icon

Bola som neverná. Mám sa priznať manželovi?

16. feb 2022

Ahojte, prosím Vás o nejaké povzbudenie, alebo aj odsúdenie. Napíšem svoj príbeh.. S manželom sme spolu 10 rokov ako manželia, žijeme v šťastnom manželstve, kde sa občas vyskytne nejaká tá hádka.. Problém nastal v lete, začal mi písať jeden neodbytný rodinný priateľ.. Písal mi komplimenty, to, aká som úžasná, jednoducho mi trochu pomotal hlavu, zo začiatku som to brala ako celkom fajn zábavku, až sa mu nejako podarilo "oblázniť" mi hlavu.. A teraz ku kameňu úrazu: dvakrát som sa nechala od neho nahovoriť , aby sme skočili niekam von... Boli sme vonku a v oboch prípadoch to viedlo k bozkávaniu, z jeho iniciatívy, ale ja som sa tým bozkom nebránila.. Potom som si ale uvedomila, že to , čo robím je veľmi zlé a povedala som mu, nech ma nechá žiť šťastne so svojim mužom, nech ma viac nekontaktuje a odvtedy mám pokoj, odvtedy nenapísal, poslednou správou sa somnou rozlúčil tým, že si želá len moje šťastie a že na mne videl, že muža milujem... Lenže teraz mám hrozné výčitky voči manželovi, celé dni od rána do večera mi táto nepríjemná spomienka behá v hlave , neviem sa na nič sústrediť, neviem nič robiť, pretože ma nič nebaví, nechutí mi jesť, proste sa cítim ako troska.. Ako keby som svojho muža podviedla, hoci som to zastavila skôr, ako sa to stihlo naozaj zrealizovať.. Vykecala som manželovi o tom, že mi písal, aj o tom, že sme sa stretli, ale o tých bozkoch som nemala odvahu mu povedať.. Je možné, že ma to časom prejde a bude sa mi žiť ľahšie???? Alebo ako zabudnúť na tie bozky? :/ Bola to najväčšia chyba v mojom živote, poučila som sa, nikdy to nezopakujem, ani v najhoršom sne... Veľmi ma to mrzí kvôli manželovi...Ďakujem za vaše názory, som z toho naozaj zúfalá..Mám sa o tých pár bozkoch zmieniť pred manželom, alebo radšej nie?

aurora33
19. feb 2022

@muzik takže ešte ju má muž za to všetko čo urobila potľapkat po pleci a poďakovať za to že si písala s iným bozkávala sa s ním a ona mu vlastne otvorila oči že on bol ten zlý? No ja tomu nerozumiem.
Tiež som s si Tom rozprávala s mojím mužom a brale že by ho to veľmi zranilo. Ani nie tak tie bozky ako to písanie a chodenie von. Veď na to má predsa muža.
A také to ,,ospravedlnenie " štýlom mali sme zlé obdobie ...veď si to treba s tým svojim vyrozprávať a nie vypisovať si s rodinným známym. Celé je to smiešne. A nie ja som si istá že by som toto neurobila. Ak mám nejaký problém riešim ho priamo so svojim manželom a nehľadám inde.

muzik
19. feb 2022

@aurora33 Nič o tľapkaní po pleci som predsa nenapísal. Ja som napísal svoj pohľad. To je všetko 🙂

katkati
19. feb 2022

@aurora33 Napísal si svoj pohľad, ale naozaj si myslíš, že zlé obdobie v partnerstve sa ma riešiť unikom k inej osobe? Vyriešiť si to majú oni dvaja a keď dlhodobo nevedia nájsť riešenie, tak rozchod. Takto ma fungovať vzťah? Niekto, kto takto zamýšľa, môže umelo vytvárať a zveličovať problémy vo vztahu, aby si odôvodnil občasné odskocenie. A v konečnom dôsledku to hodí na partnera, lebo to on spôsobil. Smutné.

aurora33
19. feb 2022

@katkati veď ale presne to som napisala. Že takto sa problémy neriešia. Že ona si píše s iným chodí s ním von, urobí hlúposť a potom to hodí na manžela. Podľa mňa to je vymyslený príbeh, lebo neverím že existuje muž, ktorý toto odpustí.

katkati
19. feb 2022

@aurora33 prepáč, malo to byt pre @muzik. Tvoj názor samozrejme zdieľam.

muzik
19. feb 2022

@katkati "naozaj si myslíš, že zlé obdobie v partnerstve sa ma riešiť unikom k inej osobe?" Nečítate s porozumením. Prosím, prečítajte si to ešte raz pozorne. Ďakujem 🙂

aurora33
19. feb 2022

@katkati to je v poriadku 🙂

lenka13021
20. feb 2022

@macekovam blbosť...viem o čom hovorím

rough
20. feb 2022

Vieš čo je trest za akékoľvek podvádzanie? Výčitky svedomia. A tie ta budú zozierat celý život. Preto nemáš robiť nič také, čo by si si sama mohla vyčítať. Ak mu to povies, iba prenesies trápenie na neho. To chces? Aby sa trápil tým čo si ty urobila? Pekne sa v tom top sama, je to daň za chvíľku vzrušenia a nikoho tým nezaťazuj. Ber to ako poučenie a už tak viac nerob.

