icon

Bozky na pery pri sexe.

samo789
23. sep 2025

Videl som tu uz viac tem o pocte partnerov, o mnozstve skusenosti zien, ale nikde som nevidel temu toho, kolko z tych sexualnych partnerov, ktorych ste mali, ako iniciator, pri pohlavnom styku, vas bozkavali na pery.. Nemyslim ak vy zacnete a chlap nema inu moznost a musi to opatovat , ale ze zacal sam...., Ako prejav jedinecnosti ku vam a danemu momentu... za mna to bolo iba dve z XY.

Strana
z4
any_soj
24. sep 2025
@samo789

@any_soj preco som to oddelil? v tych spravnych dvoch pripadoch neoddelil. vy tych ostatnych to bol nejaky obranny mechanizmuz akoby, akoby sa nenechat vtiahnut niekam kam nechcem, alebo nieco podobne. praveze v tom tapam, pretoje tato debata cela zalozena, aby som to skusil pochopit ako je to u inych, i ked malinko uz aj lutujem ze som debatu zakladal, a ze som to nenechal na urovni ktoru desiatky rokov citim.

@samo789 hej, takže si to mal presne, ako som myslela. Ako úroveň kontroly, ktorú si vieš nechať. Z môjho pohľadu, niekde v hĺbke cítiš, že sex je niečo viac, než sám sebe tvrdiš (že pohoda, to môžem hocikedy s hocikým). Bozky chápeš. Ešte by bolo pripustiť, že sa máš čo učiť pokiaľ ide o chápanie sexu. Vzájomné absolútne darovanie sa.

pralinka25
24. sep 2025
@samo789

@pralinka25 som tu nasiel ze sa daju taketo obrazky posielat a tento sa mi pacil ku tvojej reakcii.. znamena to nieco akoze" mile trochu vtipne a zaujimavo oponovane"

@samo789 ta možno je riešením naspäť s kade kým ale len s niekym.kto za to stojí? Lebo aj ja sama sebe za to stojim ze nebudem takto použitá ako servitok.
Tak mozno nebudeš musieť riešiť túto bozkavaciu dilemu. Je to divne

kristiii
24. sep 2025
@samo789

@pralinka25 som tu nasiel ze sa daju taketo obrazky posielat a tento sa mi pacil ku tvojej reakcii.. znamena to nieco akoze" mile trochu vtipne a zaujimavo oponovane"

@samo789 myslim, že sme tvoju otázku pochopili veľmi dobre, len ty nevieš pochopiť, ze my tu nie sme ženy, ktoré sexujeme kade chodíme a s barskym, tak ako to robíš ty. Čiže my si nepotrebujeme vytvárať žiadne výnimočné výhovorky, v tvojom prípade bozkávanie, na našu promiskuitu.

samo789
autor
24. sep 2025

netusim sice naco vam je moja fotka pri teme o bozkavani. no a kedze sa neznasam fotit tak som nasiel jednu zo zaciatku leta kedy ma partnerka odfotila a dal som ako profilovku... ta noha je totiz moja 🙂) inu aktualnejsiu zial nemam, a fotit sa na forum plne anonymov uznajte ze nieje velmi rozumne.. Som zvedavy ako tym trom zenam pomoze profilovka v debate o bozkavani. 🙂

sticker
goodidea
24. sep 2025
@samo789

netusim sice naco vam je moja fotka pri teme o bozkavani. no a kedze sa neznasam fotit tak som nasiel jednu zo zaciatku leta kedy ma partnerka odfotila a dal som ako profilovku... ta noha je totiz moja 🙂) inu aktualnejsiu zial nemam, a fotit sa na forum plne anonymov uznajte ze nieje velmi rozumne.. Som zvedavy ako tym trom zenam pomoze profilovka v debate o bozkavani. 🙂

@samo789 bože ty si prípad ...presne tú ženy mysleli nech pošleš fotku nohy ...a prirovnanie sexu k čisteniu záchoda je top,na to neviem č napísať vážne

sticker
samo789
autor
24. sep 2025
@goodidea

@samo789 bože ty si prípad ...presne tú ženy mysleli nech pošleš fotku nohy ...a prirovnanie sexu k čisteniu záchoda je top,na to neviem č napísať vážne

