icon

Bezcitný partner

26. júl 2022

Ahojte, ja sa chcem len opýtať na jednu vec, lebo mi ostalo dosť zle z celej situácie, v ktorej som sa ocitla. Ako to máte vo vzťahoch vy? Neviem ako sa to presne opýtať. Keď niečo pokazíte alebo niekedy poviete niečo, čo vás potom mrzí, ale si to uvedomíte a ospravedlníte sa zato, tak ako sa váš partner k tomu postaví? Ja som len proste dnes bola s priateľom aj s jeho rodinou spoločne a je pravda, že som bola dosť nespoločenská, nie vyslovene protivná, ale mám svoje dni (asi nemusím špecifikovať viac) a aj som tuším niečo mu tam povedala, ale nebolo to ozaj nič vážne. Ibaže on strašne sa na mňa nahneval, že ako sa chovám pred jeho rodinou, strašne mi vynadal, až som ostala dosť prekvapená a stalo sa to o šiestej, je desať a ešte stále mi to vyčita, už som sa mu mu milión krát ospravedlnila. Plakala som ako zmyslov zbavená, ako malé dieťa, ale s ním to akoby vôbec nepohlo, bol úplne kľudný, až mám z toho mráz na chrbte, akoby nemal emócie. Neviem, či to preháňam ja a chovám sa ako malé dieťa (čo sa tak či tak) a mala som mu dať priestor a nie mu revať alebo je on vážne psychopat a nemá ľútosť. Ja to tak nemám, pretože nech mu je čokoľvek, hocikedy mi môže zavolať, vždy som tu pre neho a on ostal akoby ho vôbec nezaujíma, že už niekoľko hodín plačem a že mi je to ľúto a že som ho prosila, aby sa aspoň chvíľu bavil so mnou normálne a nie len mi hovoril aký som sociopat a ako sa za mňa hanbí. Len dodal, že mi to vracia za dnešok a že si to zaslúžim, lebo plačem sama kvôli sebe. Rozmýšľam, že ak nemá pravdu on, že sa naozaj rozídem s ním, ale bojím sa, že má pravdu on a že ho svojím plačom vydieram. Čo si myslíte vy? Nemali by tu byť partneri pre seba, keď im je zle, aj keď si zato môžu sami?

budulinka12
26. júl 2022

môj priateľ je podobný, navonok to nevie prejaviť, ale vnútri ho veci veľmi žerú len to nevie dať von. Ale skús sa pozrieť aj na svoju stránku, či si naozaj niekde nepochybila. Je smutné, že hneď zvažuješ rozchod za jednu krízu vo vzťahu, takýchto a ešte horších kríz bude kopec..

sardinka32
26. júl 2022

Predpokladám, že si mu nejakú tu trápnu scénu pred rodinou predviedla už viackrát. Za ďalšie, podľa mňa zveličuješ jeho reakciu...lebo Ty si si myslela, že keď sa rozplačeš, pohne to s ním a nepohlo...asi to nie je u Vás prvýkrát na programe dňa a už ho to nebaví. Sama si si vedomá, že si spravila chybu, inak by si sa mu ako píšeš "milionkrát neospravedlnila". To že máš svoje dni nie je ospravedlnenie toho, že sa nevieš správať v spoločnosti. Ak niečo máš, čo sa Ti nepáči, zavolaj si ho bokom a vydiskutujte si to.

autor
26. júl 2022

Ono to vyzerá, že mi zašibalo, ale pol hodinu sa mi tam nechcelo sedieť, kedže on mal pol hodinová call, boli sme dohodnutí, že vtedy pôjdeme hore a budem mu robiť mojito, aj sme boli nato nakúpiť. Zato som to povedala, nie že by som nevedela obsedieť, A viem, že to bolo blbé, aj plakať zato, len ma mrzelo, že to nevedel pochopiť a že mi pred všetkými tak veľmi vynadal. A v tomto nepreháňam, on je dosť drsný slovne a niekedy aj viac ako len slovne. Ale hovorí, že zato môžem a toto ma presvedčilo, že naozaj aj áno a nečudujem sa mu.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
domak2
26. júl 2022

@cocolino234 normálny človek ti "strasne nevynada" a nebude 4 hodiny riešiť takúto banalitu. Zas mu tam nespravila scénu a nehodila do babky tanier

