Bude mať muž väčšiu chuť na mňa, keď nebudem s ním dlhšie spávať?
Ahojte myslíte že keď dlhšie nebudem spať s manželom že bude mať väčšiu chuť na mňa ? Niekedy mám pocit že aj keď sa pekné oblečiem na vonok že ani neziarli keď sa na mňa dívajú aj iný muži mám pocit akoby som ho už tak nepritahovala.
@mara2010 ja netvrdim, ze sa obliekas vyzyvavo, ale preco chces vzbudit muzovi ziarlivost?
To je ako pytat sa ako nastvat muza pretoze sa nudis.
Co takto nabuduce ked da pusu dietatu a tebe nie otvorit usta a povedat " a ja som od macochy ci co?"
Pozri, muzi vo vseobecnosti nie su v tychto veciach velmi intuitivni. Preto sa vravi, ze ked sa na nas zeny hnevaju, nikdy nevieme preco hoci vy tvrdite, ze je to casto tak zrejme az je to do oci bijuce.
Ak by ma zena zanedbavala skrz dieta ako teba muz tak by som jej povedal, ze hoci chapem, ze dieta je teraz pre nas oboch priorita tak by bolo fajn aby nezabudala, ze stale som tu aj ja a tiez by som sa potesil pozornosti z jej strany......hoci by to bolo len 5 minut.
Pamataj " play stupid games, win stupid prizes".
Si dospela zena.....nehraj hry ale komunikuj.
A nenapadlo Ti, ze neziarli, lebo Ti doveruje? Nie je nic horsie, ako mat ziarlivca.
No ked s nim nebudes ty spavat tak bude mat chut na ine...
@mara2010 zase si tu z niekoho musia utahovat…
Zazila som podobne, muz sa o mna nezaujimal, prestal sa ma dotykat, smiat mojim vtipom. Ale toto nenapravi ziadne sexi pradlo, ci odriekanie, ziarlenie… bud ma nejaky problem, je unaveny, ma stres v praci, alebo si ho prestala zaujimat. Chapem, ze ta to trapi, ale musis sa porozpravat s nim, kde je problem…
Takze len s len komunikovat
@mara2010 to že nežiarli neznamená že ho nepritahujes. Je pyšný na to že sa páčiš iným. Viac chuti bude mat keď napríklad odíde na služobnú cestu alebo sa pár dni vôbec neuvidíte. Keď ste spolu a vždy ťa vidí tak to až tak nefunguje. Aj Preto moslimovia majú zahalené ženy. Viac ich potom priťahujú.
@mara2010 Milá autorka, napíšem ti tu teraz niekoľko drahocenných poučiek, ktoré by sa mali učiť na základnej škole. Len bohužiaľ, v tomto naše školstvo zásadne zlyháva. Učia deti často nepodstatné blbosti, ale vzťahové zákony, od ktorých závisí životné šťastie, sa na školách nevyučuje. Takže dávaj pozor:
1. Žiarlivosť nie je prejavom lásky, ale nízkeho sebavedomia. Je to jed, ktorý rozkladá a ničí vzťah podobným spôsobom, ako alkohol. So žiarlivým človekom sa nedá žiť dlho.
2. Komunikuj so svojím mužom. My muži sme občas teliatka, ktorým vzťahové veci sem tam nedocvaknú. Toto je dôležité vedieť hlavne pre ženy: Náznaky sú na prd, treba jasne a vecne, bez zbytočných emócií vyjadriť, čo potrebuješ, alebo chceš. My muži naozaj nemáme vešteckú guľu.
3. Odmietanie sexu svojmu partnerovi je najlepšia cesta do záhuby. Spomeň si na to, keď tu budeš uplakaná zakladať tému "Partner ma podviedol".
Ja fakt nedokážem pochopiť, prečo sa na Slovensku v školách učíme kadejaké voloviny, ale zanedbáva sa taká dôležitá vec, ako je výchova k partnerskému životu (áno, v rámci predmetu by som zaviedol aj sexuálnu výchovu, ale tú ozajstnú, nie ideologické blbosti).
Milá autorka! Záverom ti stručne zhrniem to najpodstatnejšie:
1. Prestaň si myslieť, že ak nežiarli, neľúbi.
2. KOMUNIKUJ
3. Neodopieraj mu sex, ale skús sa s nim viac rozprávať.
Veľa šťastia!
@mara2010 ziarli-zle. Neziarli-zle. Ved obliekaj sa podla seba,ale necakaj,ze ti bude robit sceny ked po tebe pokukuju muzi. Ci potrebujes tento typ interakcie ked muz robi ziarlivostne sceny? Hmm hrat sa na nedostupnu to mi pride skor take detinske.
@mara2010 buď rada, že nežiarli.... To je myslím úplná výhra... Možno ho aj "poštekli", keď ti iny chlap zalichoti pred ním, nedá to však intenzívne najavo 😉 Ale naozaj bud rada, že nemáš žiarlivého partnera, myslim že nie je nič horšie - robí to veľkú "zlobu" v partnerskom živote.
To že chces aby mal na teba "chuť" - prečo ju (ne) ma?
1.bud patrí medzi mužov, ktorý nepotrebuje sex každý deň .. Ale jeho "intenzita" raz za týždeň či dva je pre neho normalka
2.aku ma prácu? Môže byť tak vyčerpaný z práce, že je rád, že je v posteli a môže spať...
3.porozpravaj sa o tom s nim, neviem aku máš predstavu o intenzite sexu... Ak máš každý druhy deň, tak to by mal mať aj on, ak nie tak na začiatok sa "dohodnite". Niektorým párom pomáha mať nastavený "program" intimnosti.
LEN nehľadaj problém tam, kde nie je, prosím. Ubližujes nie len sebe, ale časom to zničí vás oboch, ak budeš naháňať problém tam kde nie je... + dajú sa kúpiť aj bylinky alebo vitaminy (nedavno som to kdesi čítala) na podporu libida 😉

Čo tak porozprávať sa s ním?