Často hovorí o iných
Dobrý deň, rada by som si vypočula váš názor. Trápim sa nad tým už dlho a neviem, či to náhodou len nezveličujem. Aký máte názor na to, keď váš partner často hovorí o iných a stále si niekoho obzerá? A tým často myslim niekoľkokrát do dňa. Ja si myslím, že je normálne obzrieť si niekoho, ale príde mi cez čiaru, keď sa ku tomu pridá aj nejaký ten povzdych so slovami och, ci bože, ty kokos... keď ma ešte ani nevníma a neodpovedá na otázky. Toto by som ešte nejako prekusla, nie je to až také... lenže keď mi napríklad hovorí o svojich kolegyňach, je mi do plaču. Stále je to len... dnes som robil s tou a s tou, ona ma takú dobrú riť, ona je fest krásna, ma krásne vlasy, peknú tvar, takú som ešte poriadne nevidel, dneska mala vlasy spravene kus ináč ale veľmi jej to pristalo... ku tomu je tu ešte jedna známa ktorú stále spomína. Par mesiacov do zadu bol pomáhať kamarátovi a bola tam aj jeho žena s kamarátkami. Mala som prísť aj ja ale nemohla som. Trochu tam popili a dal sa do reči s jednou z nich. Objal ju okolo pliec a chytil za stehno. Nahol sa ku nej že ju pobozká ale stopol sa. Viem to, lebo sám sa mi ku tomu priznal a tiež ku tomu že sa mu veľmi páči. Odvtedy spomínal stále len akú má dobrú riť, aká je nádherná, aký má krásny úsmev, vlasy, postavu... Dokonca sme boli na jednej spoločnej akcií kde bola aj ona a naozaj som si dala záležať na tom, aby som vyzerala pekne. Lenže žiadnej pochvaly som sa nedočkala. Teda áno, ale až po tom čo mi neskôr doma povedal ako dnes krásne vyzerala tá žena. A že mne to tiež pristálo. Požiadala som ho aby s tým prestal, lebo mi to ubližuje, preplakala som kvôli tomu toľko noci, či už sama alebo ma videl on ako plačem. Obmedzil to, teraz ju spomenie len niekedy ale stále to uhrá na srandu. Lenže keď si dame spolu víno alebo keď vypije pivo tak to je stále toto iste, dokonca mi povedal že sa zamiloval.. ona ma už niekoho iného a keď sa to dozvedel prišlo mi že ostal dosť zaskočeny. ja neviem či to len preháňam ale veľmi sa nad tým Trápim. Potrebujem si vypočuť niekoho názor lebo mi z toho asi pukne srdce. Ide aj o to že mne takmer nikdy nepochváli ako vyzerám. Stále len vraví aké je krásne keď ma žena kučeravé vlasy alebo keď má čierne vlasy, keď ma krásny úsmev, väčšiu riť, prsia a pod.. lenže nič z toho čo povie o vyzore sa netýka mňa. Vlasy nemam čierne a čo sa tyka postavy tak je to taký normál. Akurat mi pride že mam vačsie stehna.. Mne povie málokedy že sa mu páčim ale o ostatných počúvam hotové básne. Snažím sa na sebe pracovať, byť v pohybe, udržať si postavu, prešla som na inú kozmetiku aby som mala krajšiu pleť. Pomohlo to ale mam pocit že to nestačí, pripada mi že sa mu už takmer nepáčim.