baska19
Autor odpoveď zmazal
janakas
Autor odpoveď zmazal
mircalla
Autor odpoveď zmazal
mircalla
20. feb 2022

@derdia Je fakt nutne vsade pliest boha a farara? Niekde snad pisala, ze je veriaca?

derdia
20. feb 2022

@mircalla a ty si co mala chut si rypnut do mna? Nemusi byt veriaca bol to moj komentar a moj nazor, takze nemusim pisat tebe, ze ci to mozem napisat a ked mas ty nejaky problem s Bohom a fararom to je tvoja vec. Nie moja. 😉👍

mircalla
20. feb 2022

@derdia Preco nemozes respektovat, ze vela ludi nie je veriacich? Nezda sa ti scestne radit niekomu, o kom nevies, ci je veriaci chodit za fararom? Mne ano.

lacibo
20. feb 2022

@aurora33 neveris, ze odpusti, ked sa manzelka raz bozkavala s inym...to myslis vazne? Sa necudujem, ze je kazde druhe manzelstvo rozvedene..

derdia
20. feb 2022

@mircalla no mne je jedno, ci sa to zda tebe zcestne...ja poradim co ja uznam za vhodne... A kto chce si z toho vezme co chce. Alebo aj nic😉

mircalla
Autor odpoveď zmazal
aurora33
20. feb 2022

@lacibo neverím že odpustí keď si písala, stretávala sa a dvakrát sa bozkávala. Ja sa tiež nečudujem že sa ľudia toľko rozvádzajú keď si nie sú schopní riešiť svoje problémy normálne.

mircalla
20. feb 2022

Musim to napisat opravene...naozaj super rada posielat ateistov za fararom.....

macekovam
20. feb 2022

@lenka13021 tvoja skúsenosť sa nemusí zhodovať so skúsenosťou iných.... Len toľko.

zabka4
20. feb 2022

@elvia ano takto to vnima vela katolíkov. Raz mi jedna stara baba pekná povedala ze som pi.. a ja ze nezabudnite ísť na spoveď. A ona ze šak pôjdem 🤦. Cirkev meodpustala nikdy hriechy. Vzdy si musime odpustit sami sebe, potom druhí, ktorim sme ublizili a az potom odpusta Boh. A žiadny farár s tým nič nespraví. Aj ked to človek ľutuje v spovedelnici, dokedy to nenapravi hriech ostáva...aj bolesť ktorú spôsobil

vorkola
20. feb 2022

No ,ale uz ,ked to vie,uvidis ,ako bude po case,ale hlavne ze ta lubi,a ty jeho

cailinevelyn
21. feb 2022

@elvia niekde som napisala, vyspovedaj sa a pokracuj v tom?

sofi1230
21. feb 2022

Ako to dopadlo?

autor
21. feb 2022

Zatiaľ sme s manželom v pohode.. Predtým sme mali sex tak raz za dva mesiace, teraz , odkedy som mu priznala tie bozky - tak aj ráno, aj večer..:D Až tomu nechápem.. Manžel na mne videl, ako sa tým trápim a zožieram, že som to úrpimne oľutovala a sám od seba mi povedal, že síce sa to nemuselo stať, nerobí sa to, ale že to nie je až také vážne (bozky) , aby som sa tým stále užierala ... Vraj sexuálnu neveru by mi nikdy neodpustil, nerozdýchal, ale toto nejako zvládne.. Ešte sa vyjadril, že v živote sa všetko stane pre niečo, všetko má nejaký dôvod a že možno sa náš vzťah týmto zlepší a budeme si viac vážiť jeden druhého.. A už aj mne je lepšie, nemám také výčitky, už som s tým v pohode ... A naozaj som rada, že padlo len pár bozkov a nič viac.. Aspoň mám skúsenosť a viem, že už nikdy v živote takéto blbosti robiť nebudem.. Poučenie do života, výstraha a možno úvaha na zamyslenie, aby som sa k manželovi správala krajšie a nebrala ho ako samozrejmosť.. Takže aj táto moja "nevera" mi mala niečo ukázať a niečo ma v živote naučiť.. Samozrejme ako prvé, čo muž urobil - informoval rodinného priateľa, že týmto sa naše "kamarátstvo" skončilo..

ankare
21. feb 2022

Nevrav mu to. Ale už takú hlúposť neurob. Držím palce!

beataxxx
21. feb 2022

Mas neuveritelne tolerantneho manzela, som rada, ze to tak dobre dopadlo🙂

katkati
22. feb 2022

Môže to byť iba prvotný šok a túžba udržať si ženu, ktorú chce aj niekto iný. Zdá sa mu teraz viac príťažlivá a posilnilo jeho ego, že chce byť s ním a nie s kamarátom. Ale prídu opäť všedné dní, eufória ria opadne a on už nebude taký ako teraz, ochladne a keď nie navonok, vnútorné určite.

evlyb
22. feb 2022

Super gratulujem že to takto pekne dopadlo 😊😊😊😊😊 pravda je vždy najlepšia nech je akákoľvek ❤️