Bol mi neverný?
Ahojte, ja viem, že toho tu už bolo..., ale ocitla som sa v zvláštnej situácii 🙂. Mám dlhodobé manželstvo a môjho manžela milujem z celého srdca a som presvedčená, že aj on mňa. Aspoň sa tak správa... Pred pár rokmi (asi 4 roky do zadu) som mu našla v telefóne nejaké fotky a správy od inej ženy. Neboli šteklivé, také normálne, ale čo ma zarazilo, boli vyznania lásky a sladké oslovenia. Na obidvoch stranách. Na radu kamarátky som sa s ním o tom porozprávala. Konfrontovala som ho a žiadala vysvetlenie. Tak jasne; mala si veľa práce, nemala si na mňa čas, bolo mi smutno a ona bola po ruke... Ok, akceptovala som a rozdýchala a požiadala som ho, aby to ukončil, čo mi aj sľúbil. Fakt som mu verila a náš vzťah sa vrátil do normálnych koľají.
@nemoznedievca mam velmi podobnu skusenosť a živú.... no je to skôr na súkromnú správu...
@nemoznedievca chapem ze to nie je lahke ale zda sa mi ze tebe asi viac zalezi na rodine ako jemu ked takto riskuje.
Urcite by som ho konfrontovala a netvarila sa ze o nicom neviem.. tym mu to vlastne tolerujes.
@nemoznedievca tebe vbc nevadí ze to cele možno trvá 4roky, že ti vlastne celý ten čas klamal?
Véd to je tak ponižujúce.. Ty sa snažíš fungujes myslíš si ako je všetko super a pritom ta ťahá za nos??
Vedome klame a smeje sa ti do očí.
Pre nejakých spoločn priateľov majetok by si dokázala žiť a tváriť sa ze všetko je ôk?
To je aká obeta.
Tak možno tak vydržíš ešte dva tri roky potom si on povie ze dcéra je veľká a pôjde si za ňou.. A tebe ostanú očí pre plač, ako len mohol.. Véd mate majetok a priateľov.
Mala by si si trosku viac vážiť samu seba.
@nemoznedievca sak pozri spravy co pisali predtym pribliznu konverzaciu..trebars jej napis..ze zena uz spi tak mozte popisat ak mas cas😆
@nemoznedievca a inak ked vies ako vyzera neskusala si ju najst na socialnych sietach?
@janush ako sa vieme spojiť?
@laska86 skúšala, ale nepodarilo sa, veď aj číslo na mobil má utajené. Neviem, čo je zač...
@nemoznedievca preco by si sa ho mala vzdat? To fakt sa pytas? Ved on sa vzdal teba, ked riesi inu.
@ankare ja keď mám podozrenie, vyjasním si ho na rovinu s tým, koho sa to týka. Pre mňa je rovná cesta vždy tá najlepšia. Nikdy sa neznížim k hrabaniu sa v jeho veciach, navyše ak aj nájdeš niečo, čo ti tvoje podozrenie potvrdí, tak čo? Vyhneš sa tým otvorenému rozhovoru?
4 roky hmmm.. nájsť mu znova ten istý kontakt je buď uplna náhoda, alebo proste sú stále kamoši s nejakými výhodami 😁 žiaľ, medzi niektorými to proste iskrí viac ako medzi inými.. možno keby mu nenazrieš do mobilu tak žiješ ďalej spokojná s manželom, ale keďže si si doteraz nič na ňom nevšimla, tak ho proste znova konfrontuj a vyriešte to.. keď ju chceš spoznať, spoznaj ju cez neho, proste sa ho opýtaj čo je na nej take.. mna by teda nejaká sliepočka, čo sa 4 roky rieši s týpkom a este s nim ani nebýva, absolútne nezaujímala 😁 keď si za 4 roky nevšimla že ten vzťah sa nikde nehybe, tak bude mat možno aj ona doma muža, alebo to môže robiť aj naschval, že ma nejaké komplexy, alebo je len sprostá, každopádne ani 1 z prípadov by ma taká osoba nezaujímala.. zaujimalo by ma na tvojom mieste skôr prečo je zaujímavá pre tvojho muža 😁 a to sa práve dozvieš len od neho, držím palce
@nemoznedievca Vieš čo ja by som jej asi zavolala. A z tvojho mobilu! Opýtala by som sa jej, či vie, že muž s ktorým si píše je ženatý a má dieťa, ktoré ho miluje. Čo ona vlastne chce od neho. Či sa stretávajú a pod,....a ak by prišiel pán tvorstva domov, čo si si to dovolila ,.....Vysvetliť potom aj drahému, že si chrániš manželstvo, či si uvedomuje že má dcéru, ktorá ho zbožňuje a ak má problém s tebou, tak si ochotná to riešiť. Miluješ ho a toto ti ubližuje. Sadnúť si, rozobrať vzťah a pod,...Nepúšťaj si 3.osobu do partnerstva. Nenechala by som to tak. Možno ho ona sladkými rečičkami balamutí a chlap, ktorý má povinnosti v práci, okolo rodiny, stres a pod, tak tým sladkým rečičkám podľahne,.....Skús sa aj ty ,,motať,, okolo neho, pritúliť,pohladiť,pochváliť, sladké rečičky trošku a pod,...možno to prejde. To sú chlapi, ktorý sa ľutujú ako toho majú moc, ale keby boli na mieste ženy tak ujdú od všetkého.
aha čítala som, že má číslo utajené,..tak len z manželovho mobilu zavolať.