Nepremarni najkrajšie roky života s debilom máš tu rady od skúsených (starších) žien ...vždy to vravím, prejde mesiac rok máš 30 a nedajbože deti s debilom a už nebude cesty späť ,je nevyzrety a nevybujačeny...to že vydáva zvuky a obzerá po ulici budiš ,ale to že ty neprídeš na opekačku a už sa ide olizovat s druhou to ti nepríde veľa už???? A vraj sa zamiloval...máš nejakú hrdosť? Ešte dnes ho kopni do zadku, ver mi keď to urobíš,po rokoch ,pri normálnom mužovi ,sa len zasmeješ na tom ako si mohla plakať pre debila... nepresviedčaj samu seba že ho miluješ , láska takto nevyzerá... daj si od neho pauzu , na mesiac ,dva ,nech nechodí neozýva sa , uvidíš sama ako ti odľahne, nech ti on neznižuje sebavedomie, stehna určite nemáš veľké a tvar peknu ,máš 20rokov , choď von s kamoškami, na kávu, existujú aj iný chlapi a určite normálny
Normálne mi idú slzy do očí, keď to čítam, ten idiot si ta vôbec neváži, treba od neho odísť čím skôr, s týmto sa nebudeš mať dobre, nikdy si ta nebude vážiť a ani žiadnu inú, zaslúžiš si pri sebe niekoho uplne iného, utekaj co ti nohy stačia a hlavne si váž samu seba
Toto sa mi nechce verit, ze je pravda...
Zak ked ta tak velmi miluje a iba ta podpichuje ked basni o tom ako sa zamiloval do tej ktora ma lepsie vlasy, postavu, rit, usmev, kozy.... Ak toto dokazes tolerovat a ospravedlnovat ho tu pred vsetkymi ktore ti radia odid kym nie si vydata podvadzana a s 2-3 detmi na krku tak co vlastne chces pocut?? Ze je to v pobode lebo vsetci chlapi su taki?? No v pohode to nie je vobec a nie nie kazdy chlap je nadzany kkt z kazdej sukne ktora sa okolo neho mihne... Vezmi si z mojho prispevku co chces a prajem ti krasny den 😁👍
byt uprimnym je jedna vec, no toto je podla mna teda cez ciaru. ako ja osobne by som nieco take nevladala pocuvat a jasne by som mu dala najavo, ako sa ma chovat. toto by som nedokazala tolerovat, ved mal by mat oci len pre teba
No napišem ti to takto je to sukničkar a nezalesi mu na tebe. Asi by musel byť uplne postihnuty , aby nechapel čo ti vravi a že ťa to mosno zraňuje. Ja nemam problem na niekoho poveda5 se je pekny a sympaticky,mily a dobry, ale toto je us cez čiaru.
Moj manžel ma v kuse ospevuje aka som krasna, že mi to veľmi pristane, že som sexi a že ho veľmi rajcujem a podobne. Počuvam to denne.
Tiež sa snasim na sebe pracovať hlavne pre seba a pre svoje zdravie aj keď som ešte doma s dcerkou aj tak mi vkuse mansel vyznava lasku a priťaslivosť.
Poviem ti smutnu spravu, že ty to nezmeniš ani jeho on je taky a hotovo. Radim ti odiď od neho fo najskôr a prajem ti aby si naela takeho užasneho milenca a mansela ako mam ja, ktory ti bude denne zdvyha5 sebavedomie a budeš preživať nadherny život ako mam konečne aj ja. Aj po 6 rokoch sme stale zamilovany ako prvy deň možno aj viac. Musi tam by5 vzajomna vašeň a laska bez ktorej to bohužiaľ nefunguje.
fuha moja zlata prosim ta odid a to cim skor!!!!!!! ten chlap si ta ale vobec nezasluzi! je to uplny chudak uboziak co ma problem sam so sebou. Prosim, nevyron zanho uz ani jednu slzu 🙏🏻 A ver mi, najdes si niekoho, kto si ta bude vazit taku aka si pretoze on ta nemiluje ani zdaleka. To nie je laska. Drz sa a daj vediet ako si dopadla ❤️
asi si Ta pomylil s kamosom ked Ti vyklada nieco take :D akoze fakt neviem ako si to on predstavuje :D
Je to otrasne. Fuj, akoze keby teba zasypal komplimentmi kazdy den, a popri tom povedal aj o inych zenach, ze su krasne, tak to by som este prekusla… ale toto co robi je nechutne, ponizujuce, zranujuce. Asi by som mu povedala, ze ziadna z tych nadhernych zien by ho ani neoplula, a ja tiez odchadzam, lebo sice nie som miss world ale aspon sa mam rada na tolko, ze uz si nenecham takto ublizovat 🥺
Och :( uprimne, nechcem sudit, ale tvoj partner mi pride ako typ chlapa ktory nevydrzi pri jednej sukni a ani sa za to nehanbi. A ty na druhu stranu ako slusne monogamne dievca. Ja by som toto nedala, je to uplne cez ciaru. Viem si predstavit ako velmi sa musis trapit... Muzi nie su svati, radi sa obzru za peknou zenou na ulici ale takto to komentovat pred partnerkou to je cisty hnus. A to ze sa zamiloval alebo ze jednu skoro pobozkal, ja neviem ako to by bola pre mna posledna kvapka. Cely zivot sa budes takto stresovat, ze co ak si da pivo a...? Podla mna si zasluzis nieco lepsie. Drzim palce
roziď sa sa s ním prosim ťa ,nieje to normálne čo on robí ponižuje ťa , a časom ťa podvedie ak to už aj neurobil ,a po pôrode čo ,radšej teraz ako potom to už bude ťažšie s dieťatom , hlavne màš na viac ,ver mi sú muži ktorí budú za teba radi a budú si ťa vážiť .
