Bozky na pery pri sexe.
Videl som tu uz viac tem o pocte partnerov, o mnozstve skusenosti zien, ale nikde som nevidel temu toho, kolko z tych sexualnych partnerov, ktorych ste mali, ako iniciator, pri pohlavnom styku, vas bozkavali na pery.. Nemyslim ak vy zacnete a chlap nema inu moznost a musi to opatovat , ale ze zacal sam...., Ako prejav jedinecnosti ku vam a danemu momentu... za mna to bolo iba dve z XY.
@anonym_905214 no dobre, a teraz si predstav ze si mala za zivot sex s 30-40 chlapmi. kazdy jeden ta zacal bozkavat ako prvy? rezp, aku ma potom hodnotu bozkavanie s manzelom ak by si to so vsetkymi robila ako nejaku formu .. tak bola nejako kladena ta otazka. ci sa bozkavat iba s clovekom s ktormy je to jedinecne, alebo s kazdym doradu a bozky stracaju zmysel?
@samo789 aj ked som mala sex s muzom, ktoreho som nemilovala, som sa s nim bozkavala. Je to pre mna prirodzena sucast milovania/sexu, splynutia dvoch ludi. Tym zaciname, to je pocas celeho sexu a tym aj koncime.
Lenže tvoja otázka predpokladá nezáväzný sex.
Ak žena sa miluje iba s partnerom, tak asi toľko ich za život (30-40) nemala, povedzme že možno 5 priateľov, tým pádom sa s nimi bozkávala, keďže to boli partneri.
Keby išlo o nezáväzný sex, to ti neviem povedať. Také skúsenosti ja nemám. Ani si to neviem predstaviť, že by sa ma intímne dotýkal niekto, ku komu nič necítim.
Lenže tvoja otázka predpokladá nezáväzný sex.
Ak žena sa miluje iba s partnerom, tak asi toľko ich za život (30-40) nemala, povedzme že možno 5 priateľov, tým pádom sa s nimi bozkávala, keďže to boli partneri.
Keby išlo o nezáväzný sex, to ti neviem povedať. Také skúsenosti ja nemám. Ani si to neviem predstaviť, že by sa ma intímne dotýkal niekto, ku komu nič necítim.
@anonym_1a331f ale uz si pochopila ako som to mylel.
@anonym_905214 no dobre, a teraz si predstav ze si mala za zivot sex s 30-40 chlapmi. kazdy jeden ta zacal bozkavat ako prvy? rezp, aku ma potom hodnotu bozkavanie s manzelom ak by si to so vsetkymi robila ako nejaku formu .. tak bola nejako kladena ta otazka. ci sa bozkavat iba s clovekom s ktormy je to jedinecne, alebo s kazdym doradu a bozky stracaju zmysel?
@samo789 bozky sú predohra k sexu, keď ti nevadí pchať niekam vtaka, tak nedáva logiku aby ti vadilo bozkávanie predsa..
Keď chceš mať hodnotu pre manželku a ponúknuť jej niečo špeciálne, tak nespi s každou čo neutečie na strom.
Ja som tomu rozumela už na začiatku, akurát nemám tie nezáväzné skúsenosti, tak som sa k tomu nevyjadrovala.
Ja som tomu rozumela už na začiatku, akurát nemám tie nezáväzné skúsenosti, tak som sa k tomu nevyjadrovala.
@anonym_1a331f asi moja chyba a uz sa to nedalo prepisat ze som to nenapisal zrozumitelnejsie.
@samo789 30-40?? si sa s koňom zrazil?
@kristiii skor mi pride divne, ze tolko zien chce radit a ani si nedokazu precitat zadanie. tak skusim to vysvetlit chlapsky. zena lezi partner v nej pozeraju si do oci a partner, ze partner pyva inicializovava bozkavanie, nie ze sa bozkavaju pred ci po, proste ci ste mali partnerov co si chceli iba uzit, alebo takych co chceli citit tvoj dych, tvoje make jemne pery ze chceli bozkami preniknut zene do duse , ze to robili chlapi ako prvy. tak znie otazka. ☹
@samo789 čítať viem, ver mi. Ale ty si očividne divný. Mala som aj vyslovene kamaráta s výhodami a tiež ma počas sexu začal kedykoľvek bozkávať, lebo je to proste vzrušujúce (ak to niekto vie).
@anonym_5366b4 cize bozky na pery patria ku sexu? ci k laske?
@samo789 bozky na usta, dokonca aj velmi vasnive patria k laske. Zvycajne byvaju aj bez sexu aj mimo sexu. A sex ako ciste technicka zalezitost moze byt aj bez bozkov v niektorych specifickych pripadoch, len tam chyba ta podstata lasky. Bozky patria milovanej osobe.
@samo789 čítať viem, ver mi. Ale ty si očividne divný. Mala som aj vyslovene kamaráta s výhodami a tiež ma počas sexu začal kedykoľvek bozkávať, lebo je to proste vzrušujúce (ak to niekto vie).