@nemoznedievca je ti neverný na sto percent a ked nie je doma a ty si myslis,ze je v práci,mohol si kludne zobrat volno.ani by si neverila,ako vedia muži konspirovat
@nemoznedievca hm nechces oneho prist ale ty si uz pravdepodobne prisla o svojho verneho partnera.. Je len na vas ako sa s tym vysporiadate-ci uz nejaka terapia a pokusite sa zotrvat v partnerskom vztahu alebo proste sa ako partneri rozlucite, majetok si rozdelite alebo sa dohodnete ze to budete riešiť neskôr, ak to zvlastnes viete sa predsa s nejakymi upravami stretavat aj s priatelmi, obaja ostavate rodicmi svojej dcéry..
@nemoznedievca
tá druhá nemusí mať nič lepšie ako ty, stačí že je cudzia.
robím v mužskom kolektíve, tak som to už párkrát počula - moja žena je super, ale táto je cudzia.
mnohí chcú len zmenu.
@nemoznedievca " a ani sebavedomie mi nechýba. Ja hlavne chcem spoznať moju konkurentku, čo má ona, čo ja nie... Fotky som videla, ako je fakt pekná a možno aj o čosi mladšia, to neviem." Skus zamerat pozornost na to sebavedomie...
@danica2711 myslis, ze neverny muz sa ti prizna, ze je neverny, iba preto, ze ty chces, aby bol ferovy? Takto to nefunguje. Neverny muz sa prizna vtedy, ak ho priamo partnerka pristihne (npr. vonku) alebo ma nevyvratitelne dokazy (najde sms, fotky, maily...) alebo vtedy, ak chce zachranit vztah (toto sa deje najcastejsie pri jednorazovej nevere). Inak väcsina nevernych muzov pouziva odporucanie Dr. Plzáka zatloukat, zatloukat zatloukat.
Ja bysom snim hned narobila poriadky ziadna tolerancia..pekne nech jej pred tebou zavola da ju na reprak vsetko si povedat nahlas..a bud alebo🤷
@mandzula jeden znamy mal podobny vyrok - ved ja ju mam rad, len keby aspon trochu cudzia bola. Vsetci pritomni ( muzi) sa isli usulat od smiechu a pritakavali. Odvtedy ho ako muza vidim uplne inak a napadne mi to vzdy, ked vidim ich dokonale ukazkovu rodinku , ze za tym bezchybnym manzelstvom , jeho obchodnymi cestami a travenim casu v praci aj medzi vianocnymi sviatkami ( pochytili sa raz pocas vianocnej navstevy, ked medzi recou povedal, ze zajtra pojdem pozriet do roboty, ona protestovala ze naco, nikto tam nie je, co tam potrebuje, tak ze on chce a musi) asi bude aj nieco ine.
@amiaja dobre, to je pekná teória. Keby to bola prax, že ti tvoj milovany chlap rieši inú čajku tak mi ver že by ti ona nebola vôbec jedno 😀 ver mi dať milenke jednu náučnú je krásna satisfakcia 😀
@banderaska29 podľa mňa zas totálne zhodenie seba samej, ale zas proti gustu...
Fuuu, ja by som mu uz sancu nedala. Bez toho, aby som mu nieco povedala, by som z tych spolocnych uctov spravila vypisy, pofotila si vsetky dokumenty, dokazy, nejake peniazky uliala bokom a tajne poziadala o rozvod. Ak ta klame v tomto, oklame ta aj pri rozvode (moja osobna skusenost, ze z cloveka, co som poznala milion rokov, sa vyklul notoricky klamar a zlodej). A to som si myslela, ze "len" milenku zatajuje a ze rozvod prebehne korektne..
@banderaska29 ver mi ze som to zazila.. a vobec ma ta skatula nezaujimala. S nim som urobila kratky proces a bolo 😅 hadam nebudem chodit za nejakou babou sa bit o takeho chuja, nech si ho necha 🙈
Autorka a ty si vážne myslíš,ze tvojho muza ešte zaujímas? Po 15-tich rokoch (minimálne,súdiac podľa veku dieťaťa),nezartuj! Nechaj ho tak a ty ries seba.
@amiaja
@mandzula nie je to zhodenie seba samej... je to jej problém, každá milenka ženatého/zadaného s tym musí rátať. sú to iba obyčajné madrace a tie si nič iné nezaslúžia. keď sa jej to raz neprepečie tak už si dá nabudúce sakra pozor, či bude pchať nos do manželského páru 😀
@anita6666 😀 😀 Anitka 😀 teba tu bolo treba ty kreatúra 😀
@banderaska29 ty si ma teraz rozosmiala, posl vetou.. Vbc netuším o koho ide a prečo ten odkaz ale úplne si ma rozosmiala tou úprimnosťou a priamostou😀😀

@laska86 A čo také by som jej mala napísať? 😅 Sranda by len bola, keby si správu prečítala až ráno a muž by sa čudoval, kedy a za akých okolností jej stihol napísať 🤣