@goodidea nuz🙂

sticker
oli18
24. sep 2025

@samo789 toto sa nemoze predsa pytat 47 rocny chlap. To si este 47rocny panic, alebo mas 14? 🙉

moonlight1210
24. sep 2025
@samo789

@moonlight1210 vlastne mas pravdu, ale vratim sa ku tej pralinke, mozno to nieco vysvetli. je rozdiel ak tu istu pralinku mas sama v ruke a podla toho ako to citis si ju vychutnavas a davas jej poctu, vzeseny pristup, ci pompeznost.. a je rozdiel ked si zamknuta unesena v tovarni na pralinky a mas zviazane ruky a unosca ti pralinky tlaci do ust aby si vydrzala cim najdlhsie , kym nedostane vykupne.. ja viem ze je to extremny opis, ale taky pochopitelny, v prvom pripade sa ti az cele telo chveje rozkosou a vychutnavas si to, naplna ta to energiou a chutou sa milovat nekonecne. a v druhom pripade je to akoby nieco a to mozno prezeniem, kedy chces aby to uz prislo a nech je koniec a mozem pozerat futbal. 🙂 .. ja viem trochu prehnane prirovnania ale tak z casti to pochopi clovek ktory ozaj miloval v zivote niekoho.

@samo789 Cim viac dalej vysvetlujes, tym je to nestastnejsie.

Je to ako ked prostitutka ti povie, ze s kazdym ide za peniaze, ale tebe da 10% zlavu, lebo to bolo z lasky.

Myslim, ze by si mal prehodnotit, v com je ta vynimocnost.
Lebo aktualne je to vynimocnost pre teba, nie pre tu zenu. Tak sebecky cez nu TY prezivas svoju vlastnu vynimocnost.
Nie je to nic, co by si si usetril len pre nu. Davas to kazdemu. Pre nu si setris len ten svoj vlastny pekny pocit pri tom, ktory prezivas TY.

Na druhej strane nemas problem znevazovat tie ostatne zeny. Je v tom kus sebestrednosti.

anonym_3193be
24. sep 2025

To len prostitútky si urobili z bozkávania službu za priplatok, aby sa nemuseli bozkávať s každým zhnitým chrupom.
Ale tam je to úplne inak nastavené, to nie je bežný život a rutina, v realite je to inak.

anonym_8042f0
24. sep 2025
@goodidea

@samo789 môj ty bože téma...veď bozkávanie je na tom sexe jedna z najlepších častí
(Ale zas keď sa bozkávať nevieš tak chápem že sa pýtaš :D

@goodidea alebo mu pachne z ust.

samo789
autor
24. sep 2025
@oli18

@samo789 toto sa nemoze predsa pytat 47 rocny chlap. To si este 47rocny panic, alebo mas 14? 🙉

@oli18 odhalila si ma..mam menej. realne mam iba 46 len som nechcel zadat pravy datum narodenia, neznasam ked pri registracii pytaju datum. A ano som 46 rocny panic, trebarz 46 rokov som prezil bez modreho konika,alebo som este nesakal padakom, dokonca som panic aj v tom ze som nikdy nerodil dieta. Cize ano..som panic voci vam zenam.

anonym_3a73d4
24. sep 2025
@samo789

@oli18 odhalila si ma..mam menej. realne mam iba 46 len som nechcel zadat pravy datum narodenia, neznasam ked pri registracii pytaju datum. A ano som 46 rocny panic, trebarz 46 rokov som prezil bez modreho konika,alebo som este nesakal padakom, dokonca som panic aj v tom ze som nikdy nerodil dieta. Cize ano..som panic voci vam zenam.

