Môžem nahlásiť sexuálne obťažovanie bez dôkazu?
Dobrý večer, viem že sa to sem úplne nehodí ale mala by
som otázku.
Dva mesiace dozadu som bola (neviem či to tak môžem nazvať) ale sexuálne zneužitá 30 ročným mužom ktorý ma dve deti, ja mám 15 rokov.
Nedošlo k pohlavnému styku len vďaka kamarátke ktorá bola kusok odtiaľ, no obchytkaval ma a bozkával, neskôr sa ma spýtal či by sme mohli mať sex na co som mu odpovedala nie niekoľko krát. (Nebral nie ale ako odpoved)
Hľadala som si o tom aj na internete ale všade vidim “osoba mladšia ako 15” a preto to nepovažujem za take dôležité keďže sa medzi nami nič take nestalo.
Viem žeby som mala ísť za niekým dospelým ale bojim sa toho, preto sa chcem najskôr opýtať vás že ak by som to začala riešiť či by to stalo vôbec zato?
Prajem pekny zvyšok večera.
@eva324 ak sa bojíš to povedať niekomu dospelému, zavolaj sem, oni ťa nasmerujú: https://ipcko.sk/
Hlavne si to dievča zlaté nenechavaj pre seba, lebo z takýchto situácií môžu vzniknúť budúce traumy.
Je mi veľmi ľúto, čo sa ti stalo🙏
Určite to treba nahlásiť. Na toto sa sexuálny predátori spoliehajú, že ich obeť sa nevie, hanbí, bojí to nahlásiť či niekomu sa s tým zdôveriť. Navyše to možno niekoho pomôže zachrániť, lebo tá ďalšia na ktorú to skúsi už možno nebude mať kamarátku na blízku čo ju zachráni.
@eva324 ak sa bojíš to povedať niekomu dospelému, zavolaj sem, oni ťa nasmerujú: https://ipcko.sk/
Hlavne si to dievča zlaté nenechavaj pre seba, lebo z takýchto situácií môžu vzniknúť budúce traumy.
Je mi veľmi ľúto, čo sa ti stalo🙏
@anonym_5b6726 nielen buduca trauma, ale chlap to bude robit aj dalej
Znič tomu mužovi život, nezaslúži si byt na slobode s malými deťmi, ktoré má. Je nebezpečný pre spoločnosť a bude to robiť ostatným.
@eva324 aj ja odporúčam IP-čko, ako už bolo odporúčané. Ak sa to bojíš povedať rodičovi. Mne sa ako ešte mladšej stalo, že ma tam chlap chytil tam dolu a snažil sa urobiť domysli si čo. Obrátila som sa na “zlú” dospelú osobu, ktorá ma obvinila, že si to vymýšľam. Následne mi to ako až dospelej došlo čo sa tam vlastne stalo a je mi z toho veľmi nechutne. S prepáčením som vyp*čovala tej dospelej osobe, ktorá to spochybnila akú chujovinu vtedy urobila. Preto sa obráť na odborníkov, nasmerujú ťa. Chce to veľa síl a odvahy ale rieš to! Nesmie sa to diať.
@eva324 najlepsie by bolo, keby si nasla odvahu a povedala to niekomu dospelemu, ak nechces znamemu, tak skus tu stranku, ktora ti tu bola odporucena alebo policia
@eva324 pokiaľ si pamätám,.tak do 15 rokov sa skutková podstata trestného činu volá pohlavné zneužitie, tam spadajú aj chlapci, teda mladistvý do 15. A potom je znazilnenie, týka sa žien dospelých. Muža nemožno znasilnit, len pohlavné zneuzit. Ale teda,.už som dávno zo školy, ale takto si to pamätám. Neboj sa, pod nejakú skutkovú podstatu to spadá. Mozes sa obrátiť aj na svoju obchodnú lekárku, tá ťa prezrie a spise záznam,.aby si mala potom na políciu.
@eva324 je to dolezite s niekym prebrat. S dospelym najlepsie s rodicom treba podat TO
Mňa by zaujímalo, pri akej príležitosti zostane 15- ročná s cudzím chlapom. Kde boli ostatní dospelí a čo tam robila kamarátka? Čo tomu všetkému predchádzalo, ako sa spoznali, ci ten muž vedel, že má 15. Pretože poznám prípad, kedy takéto dievčatá doslova lovili mužov cez internetové zoznamky, zabavali sa s nimi, sľubovali fajku, sex a následne z nich ťahali peniaze. Keď im muž peniaze nedal, obviňovali ho zo zneužitia a vyhrážali sa, ze mu zničia život.
Muži sú síce hovädá, ale niektoré dievčatá nie sú o nič lepšie.
Je to sexuálne obťažovanie. Zaujíma ma, prečo si sa nechala obchytkavat a bozkavat? Ako k tomu doslo a preco si s nim bola v takej situacii? To ste sa asi nahodou nestretli a asi ste sa poznali.
Ak si ho začala valuty, tak čo sa cuduješ?
Bozkávať si sa dala dobrovoľne, tak skúšal ďalej.
Ak to bolo takto, tak si zachovala ako mladá......
Asi si aj vedela, že je ženatý, ale to ťa zrejme netrápilo.
On je tiež chrapuň, keď za tebou išiel.
@2691 presne som aj ja toto chcela napísať
@2691 to hádam nemyslíš vážne. Dievča má 15 rokov a aj keby sa promenadovala nahá nemá ju čo 30 ročný chlap ohmatávať keď povie nie!
@2691 to hádam nemyslíš vážne. Dievča má 15 rokov a aj keby sa promenadovala nahá nemá ju čo 30 ročný chlap ohmatávať keď povie nie!
@januska12323 Ešte z dieťaťa v puberte spravia vinnícku a z pedaka obeť.
Mňa by zaujímalo, pri akej príležitosti zostane 15- ročná s cudzím chlapom. Kde boli ostatní dospelí a čo tam robila kamarátka? Čo tomu všetkému predchádzalo, ako sa spoznali, ci ten muž vedel, že má 15. Pretože poznám prípad, kedy takéto dievčatá doslova lovili mužov cez internetové zoznamky, zabavali sa s nimi, sľubovali fajku, sex a následne z nich ťahali peniaze. Keď im muž peniaze nedal, obviňovali ho zo zneužitia a vyhrážali sa, ze mu zničia život.
Muži sú síce hovädá, ale niektoré dievčatá nie sú o nič lepšie.
@anonym_ad6cb2 je to brat mojej bývalej kamarátky s ktorou som sa prestala baviť a jej brat ten chlap si myslel že ju ohovaram a tak ma fyzicky napadol neskôr sa ospravedlnil a opýtal či môže ísť sa snami prejsť bála som sa povedať nie
Je to sexuálne obťažovanie. Zaujíma ma, prečo si sa nechala obchytkavat a bozkavat? Ako k tomu doslo a preco si s nim bola v takej situacii? To ste sa asi nahodou nestretli a asi ste sa poznali.
@anonym_f8eb3a je to brat mojej bývalej kamarátky
Otázka je kde si s ním bola a prečo si snim bola?
Balila si ho?
@2691 o čo ti ide ?
@2691 je rozvedený a nenechala som sa bozkávať niekoľko krát som sa ho snažila odstrčiť, pevne ma držal
Povedz to mamine alebo inému dospelému, máš kamarátku ako svedka, podporí ťa.

Musíš nájsť odvahu, aj keď to je náročné, ale určite o tom povedať niekomu dospelému. Neboj sa, nemáš čoho, nič zlé si predsa neurobila ❤️