Raz, keď stretneš toho pravého zistíš s akým chu*om si kedysi bola 🙂 ukonči to, si mladá máš možnosť si vyberať lepších,toto nemá perspektívu a žiadnu budúcnosť, stracaš čas a sama to vieš..
Ja mám 25 a v 20tke som zažila tiež to čo ty, no teraz som už diametrálne inde, mám manžela s dvomi deťmi a som rada,že s bývalým sme išli každý svojou cestou. 🙂 takže verím ,že niesi natoľko naivná a necháš ísť aj ty jeho pokiaľ ti toto skutočne robí..
Ukáž svoju hodnotu! Vaz si samu seba! Si žena ! tak buď žena,ktorú si chlap musí zaslúžiť .. good luck Honey 🍀🤍
Ja ti poviem len toľko...ty nič neskúšaj, neudrziavaj tento vzťah, netrp mu to, neprehliadaj "lebo ho miluješ"... Toto určite nebudeš chcieť počuť, ale toto nieje láska.. A čo na ňom vlastne miluješ? Výzor a to ze mate 3-4 názory spoločne??? to nieje láska.. To sú ružové okuliare a chvíľkové zamilovanosť ktorá prejde.. Pri láske sa nemá trpieť.. Nie sme v béčkovom filme... Skutočná Láska s velkym L netrápi a nebolí nikoho.. Áno aj mne sa to stalo ze takto sa pri mne správal chlapec.. Vieš kedy? Keď som ja mala 15 a on 16...lebo takto sa správajú deti, nie dospelí ľudia.. A nie 24 ročný chlap. A ešte raz sa mi to stalo ano, po pár rande, ja som mala vtedy 21 a on 26..sedeli sme na káve a on si vymenil s čašníčkou také pohľady ze hneď ju pretiahol keby sa dalo.. Aj sa za ňou obzrel.. Ja som to cele pozorovala.. To bolo posledný krát čo sme sa videli. A láska má veľmi rýchlo prešla.. Lebo takto sa správa dospelý muž len keď je to úchylak a suknickar. Láska tvojho života si ta bude vážiť, bude dávať komplimenty len tebe, nedovolí si v tvojej prítomnosti pozrieť na inú ženu aby ta neponizil. A v žiadnom prípade nebude pred tebou rozprávať o tom akú má jeho kolegyňa rit.. Moja rada je utekaaaaaaaaaaaj od tohto chorého úchyla ;) myslím to najlepšie ako môžem.. Ako žena žene.. Váž si seba a popracuj na svojom sebavedomí.. Budeš veľmi trpieť ak si "ho necháš"... Takýto sa nemenia..
Ani som to nedocitala do konca. Nechce sa mi veriť, že toto je reálne. Ale ak je, tak nohy na ramená a čím ďalej preč.
Začni aj ty ospevovať iných chlapov. Či sa mu to bude páčiť.
Budem úprimná ani to celé nečítam, je to dlhé a nechce sa mi.. A hlavne stačilo mi prečítať asi 1/4, aby som vedela, že je to chuj a nič v zlom, ty tiež nebudeš úplne ok, keď si s ním.
