Asi ľutujem výber manžela
Ahojte, neviem ci sa tu najde niekto s podobnymi pocitmi ako ja, ale olutovali ste niekedy vyber manzela/priatela? Ja si casto uvedomim ze moj manzel je skvely ale v srdci citim ze to nie je moja spriaznena dusa. Je naozaj dobry otec, da sa povedat ze aj manzel, ale je strasne negativny. Nebavi ho zivot, neznasa svoju pracu. Extremne sa zenie za peniazmi a ja som z toho uz unavena. Stale ma viac ale nestaci mu. Pracuje vsetky sviatky, vikendy, pracuje po veceroch a je vyhoreny. Pomoct si nenecha. Vcera vecer mi hovori: “ citim sa ako v base. Vies, ja nenavidim ludi. “ nemam chut sni chodit domov. Najhorsie je ze casto je nervozny aj na dceru. Ma len 1,5 roka. Co robit? Ja nechcem takto zit, .. hovori mi, ze harmoniu doma nikto nema. Len ak zdedia, alebo su extremne bohati.
@anonym_autor budes mozno prekvapena, ale vela ludi ma taketo reci. Skus ho zobrat na detsku onkologiu aby videl, ako sa mate dobre a ake mate obrovske stastie v zivote. A ked bude dudrat, vezmite sa a sup mimo barak, daleko prec aspon na par hodin. Ja by som mu dala, takto mi kazit den.
@derdia Neviem prečo si ľudia myslia, že skutočná depresia je len o tom obviňovať iných. V tomto prípade aj honba za mamonom, pomýlené životné hodnoty. Určite vyhorel, ale toto jeho správanie nie je z depresie, to je jeho charakter, výchova a hodnoty.
@enmery praveze on moze byt taky unaveny ze uz ani racionalne nerozmysla... Viem o com hovorim. Ja ked som bola v depresii 5 rokov tak som tiez vselico vymyslala.... Len aby osm necitila tu bolest.
@anonym_autor znie to ako volanie o pomoc....myslim ze ju potrebuje ale ak si neda poradit...utekaj lebo ta bude tahat dolu so sebou
Cholerik, kortizol testosteron adrenalin zavist, nenavust, chtic... ho zenu do zahuby. Keby vlastnil 10 vil pod Slavinom, nebol by spokojny. To je nejaka porucha v mozgu, skoda ze si ju neodhalila skor. Kazda rada draha. 🌠
Do roboty nechod, ako ti radia tunajsie pracantky, co su cele dni na MK. Nevies ako to s vami dopadne, uzi si aspon toto jedno dieta. Davaj mu ju na kolena, uspavat, nosit, fyzicky kontakt pomaha takymto depko existenciam a vecnym hrabosom 👑
@anonym_fd7763 ... Až nato, že autorka už pracuje
1. Komunikuj - jasne a otvorene. Priamo mu povec čo ta serie, čo ma zmenit a ako.
2. Urob tlak a opakuj sa
3. Odid zo vztahu
Ja ked som bola v dlhodobom vztahu tak sme sa vždy vedeli dohodnut, pobavit zasmiat a to som tiež ambiciozna workoholička. Ak niekto chodi do prace a potom chodi domov ofučany tak je to len vyhovorka.
Zobrala si si veľmi vadný kus... Za pár rokov už budeš pri nom na antidepresivach alebo v alkohole
Áno ja lutujem :(

Cholerik, kortizol testosteron adrenalin zavist, nenavust, chtic... ho zenu do zahuby. Keby vlastnil 10 vil pod Slavinom, nebol by spokojny. To je nejaka porucha v mozgu, skoda ze si ju neodhalila skor. Kazda rada draha. 🌠
Do roboty nechod, ako ti radia tunajsie pracantky, co su cele dni na MK. Nevies ako to s vami dopadne, uzi si aspon toto jedno dieta. Davaj mu ju na kolena, uspavat, nosit, fyzicky kontakt pomaha takymto depko existenciam a vecnym hrabosom 👑