@samo789 ja už som sa tu nejako v celom stratila.. pýtaš sa žien či bozky patria k sexu alebo k láske? Veď pôvodná otázka bola, či prvý bozkával muž ženu, nie? A keď ti odpovedali, že takmer všetci boli ako iniciator muži, tak si nespokojny. Prečo sa to nepýtaš kamošov? A nedávas otázky im, čo pre nich znamená bozkávať ženy... A či patri bozkávanie k láske alebo k sexu. Tu ti odpovedaju ženy, či ich partner pobozkal prvý a to že či preto, lebo sú pre neho handry a chcel si zasunúť a toto ho vzrušuje, alebo preto, že k nej cíti nejaké hlbšie spojenie asi ťažko budú vedieť.

any_soj
24. sep 2025
@anonym_3a73d4

@samo789 ja už som sa tu nejako v celom stratila.. pýtaš sa žien či bozky patria k sexu alebo k láske? Veď pôvodná otázka bola, či prvý bozkával muž ženu, nie? A keď ti odpovedali, že takmer všetci boli ako iniciator muži, tak si nespokojny. Prečo sa to nepýtaš kamošov? A nedávas otázky im, čo pre nich znamená bozkávať ženy... A či patri bozkávanie k láske alebo k sexu. Tu ti odpovedaju ženy, či ich partner pobozkal prvý a to že či preto, lebo sú pre neho handry a chcel si zasunúť a toto ho vzrušuje, alebo preto, že k nej cíti nejaké hlbšie spojenie asi ťažko budú vedieť.

@anonym_3a73d4 viem, že v mnohých vzťahoch je to žiaľ realita, ale je to tak smutné... To, čo píšeš, že "či preto, lebo sú pre neho handry a chcel si zasunúť a toto ho vzrušuje, alebo preto, že k nej cíti nejaké hlbšie spojenie asi ťažko budú vedieť.".
A pritom to tak vôbec nemusí byť. Vôbec to nie je tak, že žena nemá šancu vedieť.

oli18
24. sep 2025
@samo789

@samo789 aj ked si robis zo svojho veku prcu, nic nemeni na veci fakt, ze mas pramalo sexualnych skusenosti, akvobec nejake, ak sa pytas taku zakladnu vec

anonym_696876
24. sep 2025

Mne to príde, že keď vyšla pretty woman bol si akurát vo veku ked si veril všetkému co sa v telke povedalo. 😁 Ja mam tiež par takých momentov z mladosti ked som sa až oveľa neskôr zamyslela, preco si takú blbosť vlastne myslím 😅

samo789
autor
24. sep 2025
@anonym_696876

Mne to príde, že keď vyšla pretty woman bol si akurát vo veku ked si veril všetkému co sa v telke povedalo. 😁 Ja mam tiež par takých momentov z mladosti ked som sa až oveľa neskôr zamyslela, preco si takú blbosť vlastne myslím 😅

@anonym_696876 toto ma zmysel🙂

alantroj
25. sep 2025

Pre mna je bozk na pery prejav tuzby od partnera.. Chlap ktory by nemal gule na to ma prvy bozkat by nemal u mna sancu. Pisem o zaciatkoch vztahu, stretavani sa a pod. V manzelstve nepotrebujem pri sexe vzdy francuzaka, zalezi od situacie, polohy, casu.

anonym_da61fd
29. sep 2025

@samo789 ja mam partnera ,ktorému bývalá povedala ze sa nevie bozkávať (ze moc slinta). No a ja som mu ukázala ako je to lepšie (so zavretými očami) a ze neslinta a absolútne mi vyhovuje. A dokonca mi potvrdil ze s bozkávanim je milovanie oveľa krajšie a intimnejsie. Takže som ho v tomto povzbudila a vyplatilo sa.

samo789
autor
29. sep 2025
@anonym_da61fd

@samo789 ja mam partnera ,ktorému bývalá povedala ze sa nevie bozkávať (ze moc slinta). No a ja som mu ukázala ako je to lepšie (so zavretými očami) a ze neslinta a absolútne mi vyhovuje. A dokonca mi potvrdil ze s bozkávanim je milovanie oveľa krajšie a intimnejsie. Takže som ho v tomto povzbudila a vyplatilo sa.

@anonym_da61fd a co to ma spolocne s temou?

anonym_da61fd
29. sep 2025
@samo789

@anonym_da61fd a co to ma spolocne s temou?

@samo789 no nič 🙈 keďže je téma "bozky na pery pri sexe" . Sex je s nimi krajší pre väčšinu žien. Či čo si chcel počuť?

Strana
z4