Takýto človek Ťa bude svojimi rečami trápiť asi do vtedy, do kedy to s ním vydržíš. Ubližuje Ti. Mala som priateľa, tiež akože srandoval, keď hovoril o iných, ale som prešťastná, že sme sa rozišli a teraz mám muža, ktorý ani písmeno nepovie o iných, žiadne poznámky, len sa ticho pozrie vo filme, v reklame a hlavne nikoho nekomentuje. Je to hotový anjel, a pritom je to udržiavaný muž, dbá na to, aby nepribral, nefajčí, nepije... Za toto som mu veľmi vďačná a ja tiež nekomentujem výzor iných. Vo dvojici medzi dvomi ľuďmi komentáre o krásnom výzore iných ľudí nemajú čo robiť. A hlavne treba pracovať na sebe, aby sme tiež dobre vyzerali 🙂
Jednoznačne ďaleko od neho. Takže moja rada znie rozchod a už včera bolo neskoro. Toto ťa úplne depta a podryva ti tvoju seba úctu a ty sa tak cítiš menejcenné, nenechaj sa ničiť takým kretenom.
Toto by ma tiež ranilo...ja by som mu nastavila zrkadlo a robila to isté, okomentovala iných mužov...možno by pochopil, ako sa cítiš a ak by mu to ani len neprišlo zvláštne, tak mu na Vašom vzťahu asi nezáleží...
máš 20, nepotrebuješ byť silou-mocou vo vzťahu. To, že zfleku nepošleš tohoto úbožiaka do kelu znamená, že tvoja sebahodnota, sebaúcta a sebapoznanie má veľké medzery.
Skús popracovať na tomto a henteho chudáka nechaj nejakej zúfalkyni.
Môj muž je fotograf veľakrát fotil ženy mladé krásne sexi. Aj akty fotil. Ale maximálne čo povedal o nejakej bolo že tá ma dobru postavu a tym to skončilo. Hovoril aj negatívne o nich ze ta ma veľkú riť alebo brucho atd ale on to na foto vie upraviť tak aby bolo ok. Keby sa rozplýval nad každou to by mi veľmi vadilo. Ja tiež poviem o chlapovi napr že sympaťák ale nic viac.
Ten muz je manipulator a sebecky hlupak.Vyplacte sa inde,nedajte mu tu radost ze vidi ako vas to trapi.
Zastavte to lebo vas znici ...
@anonymanonym uplne si to vystihla mala som takeho byvaleho stale ospevoval niekoho nie az tak ze niekoho chytil za stehno ale ze ako super vyzera atd,nakoniec ma podviedol ked sme mali synceka mal pol roka,potom sa chcel vratit,neveru som neodpustila,radsej utekat od takeho blazna
Ked sa s nim budes rozchadzat povedz mu ze ty kokos takeho stavnateho vypracovaneho modrookeho si dnes videla ze asi nezaspis.
Tak takéto správanie by som vydržala tolerovať max.1 deň,aj to nie celý,a vyhnala bych ho aj z vlastného 🤦 nechápem jak môžeš hľadať chyby na sebe🤦🤦🤦
Otázka času, kedy to neostane len pri pozeraní a komentovaní ale kedy ťa reálne podvedie s inou
Myslím, že by si ho mala nechať ísť. Si mladá, strácať s takýmto nevychovanym chlapom čas? Prečo ? Robit pazvuky nad ženami? Liepat sa po iných? Však on by ta aj podviedol.hned a rad, ak by mu niektorá "dala". Aké je nechutný.. takže asi hocijaká mu nedá... mne by toto teraz urobil ze na ulici bude bozekovat nad inou ženou tak ak by som mu jednu neslahla, iste by to bolo naše posledné stretnutie.
A nie, v tebe chyba nie je. Aj keby si mala naj postavu, naj vlasy, naj.. všetko, aj tak toto bude robiť...
Keď tak skus okomentovať ty doma akého super chlapa si stretla, skoro ste sa aj pobozkali. Ci by to s úsmevom zobral 🙂 blbec

Tak by som ho kopla do …. až by sa posral