Asi ma podvádza, minimálne flirtuje
Musim anonymne,nechcem,aby ma niekto spoznal…neverila by som,ze sa dostanem do tejto situacie,ale tak,nikdy netreba dat za chlapa ruku do ohna…
Je vecer,ukladame dieta a chlap mi zachrapal s nim v posteli. Jeho mobil na stole,stale brni,tak som nakukla a tam prekvapenie…sprava od jednej slecny,ci uz oddychuje a s pusinkami a objatim a sprava od druhej slecny,podotykam,teraz citujem: “a co ze chces zrazu pusu odo mna?”. Uplne ma vyklepalo,ledva som dychala,triasla sa mi kazda zilka v tele. Kuknem na fb,slecnu a pani som nasla,napisala im,ale este to nevideli…
Viem,bude to chciet dlhy rozhovor s nim,ale moja dovera je fuc a neviem co dalej. Byt je moj,mam aj pracu,ze nas uzivim s dietatom,dokonca zarobim viac,ako on…
Ale citim sa hrozne ponizene. Verte ci nie,no nemali sme problemy,nehadame sa,obcas vymenime nejaky nazor,ale o chvilu sme ok a ideme dalej,zarobim,varim a staram sa o domacnost…ok,na sex teraz velmi cas nebol,ale maly sme aj ten,len nie kazdy den…
Kua ja mam hrozne nervy,aj velky mix zlych pocitov😢😢
Co robit…?
@greywolf dobre,klud,zamerom tejto diskusie nebolo vyvolat boj medzi “pohlaviami”. Este raz si precitaj moje komentare,ja svojmu muzovi nenakladam za nic ine,lebo pisem,ze po praci mi aj pomaha…lenze ja som v noci aj niekolkokrat hore,lebo este dojcim,nespala som plynule uz pomaly rok,od konca mojho tehotenstva,no aj napriek tomu sme sa tolerovali a respektovali,to znamena,ze aj vedel,ze budu obdobia,kedy si toho sexu az tak neuzije. Za to ale nezanedbam domacnost,najest sa musi kazdy a on v okoli prace nema restiky ani nic,cize varim mu aj do prace a ukaz mi chlapa,ktory by chcel byt hladny alebo bez teplej stravy kazdy bozi den…aj donasky neriesi,lebo v hale nemaju ani signal a kym prejde ku vchodu,tak 20min.
Ale proste to o tom nie je,domacnost a vsetko nam funguje…takze sa pytam,preco toto teda???
@zuzanazu85 presne a k tomu,neboli sme uplne bez sexu a ani raz mi nepovedal,ze pod zlato,lebo uz mi to ide ozaj na mozog. Proste ako sa vravi,mal aj tie “gule” vyprazdnene…za mna to tiez nie je ospravedlnenie,ze sa hned ma otacat za prvou suknou a dvihat si ego…
Pytas sa preco toto teda? Hned moja prva odpoved k tejto teme. Ano muz aj zena si musia uvedomit ze po porode bude menej sexu. To ale neznamena ze to tak na 100% vzdy musi byt. A navyse su aj ine moznosti Ako priamo sex. A ak ti moja odpoved nestaci lebo ju nechces akceptovat. Tak sa spytaj svojho muza ze ked ma ,,Tak casto uzasny dokonaly sex ,, preco to dopadlo ako dopadlo.
Čiže,keď nemá chlap každý boží deň sex,má právo na zmenu a hladkanie si svojho ,,ega" inde? Toto mi z toho vyplýva 😁. Kiez by to takto zacali brať aj ženy, bolo by hneď ,,uvedomenie sa" u chlapov 😆. Bohužiaľ,väčšina milujúcich manželiek v prvom rade myslí na svoju rodinu a až potom na ,,vypustenie pary" 😊. Sú výnimky,ale preto je žena matkou,ktorá rodí,stará sa bezpodmienečne,veľa krát aj na úkor svojej osoby,zdravia,pokoja či fyzického,či psychického a nie chlap 😉.
@greywolf tebe musela nejaka zena velmi ublizit😄
Nemusíš hneď vypisovať papiere na rozvod, ale aspoň na čas /aspoň na mesiac / by som ho vyhodila. Aby si rukolapne a citeľne zažil aké by to bolo o vás prísť...
Nič to neospravedlňuje, že mal málo sexu atď...