@kristiii mozno som, ale mimo temu, ak smiem radu, co znamenaju tie strciecka co mi hore pribudaju pri spravach? od koho to akoze je? ci ako to funguje? dakujem
@samo789 bozky na usta, dokonca aj velmi vasnive patria k laske. Zvycajne byvaju aj bez sexu aj mimo sexu. A sex ako ciste technicka zalezitost moze byt aj bez bozkov v niektorych specifickych pripadoch, len tam chyba ta podstata lasky. Bozky patria milovanej osobe.
@viestta presne toto sa pytam, tiez si to velmi dobre pochopila ako som myslel a ako i ty pises tak to citim aj ja.. mimochodom vo vela debatach som si ta vsimol ze rozumne radis.
@samo789 mám pár kamosiek ktoré sa pri sexe ( akte) nebozkavaju a majú dlhodobé vstahy či manželstva .
Čo počúvam je naozaj už bozkávanie pri sexe jedinečne .
My s manželom sa pri akte bozkávame vzájomne .
@viestta celkovo som tu trochu sklamany, sice neviem presne co som ocakaval, ale z tych zopar debat co som si precital prevane o vztahoch tu viem tak max 5-8 zien identifikovat ktore radia nieco co by som trebarz i ja. alebo co sa paci mne ze by som rad pocul.. a je sranda ze vsetky su to prevazne realne zeny s fotkou a nie anonymne ci v poloutajeni, tvoj nazor sa mi ozaj velmi paci k vela temam .
@kristiii mozno som, ale mimo temu, ak smiem radu, co znamenaju tie strciecka co mi hore pribudaju pri spravach? od koho to akoze je? ci ako to funguje? dakujem
@samo789 to netuším, neposielam takéto hlúposti. Radšej sa pri sexe bozkávam so svojím partnerom, ktorého ľúbim. A to je rozdiel medzi nami, každý očividne berie život inak.
@samo789 takze pre teba je bozkavanie vyssi level ako sex?
napriklad za mna to tak nie je. bozky nepovazjem za nic specialne. ani tym pre mna sex nedostava vyssiu uroven.
ale celkovo strkat niekam vtaka je beznejsie ako dat niekomu pri tom pusu na usta? uprimne keby mi chlap romanticky povedal ze sukal s kadekym prebehol ich 40 ale bozkava z lasky iba mna asi by som sa priamo na mieste povravcala. a to nie som ziadna pruderna panicka.
Neviem presne s koľkými som spala ,ale boli iba dvaja s ktorými sme sa nebozkavali,ale prišlo mi to zozaciatku divné bez bozkov, pretože tým sex väčšinou začína
@samo789 no ja osobne s mojim mužom mame minimálne bozkavacich chvíľ pri sexe. Ale tak asi záleží aj od polohy, my väčšinou praktizujeme take kde sa nejak nepriblizijeme hlavami k sebe, ak sa náhodou vyskytne misionár tak áno dáme si kde tu pusu. Ale nejak to nevyhľadávame v tu danú chvíľku. Skôr sa pusinkujeme počas dňa.
@viestta celkovo som tu trochu sklamany, sice neviem presne co som ocakaval, ale z tych zopar debat co som si precital prevane o vztahoch tu viem tak max 5-8 zien identifikovat ktore radia nieco co by som trebarz i ja. alebo co sa paci mne ze by som rad pocul.. a je sranda ze vsetky su to prevazne realne zeny s fotkou a nie anonymne ci v poloutajeni, tvoj nazor sa mi ozaj velmi paci k vela temam .
@samo789 s mojim muzom sa nebozkavame. Nikdy. Stvrtstorocie spolu. Sex super.
ja uz neviem,,, cim je profil anonymnejsi tym akoby nemal potrebu chciet chapat, myle anonymne zienky. skusim to este raz vysvetlit poriadne, ja ako chlap som mal viacero znamosti, kopu muchlania a kopulacie.. prosto sexu, vzdy bolo veeeeela bozkov, kazde jedno stretnutie bolo o tom, kazde.. len akurat ze to boli bozky na krk , na hrud, za usi na lica, na celo, siju ci dokonca na nos, , (berme iba od ramien hore) ... ale proste ano, mozno som divny ale bozkavanie na pery som sam nikdy neinioval prvy, ak to partnerka chcelatak som urobil no do dnes si myslim ze na pery to ma byt iba s laskou, no a take som za cely zivot stretol iba dve... a chcel som proste vediet ci to niekto iny vnima tak ako ja, prave preto ze casto pocujem ako sa dvaja na rande cicmaju, pripadne je k tomu sex a na druhy den sa uz nestretnu lebo ... proste nema to zmysel... ak sa dvaja stretnu na prve rande, a chlap poriadne "prevetra " zenu tak nemam nic proti, ale bozky? mne. opakujem mne, tam nesedia.
@samo789 Normálna žena verím, že nemá za sebou 30 - 40 sexuálnych partnerov ale menej. A ľahká deva má kľudne 100 +. Neviem v akom svete ty žiješ a že bozkávanie pri akte je pre teba novinka, to je divné.