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
26. júl 2022

Mne je v podstate jedno, čo si o mne myslíte, aj tak o mne viete hovno. Skutočná pravda je, že neraz ma aj udrel (ale veď jasné, že si zato môžem, lebo som histerická a detinská a neviem čo ste všetko napísali o mne ...jaaj jasné, nafrnená 😀) a kedže nemám žiadnych kamarátov, chcela som sa anonymne posťažovať niekde..Asi som sa chcela aj ľutovať, mala som tú potrebu a skôr pretiekol ten pohár dnes mne, nie jemu, preto som bola taká, aká som bola. Od poslednej hádky mám modrinu po celých perách a všetkým hovorím, že som sa len udrela. Najskôr som chcela len pomoc, ale tu to nemá zmysel, ostalo mi ešte horšie.

domak2
26. júl 2022

@cocolino234 "A v tomto nepreháňam, on je dosť drsný slovne a niekedy aj viac ako len slovne. Ale hovorí, že zato môžem a toto ma presvedčilo, že naozaj aj áno a nečudujem sa mu."
Vychádzam z toho co autor píše, či už je to vymyslene alebo nie. Toto očividne nie je prvý krat co mu "pretiekol pohar". Ak to tebe príde vo vzťahu normálne, to je zase iná vec, mne nie. A ak nemajú spolu hypotéku ci deti tak radšej sa rozísť a hľadať si niekoho kto im viac sadne

lindous
26. júl 2022

Neviem či tvoje príspevky píšu dvaja ľudia alebo sa nevieš rozhodnúť ako sa ku tomu a k tu napísaným názorom postaviť... ale to je teraz jedno, ak je toto naozaj a je agresívny pravidelne a dokonca tam je fyzické násilie, už dávno si to mala ukončiť a nie, že teraz rozmýšľaš nad rozchodom lebo neprejavil emóciu, keď si sa dnes zrútila... to je úplná špička ľadovca oproti tomu čo si opísala neskôr a podľa všetkého už včera bolo neskoro to ukončiť

viera321
Autor odpoveď zmazal
mandarinka555
27. júl 2022

Citujem ťa: "viete o mne 💩 " Takže tak ti treba....kto chce kam....pomôžme mu tam....A nechaj sa fackať do konca života 👎 Bude to stále horšie a horšie.....až ťa jedného dňa dokaličí, ty trúba ☹

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
asia83
27. júl 2022

No, len on má pravdu. Naozaj sa správate ako dieťa. Temer stále. Nie že vy s ním, ale on to s vami nevydrží. Ani sa mu nečudujem. Ešte aj čakáte od neho súcit. Vy by ste ho s ním mali, keby sa on správa ako vy? Čo sa týka vašej otázky, áno, ak muž ženu miluje, zaujíma sa o ňu, o jej pocity, nechce, aby plakala. Lenže láska je o dvoch, o dávaní dvoch ľudí, nie iba jedného (váš partner). Strácate ho.

janetinka27
27. júl 2022

zase agent provokater?

moonlight1210
27. júl 2022

Ides z extremu do extremu.
Najprv napises C, potom pridas F, potom zase B.

Kto ti tu stoji o to, aby si si na nas dokazovala svoju pravdu?
Chces ju mat? Tak si ju maj.
Chces zit s chlapom, co ta strieska? Tak si s nim zi.

Vytahujes fakty o sebe, ako sa ti hodi a pouzivas ich len na to, aby si si dokazovala, ze ty vies vsetko lepsie.
Tak naco sa pytas, ci je ok, co robis?

Co si myslis, odkial tu ma kto vediet, ake mas pozadie vztahu? Fakt si myslis, ze z tych par viet na zaciatku svieti na kilometer, ze mas frajera, co ti prikazuje, nema k tebe uctu, a ked neposluchas, tak ti obcas aj jedna prileti?
Nie.
Zaciatok si podala tak, ze si naozaj vyznela ako podrazdene, sebestredne, upistane decko, co vyklada o citoch, ale ked pride na ciny, je iba pozadovacne a tie city chape len k svojej vlastnej osobe.

Potom zrazu prides s tym, ze on ta bije.

Vies co? Nabuduce chod podla abecedy. A pis fakty ako v poradi realne su.
Zacni slovami, ze mas partnera, co byva k tebe mily, ale aj hruby, drsny, obcas ta aj zbije.
Garantujem ti, ze dalej nikto nic citat ani nebude. Vsetci ti rovno povedia, ze mas od neho odist.
A ty to vies, ze to mas urobit.

Tak uz len aby si nam tu vylozila fakty o tom, preco to urobit (zatial) nechces a moze sa tvoj pripad pohnut tym spravnym smerom.

Lebo tvoj problem nie je jeho telefonovanie, babka a mojito. Ani stvorhodinove soplenie do vreckovky.