@joesvk teraz,ked som viac “vychladla”,tiez zvazujem,ze na nejaky cas mu dam priucku,aby to neopakoval…proste nech vie,ze toto nesmie opakovat a ze to myslim vazne…lebo zase ho hned vziat na milost,to este nedokazem,som plna zlosti,normalne mam take nervy,ze by som ho vyfackala,ale to neurobim,nikdy som neurobila a nechcem to ani teraz,tak si to aspon predstavujem😁nijak inak mu neviem tu “priucku” dat,proste dnes som mu na cely den “zavesila” dieta a domacnost,uz o 11 bol “spoteny”,siel s nou plavat este a nestihol sa ani najest…nuz,dobra zenuska nepripravila ranajky ako zvycajne,iba malej,obed tiez iba malej,takze si bude okusavat kolena. A to ho este par uloh po prichode caka…proste ked dosiel domov po praci,vsetko bolo uvarene,oprate,bolo cisto,on si mohol uzivat uz len malu,kdezto,ja sa venujem malej pomedzi tie cinnosti a ako pisem,vecer este skola…podotykam,uz aj pracujem popri malej a nedonesiem do rozpoctu “maly peniaz”…cize priucku dostat musi,len aj ja musim este vychladnut. A mozno napokon zisti,ze mu je aj bez nas lepsie,kto vie…ale nech sa deje,ako sa diat ma
Je to taká facka koho máš pri sebe. Možno bol taký už predtým, zvyšoval si na tom ego. Len si o tom nevedela. Panko nevie čo od dobroty, má veľa voľného času..
Ale @greywolf ma v niečom pravdu, od pôrodu veľa žien sex obmedzí, a to že muž má otvoriť ústa keď niečo chce, no videl, že si zaneprázdnená tak ťa nechcel zaťažovať, nuž pre neho možnosti boli, sú a budú. Keď pri tebe často nie, tak inde. Muži majú rebríček priorít inak nastavený. Sex tomu dominuje a ten pocit, som chlap, vsimaj si ma, obletuj ma, daj mi zasexovat, najesť, a budem priast ako kocúr.
Nespoliehaj sa na to, že si prišla iba na dve a bude sekať dobrotu. Možno je od toho zvyšovania ega závislý ako niekto od alkoholu. Tvoj muž potrebuje terapiu, veľa rozhovorov, je už na tebe ako prístup zvolis.
Držím palce.
@nurielka ospravedlňovať neveru jeho rebríčkom nejakých prijebanych priorít? Vážne? To tak vôbec nie je. To je všetko o tom, či toho človeka po svojom boku naozaj miluješ. Lebo ak miluješ, tak ťa to ani len nenápadne. Vzťah je o tom byť verný a nie o tom že vieš čo? Ja mám sex na prvom mieste, takže ak ty budeš unavená a nebudeš mať chuť každý deň tak ti zahnem.
Všetko je to o tolerancii, úcte, kompromisoch a láske. Ostatné keci sú p*čoviny. Ak chýbajú tieto 4 veci, tak to zlyhalo niekde inde a nie v tom že žena odmieta sex na dennej báze.
@bajka16 neveru ospravedlňovať? Kde to padlo? Len som podotkla, že muži majú iné priority. A sex je na vrchole, česť výnimkám. S tým ostatným súhlasím. Len doplním ešte dôveru. Pokiaľ začiatky základov nie sú pevné tak pri stroskotaní jedného z pilierov to už pôjde dole vodou. Bohvie čo sa dialo za celú etapu od začiatkov, to my nevieme. Len oni dvaja.
@nurielka nic sa nedialo,az do dnesneho dna. Mozno aj preto ma to tak vzalo,nikdy by som za chlapa nedala ruku do ohna,ale verila som mu,nebol dovod ho podozrievat alebo nesuhlasit,ak chcel ist na pivo,k susedovi zahrat playko alebo cokolvek…proste je to pre mna necakane a nevysvetlitelne…az do vcera,kym vkuse nevibroval mobil,mala som nutkanie sa proste pozriet,neviem to vysvetlit…
Ja som v živote nestretla ženu čo pracuje, študuje, ma ani nie ročne dieťa, ma rada upratané a každý deň navarené.
Zato mám kamosky čo sú len na materskej, absolútne nič okrem toho nerobia, majú pomoc od tiet babiek a sestier a sťažujú sa ako je toho na nich veľa a ako je to materstvo ťažké.
