Asi nebudeme mať nikdy sex
Ahojte píšem anonymne nakoľko toto je dosť zahanbujúce aj pre mňa... Ale k veci po rozchode som sa stretla s mužom ktorý sa ku mne choval tak nádherne nikdy sa ku mne tak muž nechoval a nikto ma nikdy tak nechcel asi ako on... 5 mesiacov mi hovoril to ako ma v posteli chce roztrhať ako mi nedá pokoj ako mi urobí hento tamto no ale prišlo iste k istému... Predvčerom sme šli na hotel a ja som proste utiekla preč nezvládla som to najprv sa urobil iba keď som sa ho dotkla to som prekusla ale po hodine a pol som chcela proste som ho všelijak zvádzala ale nemu nešiel ani sa postaviť hodinu ma dával z miesta na miesto potom mi zakril hlavu pretože nechce aby som sa pozerala na to že ma malý penis proste úplná hanba cítim sa ja trápne... Potom keď som odchádzala mi vraví že ma stres a neviem čo tak sa pýtam ci není panic že mi to môže povedať že neni len sa hanbí lebo ma malý penis no proste neviem čo už mám robiť ja ho chcem aj ľúbim ale toto keď bude robiť stále veď to je choré
Nonja neviem ci by som az takto mala trpezlivost namiesto vzrusujucich zaciatkom vztahu tiesit niekoho komplexy 🤦♀️ Nuz ale vsetko zavisi od toho ci ho lubis a ci ti za to stoji.Ak ano,tak nie je o com.Poznam chlapa s malym penisom,ale ten mal take sebavedomie,ze ze kociek mal kopec a vedel sa obracat aj s nim.Vedel o tom ze ho ma mensieho ale nikdy si na dlzke penisu nezakladal ego.Vsetko je to o vyzarovani,nie o penise.Ale myslim ze on je este neskusene dieta ked to nevie,hoci v jeho veku...
Tak tými recickami predtým si sám on uskodil, to je fakt. Mohla byť aj tréma, pred prvým sexom, zase ale zakryť žene oči, aby nevidela malý penis 🙈😃.,to je dosť detinské chovanie. Zrejme teraz sa strsne hanbi, ako pohorel, ak bude druhý pokus, tak možno lepšie tak spontánne, dakde v súkromí doma. A keď toto iste urobí, tak asi by som uvažovala, čo vôbec ma to význam. Nie preto, že sex je azda to najdôležitejšie, ale pre celkovo jeo správanie (chvalenkarstvo, a potom hlúposti, typu nepozeraj sa). Zase od začiatku riešiť komplexy dospelého chlapa... alebo čakať, kým sa on "uzdraví" a ofukovat ho... To nie je extra dobry štart
@jaskolka presne... Inak najskôr som si myslela, že to bude internetová známosť, lebo ti zvyknú chvalit a potom nič 😂
Moc ste na to tlacili, chudacik mal nervy, ze sa rychlo urobil a potom musel ist na to znova 🙂 nemusi to byt take tragicke ako to vyzera, uz ste na to moc silili, ze zakryt si oci, to ma pobavilo :D a menej by som s nim o tom kecala a urcite nehovorila o malom penise, och
Nechápem, prečo sa ženám páči veľký penis. Pre mňa - čím menší, tým lepšie, príde mi to naopak také "cute". Byť ním, tak ani trochu komplex nemám a hľadám si k sebe ženu, ktorej sa to páči. Škoda, že príspevok nepíše on, povedala by som mu, nech si začne konečne vážiť sám seba, divil by sa, akí ľudia si dokážu nájsť partnera, a nemusia pritom spĺňať dokonalé parametre v ničom. Ja mám na muža iba jedno kritérium, nesmie byť hlúpy a nevzdelaný. Ak by bol múdry a mal čaro, nevadilo by mi, keby bol hoc aj trpaslík bez penisu.
Hlavne netreba z takého niečoho čo sa ti stalo robiť katastrofu. Keď nejde o život, nejde o nič.
Človek nemôže za to, čo pôsobí naňho asexuálne.
😄takíto chlapi behajú po slobode?
vykasli sa na neho. Slanina zo psa nebude, len by si sa trapila. Na co by ti bol zakomplexovany chlap s malym pipikom?
Anketa: kolko cm (dlzka x priemer) je maly? ;)
@hankm spýtaj sa autorky, či s tym vankúšom vobec bolo niečo vidieť
@hankm To zrejme zalezi od kraja na ktory sa pytas 🙂
Statisticky maju najvacsie penisy Africania, najmensie zasa Aziati ( hybe sa to vraj okolo 10cm v stoporenom stave.
Slovaci sa hybu niekde v rozmedzi 15-16cm.
Ak ma jej priatel komplexy, ze ho maleho tak nech zenam vravi, ze je z polovice Aziat, aspon budu vediet na com su.
@hopsadobrandejsa dotycny sa mozno narodil s mikropenisom...to je potom jedno, akej je rasy ci narodnosti.
Aj s malým penisom sa dajú robiť zázraky 😉👈
@hopsadobrandejsa Mikropenis som videla na fotke a nikdy viac.Taky len do kláštora sú vítaní
@cigipepe1247 nie, nedajú 😀
@cigipepe1247 nah
@cigipepe1247 to hovoria muzi s malymi vercajchami, ale my zeny pozname hranice zazrakov 😀
ano, myslim, ze tych chlapov s malym (sebavedomim) by mali rovno odchytavat a likvidovat. alebo hadzat do klastorov 🙈 ..
ale su aj zeny, pre ktorych chlap nie je len trud
@leuchtturm netreba zatracovat takýchto ľudí 😉
@karolinakr nah 😀🤷♂️
@banderaska29 ale no 🤦♂️
@cigipepe1247 nezatracujem, ale ani netreba klamat.
@cigipepe1247 ty si mozes zatracovat koho chces. Ak mas maleho pipika, popracuj na svojom sebavedomi a na Tom, co mozes zene ponuknut. Prajem Vela stastia pri hladani vhodnej partnerky.
@leuchtturm ja som ženatý, neobranujem tu seba ale takých co za to nemôžu.. Akého ja mam pipika, teba je vieš čo do toho... Tebe prajem pekný deň... Dovi dopo
@cigipepe1247 ja sa nikomu nemienim posmievať, ani zatracovať. Každý sa nejak narodíme.. len som povedala, zo svojich vlastných skúseností, že sa s malým gašparkom v mojom živote žiadne divadlo neudialo. Každá sme iná možno nejakej inej žene to nevadí, pre mňa je to velmi dôležité, aby sme si sedeli obaja a tým myslím aj dĺžka či hrúbka u muža. nič zlé ani nič posmešné, len pravda.
@banderaska29 jasne 👌👍
@cigipepe1247 Možno s ostatnými časťami tela, alebo pomôckami, ale určite nie s malým penisom.
Tak čo milá autorka, aj nám napíšeš nejaké pokračovanie ? 🙂

daj mu ešte šancu... bol pod veľkým stresom, ja som sa s tým stretla.... Buď k nemu
" normálna " ako by sa nič nestalo a uvidíš že na budúce to už bude lepšie.... 😉