Tvoj problem je uplne inde.
Toto su len dosledky jeho neriesenia. A tych este budu stovky, ak ho nebudes riesit.

liljana
27. júl 2022

Ocividne mate toxicky vztah. Ked sa rozidete, ubudne ti modrin a on nebude musiet znasat hystericke vystupy. Staci si ku svojej povahe najst flegmatika miesto cholerika.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
ibajaanikiny
27. júl 2022

Precitala som si aj dalsie komentare od teba a za mna-chovas sa ako decko…prepac,ale ak si tam nechcela ist,mala si mu to povedat a nekazit mu svojim oduvanim naladu. Isiel niekomu volat a ty hned skaces,ze ta nechava samu?!?! Co si v jasliach?alebo si s nimi nerozumies? Mas kramy alebo co a toto ma byt vyhovorka? Ja neviem,ale zjavne mu praskli nervy a ano,teraz reves ako zmyslov zbavena a chces tym v nom vyvolat lutost…ale muzi nenavidia plac u zien,najma ten,ktorym chces potom vyvolat lutost…spravaj sa ako dospela alebo nemaj partnera,ak sa takto chovas pred jeho rodinou…co si o tebe musia aj oni mysliet

ibajaanikiny
27. júl 2022

@karolinakr staci si uvedomit,co predvadzala cely den ona pred jeho rodinou a v aute oduta…muz je tiez len clovek,keby tebe niekto takto kazi naladu a potom 4 hodiny fnuka,asi by si tiez mala dost…

thoughtfulweirdo
27. júl 2022

Správate sa ako 13 roční obaja. Keď chcete spolu zostať, je čas sa naučiť spolu normálne komunikovať. Normálne komunikujúci človek normálne povie "pozri, mne sa tam nechce ísť, choď sám a uži si to. Ja zatiaľ budem robiť radšej X a Y, aby sme si nepokazili náladu navzájom". A zase z druhej strany normálne komunikujúci človek normálne povie "nepáčilo sa mi, že si po mne hentak volala, do budúcna to už nerob. Som naštvaný, teraz potrebujem byť sám." Vy ste obaja katastrofálne hysterickí a osobne by som nechcela byť ani s jedným z vás.

lilyianka
27. júl 2022

Celý tento príspevok je jeden veľký blud. Najprv sa hráš na chúďa, ktoré sa ľutuje, a píšeš aká si submisívna a zrazu v príspevkoch ďalších drzá ako ploštica. Keby si taká bola naozaj,neverím tomu,že by ťa chlap bil. Takže sa daj dokopy,lebo mi príde,že určite trpia,ale poruchou

danica2711
27. júl 2022

buď je to fake alebo tebe, autorka, kompletne šibe

verca888
27. júl 2022

Je to veru nejake cudne, ale tak ako ved moze to byt pravda. Ak by to tak bolo tak si myslim, ze hlavne autorka by sa mala nad sebou zamysliet, kedze jej spravanie fakt nie je v poriadku

karolinakr
27. júl 2022

Vačšinou sa každy opekňuje, aby ho druhi ĺutovali.Je tu nejaka žena, čo za celu historiu konika opisala situaciu objektívne?

mandzula
27. júl 2022

@autor Pises, ze nemas kamaratky, tak si sa prisla postazovat sem. Obavam sa, ze na tvoj problem su kamosky a zeny na MK prikratke, vidim to na psychologa.

22abigail22
27. júl 2022

Podľa mňa ste sa obaja zachovali ako deti a zrejme nie je zrelí na vzťah. 😐
Ak si mala zlý deň (stane sa) tak si sa mala partnerovi ospravedlňiť, že sa necítite vo svojej koži a nech si ide rodinu pozrieť sám. 🤷

martul
27. júl 2022

Ty si normálna?! Prepáč ale to čo píšeš je psycho. Občiansky ešte máš? Lebo píšeš ako nesvojpravna chuderka. Spamataj sa. Tu nejde o to že ste sa pohnevali ale o to čo tu vypisuješ
Kto je vycvičený prosím ťa ako pes? Kto koho má poslúchať? To ťa takto depta priateľ? Že už ani nemáš zdravy úsudok?
Liec sa.

dilino
27. júl 2022

drsny viac ako len slovne znamena čo že ťa udrel predtým alebo čo je drsne viac než slovne.

moonlight1210
27. júl 2022

@dilino ak to pisala jedna osoba a nie banda urehotanych pubertiacok za pocitacom, tak ju bije, lebo pise o tom, ze aktualne nosi ako ozdobu modrinu na ustach od neho.
"Od poslednej hádky mám modrinu po celých perách a všetkým hovorím, že som sa len udrela."

petulda333
27. júl 2022

Zrazu ta uz aj bije? Urcite. Cakala si ine reakcie,tak uz prehanas. Tvoje odpovede su viac nez jasne.