Máš môj uprimny obdiv, si silná žena a ja sa uprimne nečudujem ak sa muž pri tebe cítil nejako menejcenne a snažil sa dokazovať si že za niečo stojí niekde inde. Je to úbožiak, taká žena ako ty môže mat oveľa lepšieho. A že o teba nechce prísť? A čo čakáš, myslíš že nejaka z tých chuderiek ti siaha čo i len po päty? Myslíš si že nejaka z nich mu teraz bude každý deň vytvárať a pratat? Nie, musel by si to robiť akurát tak sám.
Si múdra a viem že tuto situáciu zvládneš dobre. 👍🏼❤️
@gleep1 @jarkap1 dakujem za komplimenty. Nedavno som skoncila druhu VS a aktualne este dokoncujem doktorandske na jednej VS,co obnasalo okrem skusok aj pisanie clankov,prednasat a zapajat sa do inych cinnosti,takze boli dni,kedy som naozaj uz bola unavena…byt som si zabezoecila este pred tym,nez som stretla muza,v praci zarobim slusne a mam aj usetrene,takze naozaj sa nebojim urobit aj vazne rozhodnutie ako je odchod od neho,no kvoli malej mi to je zase luto,aj ona ho velmi miluje. Oni su taka dvojka,partaci…nie je vzdy lahke zladit to vsetko,ale ako som pisala,zase ked sa hra s malou,stihnem vela veci urobit aj vtedy,varim a periem/zehlim doobedu,kedy sa mala rada hra pri mne sama,potom spinka trosku a potom sme von,zvysok dokoncujem,ked je uz on doma,tak si tak detailnejsie vzdy nieco upracem…no a vecer ked je naozaj uz “ticho”,tak veci do skoly alebo do prace. Od jula uz nebudem len na HO,uz musim aj fyzicky do prace. No nikdy mi zase nevycital,ze mu vadi,ze lepsie zarobim,aj v skole ma podporoval,vie,ze to robim pre nas vsetkych a pre lepsiu buducnost a coskoro bude po “vsetkom” co sa tyka aj skoly…viem,ze tieto vsetky cinnosti neospravedlnuju “menej sexu”,ale neospravedlnuje to ani to,ze si s tymi babami vymenil flirtujuce spravy…kym jedna sa ospravedlnuje,ze to bolo nevinne a o nic medzi nimi neslo,druha ma rovno blokla. Ale podotykam,napisala som im slusne,tak,aby som sa neponizila-uz len to,ze som im napisala ma aj tak samo o sebe ponizilo,preto ta starsia mi aj slusne odpisovala…on dnes chodi ako pes s deravou labkou,ale nemam zlutovania,proste som uplne vypla a nechala vsetko na neho,od domacich prac,varenie a malu a vsetko okolo nej,ja som ju max nakojila. Nemam ani chut v tom “strajku” polavit,hlavne si musim poriadne premysliet,co bude dalej…lebo ako tu aj niektore pisu,kazde zavibrovanie mobilom mi zapne imaginarne kontrolky,takze sama neviem,ci este dokazem nakopnut doveru tak,aby to uplne neznicilo vztah. Neviem,ci to moze byt este niekedy take,ako do teraz,ale vnutorne tu odpoved asi poznam…a mam “len” 35,nechcem stracat roky vo vztahu bez dovery,zivot mame iba jeden a ja chcem zit a nie prezivat🥹
Nemyslím si ,že vás podvádzá, myslím , že len používa taký slovník ako jeho kolegovia a kolegyne v práci .Poznala som takých ľudí a nič tam nebolo.
hm, takych mam najradsej, zial, je ich viac nez dost a zeny o tom casto ani nevedia. doma vsetko ok, ale nudicka, tak idem hladat vzruso niekam inam. u vas este mohol byt problem s tym, ze sa necitil, ze ma dost velke gule a potreboval si napravat sebavedomie, kedze ty si o dost schopnejsia. tak ale treba ti takeho chudacika? obvykle tieto typy budu este z postele s milenkou domov telefonovat, ako tu svoju miluju a po ceste domov sa zastavia po kvety. lebo zase, drzat si taku schopnu, co vie zarobit a vlastne ani nie je problem, to sa hodi...

@greywolf tak takto,ak je chlap tak neschopný,si pomôcť sám,bez toho aby zákerne zháňal inde,u mňa je to len veľké , vypočítané,nesamostatné decko 😏. Sex na pár spájať,nie byť použitý ako zámienka na podvod a vydieranie. Toto pochopí len rozumný, vyspelý,empatický chlap 😉.