Akým spôsobom anonymne informovať dotyčnú o silnej nevere?

15. okt 2022

Ahojte, mám otázku. Akým spôsobom informovať dotyčnú o silnej nevere anonymne? Ide o to, že sesternicin muž ju podvádza a to už dlhu dobu. Ma vlastne paralelný vzťah ako sme zistili. Je mi to veľmi ľúto a chcem, aby o tom vedela. Bohužiaľ je situácia taká že osobne to nepojde, ako to urobiť inak? Ma právo to vedieť. Dakujem

sparrows
15. okt 2022

Nechápem ľudí, čo útočia na osobu, ktorá chce prezradiť neveru a dohovárajú ju od toho. Vy by ste sa necítili naštvane, že všetci okolo vás vedeli, že vás partner podvádza a len vy nie? 😂 ignorovanie reality ju nezmení

h2
16. okt 2022

@paulinka17 Rozmýšľam nad tvojím príspevkom, ale z toho, čo tá priateľka povedala, mi vychádza, že tvojho ex s milenkou videla až po tom, ako sa ti priznal a opustila si ho. Lebo píše, že si myslela, že tvoj odchod od neho nie je definitívny, kým ho s ňou nevidela. Čiže, logicky, videla ho až potom. Či?

paulinka17
16. okt 2022

@h2 Ano, lenze nevedela že ja viem o jeho nevere. Nevedela ani ako dlho to trva. A my sme stretli asi tyzden po tom ako ho videla.

h2
16. okt 2022

@paulinka17 No ja by som sa v tom prípade určite na kamošku nehnevala. Vedela, že ste od seba, fotku ti ukázala hneď, ako ste sa stretli. Pochop aj ju, že takáto vec sa neoznamuje ľahko.

xsandrax
17. okt 2022

@martinkatinka ale to muselo byť vydieranie alebo vyhrážanie sa a pod., nevera nie je trestným činom a polícia ju určite riešiť nebude 🙂

ibrunova
17. okt 2022

No len opatrne.. Mojej známej to niekto povedal, a ona spáchala samovraždu.

dominikamacakova
17. okt 2022

Super, že chceš niekomu zničiť vzťah a ešte k tomu anonymne 😀

dominikamacakova
17. okt 2022

@ibrunova no veď toto... Ľudia sú strašne dr*nutý, starajú sa do vecí do ktorých ich je absolútne nič. Tento "anonym" si vôbec neuvedomuje čo všetko môže spôsobiť.

dominikamacakova
17. okt 2022

@sparrows skús sa opýtať nejakého psychológa, možno sa ti rozšíria obzory

dominikamacakova
17. okt 2022

@kaitlin3 počkaj, na jednej strane z nej nechceš robiť debila a chceš jej povedať pravdu o nevere, ale na druhej strane jej to chceš povedať anonymne aby sa pred tebou nemusela hanbiť 😂 Dobre, na dnes modrého koníka stačilo

yasmeena
17. okt 2022

paralelny vztah vyjde najavo...cudujem sa,ze sesternici doma nechyba,alebo ked je dlho prec...chcete jej zachranit rodinu alebo aby poslala muza prec? lebo v prvom pripade dajte panovi vediet bud postou alebo listockom za stieracom auta,ze uz ho videlo vela ludi s milenkou,tak nech neponizuje sesternicu...sesternici mi je luto,pohlavne a vselijake ine choroby su svinstvo...a je to aj nechutne po inych strankach...

sparrows
17. okt 2022

@dominikamacakova ak má niekto väčšinou traumu z toho, že mu niekto povie, že je podvádzaný ako z z toho, že je podvádzaný, tak áno - psychológ je cesta😂 ľuďom nikdy nevyhovieš

kaitlin3
18. okt 2022

@dominikamacakova nechápem kde sa to vylučuje. Nechcem aby o tom ešte dlho nevedela (raz sa to prevalí) tak jej to chcem povedať a zároveň nechcem aby sa predomnou ako rodinou cítila nepríjemne že to má odomna. Či čomu konkrétne nechápeš?

kaitlin3
18. okt 2022

@dominikamacakova zničiť vzťah? 😁😁😁 to si ma dobre rozosmiala, tak vzťah v ktorom muž dlhodobo a systematicky podvádza ženu je úplne v poriadku 😂 a ta nevera ten vzťah neničí pravda, až jej prevalenie 😁

dominikamacakova
18. okt 2022

@kaitlin3 veď neverníkovi sa vďaka tebe uľaví, bude mať konečne voľnú cestu s frajerkou a ona nech si robí ako vie, že? Takže v podstate službu spravíš

kaitlin3
18. okt 2022

@dominikamacakova nie, tak to nechajme tak, poďme tu neveru vlastne podporovať, nech on si ďalej užíva s kýmkoľvek bez záväzkov, hocijakými chorobami nech ju nakazí, ona nech mu doma vyvára, upratuje a stará sa o jeho deti, ozaj deti? No tak tie tým fakt nebudú trpieť nikdy, keď to už vedia aj ini ľudia, ku ním sa to tiež nikdy nedostane, všakže 🤦‍♀️Ja fakt neviem kam týmto mieriš

dominikamacakova
18. okt 2022

@kaitlin3 a myslíš si, že ona o tom nevie?

kaitlin3
18. okt 2022

@dominikamacakova už skúšaš ale okej, ak to nahodou vie, tak keď jej to anonymne povedia tak to je potom jedno 🙂 jedine si uvedomí že o tom vie už dosť ľudí tak prehodnotí čo s ním naďalej ostane

dominikamacakova
18. okt 2022

@kaitlin3 a ak o tom nevie, vezmeš na seba zodpovednosť za to ako s tou informáciou naloží? Či náhodou nevyskočí z okna, či pôjde s deťmi do krízového centra atď? Povieš to pred vianocami, alebo až po vianociach? Nech majú ešte aspoň sviatky "pekné"?

kaitlin3
18. okt 2022

@dominikamacakova v pohode 🙂 inak čo je zle na krízových centrách?

kaitlin3
18. okt 2022

@dominikamacakova ináč nechápem celkom tu časť so zodpovednosťou za to že niekto oznámi zlu správu. To touto logikou ani lekári nemajú oznamovať pacientov ťažké správy a diagnózy lebo aby si náhodou niečo neurobili? Či ako to vysvetlíš?

dominikamacakova
18. okt 2022

@kaitlin3 no určite nenapíšu anonymný email 😀

kaitlin3
18. okt 2022

@dominikamacakova a zmení sa niečo na tom keď to povie osobne alebo anonymne?

makakova
18. okt 2022

@dominikamacakova ty si dobre mimo 😀

dominikamacakova
18. okt 2022

@makakova a ty ešte viac 😆

dominikamacakova
18. okt 2022

@kaitlin3 však rob ako vieš 😀

kaitlin3
18. okt 2022

@dominikamacakova super, dakujeme za skutočne hodnotny vstup do diskusie 😁

dominikamacakova
18. okt 2022

@kaitlin3 či bol hodnotný zistíš aj sama 👍

ankare
18. okt 2022

@sszuzu8 prefackat by sa mal ten muž. On je na vine, nie ona, co chce sesternici oči otvoriť.

ankare
18. okt 2022

@dominikamacakova ona ten vzťah neznici. Ten vzťah ničí ten somar tým, že ju podvádza.