@anonym_2ae20e viac?
@samo789 daj sa vyšetriť,to považuješ ženy na koňovi za prostitútky?
ja uz neviem,,, cim je profil anonymnejsi tym akoby nemal potrebu chciet chapat, myle anonymne zienky. skusim to este raz vysvetlit poriadne, ja ako chlap som mal viacero znamosti, kopu muchlania a kopulacie.. prosto sexu, vzdy bolo veeeeela bozkov, kazde jedno stretnutie bolo o tom, kazde.. len akurat ze to boli bozky na krk , na hrud, za usi na lica, na celo, siju ci dokonca na nos, , (berme iba od ramien hore) ... ale proste ano, mozno som divny ale bozkavanie na pery som sam nikdy neinioval prvy, ak to partnerka chcelatak som urobil no do dnes si myslim ze na pery to ma byt iba s laskou, no a take som za cely zivot stretol iba dve... a chcel som proste vediet ci to niekto iny vnima tak ako ja, prave preto ze casto pocujem ako sa dvaja na rande cicmaju, pripadne je k tomu sex a na druhy den sa uz nestretnu lebo ... proste nema to zmysel... ak sa dvaja stretnu na prve rande, a chlap poriadne "prevetra " zenu tak nemam nic proti, ale bozky? mne. opakujem mne, tam nesedia.
@samo789 tak vagínu bozkávať pri sexe(orál) je v poriadku a cítiš sa ako macher zaujímavý nad vecou, lebo len dvom si dal pusu na ústa? Nie, nemáš svatožiaru ani tak😇
@samo789 no ja napriklad dokonale chapem co myslis ale proste nema to tak kazdy. ja napriklad bozkavanie nepovazujem za vrcholny prejav lasky. je to skor o type cloveka. niekto bozky vyslovene potrebuje niekto vobec a nevypoveda to o vaznosti vztahu. mozno ty to tak mas ale ako pisem nevnimame to vsetci rovnako.
Si divný...pchať vtáka do žien ti nevadí ale bozkávať ženu na pery áno...vieš čo? jedinečne by sa žena cítila, kebyže vtáka pchaš len do tej, ktorú miluješ...
Všimla som si tu tvoju diskusiu, kde hľadáš ženu....a teraz už chápem, prečo si sám....
@samo789 ach... Píšeš "ak si mala 30-40 partnerov, Či sa bozkávať iba s jedným, alebo s každým do radu a bozky strácajú zmysel.".
A že tvoj sex stratil zmysel ti nevadí? To máš s filmov, že sex môžeš mať aj s 30-40, ale keď nebozkavas, tak zostávaš akoby stále nejako exkluzivne nedotknutý raz pre manželku?
Kde si prosím ťa vzal, že sex mať s 30 je ok, ale bozkávať sa s nimi znamená niečo intimnejsie, čo patrí len do hlbšieho vzťahu? Prečo jazyk v ústach by mal byť intimnejsi, ako penis v pošve? Keď už sa bavíme čisto v technickej rovine. Emócie totiž vyzerá že si v sebe pri sexe zabil a máš to len ako ľudové cvičenie...
@samo789 môj ty bože téma...veď bozkávanie je na tom sexe jedna z najlepších častí
(Ale zas keď sa bozkávať nevieš tak chápem že sa pýtaš :D
@goodidea Podľa mňa si ženy pomylil s prostitútkami. Prostitútky na pery nebozkávaš...teda jedine, ak si priplatíš a ona to dovolí...Alebo? Aspoň čo som čítala na MK od mužov 🤣 Mať 30 sexuálnych partneriek a bozkávať sa len s 2ma, lebo tie 2 boli výnimočné a jedinečné...to si autor radšej mohol nechať pre seba...Ja so neviem predstaviť sex bez bozkov na pery...už aj keď ide o nezáväzný sex...tak to, že do mňa muž vopchá vtáka je OK, ale to, keď ma pobozká už nie...zaujímavá úvaha 😁
@goodidea Podľa mňa si ženy pomylil s prostitútkami. Prostitútky na pery nebozkávaš...teda jedine, ak si priplatíš a ona to dovolí...Alebo? Aspoň čo som čítala na MK od mužov 🤣 Mať 30 sexuálnych partneriek a bozkávať sa len s 2ma, lebo tie 2 boli výnimočné a jedinečné...to si autor radšej mohol nechať pre seba...Ja so neviem predstaviť sex bez bozkov na pery...už aj keď ide o nezáväzný sex...tak to, že do mňa muž vopchá vtáka je OK, ale to, keď ma pobozká už nie...zaujímavá úvaha 😁
@earlgrey nebozkavat ženu pri sexe by malo byť klasifikované ako znasilnenie :D

Pri milovaní sa vždy bozkávame. Raz to iniciuje muž, keď je hore, potom ja, keď som hore. Ale bez toho som milovanie nikdy nemala.