icon

Chceme byť milencami, ale vôbec nám to nejde

24. mar 2023

Čaute. Napíšem to len tak zľahka. S jedným mužom sme po sebe dlho pokukovali nakoniec sa aj zoznámili zistili že je medzi nami obrovská chémia a iskrenie. Napíšem to možno sprosto ale som vlhká už len z toho že pri mne stojí. Ja som drobná krehká útla žienka a on je statný chlap o pol metra vyšší než ja. Ide z neho teplo keď ma objíma dotýka sa ma tak nežne ako nikto nikdy. Vzťah spolu mat nemôžeme (nebudem uvádzať dôvod ale obaja sme s tým uzrozumeni) tak sme chceli byť spolu aspoň takto. Tulkanie a maznanie je úžasné milujem jeho dych na svojom tele jeho vôňu teplo.. V zásade je problém iba v dvoch veciach - on sa urobí do pol minúty (nesrandujem raz zasunie a už strieka) a ja sa urobiť neviem ani keď sa mi venuje dostatočne dlho či už rukou alebo jazykom. Robí to super ale keď vidím že mi to trvá dlho prídem si frustrovaná a prejde ma chuť. Hlavou som kade tade nejde zmeniť tento stav neviem byť prítomná. Neradte nám alkohol obaja sme zásadne proti pitiu. Mám výčitky že sa mi musí dlho venovať aj keď on to sám chce a potom ho trápi ze ma nedokázal urobiť. Problém je vo mne. Samej mi to ide rýchlo ale keď to robí presne tak isto nejde mi to. :( ja neviem či toto má vôbec zmysel. Trápi ma to len kvôli tomu že nechcem prísť o jeho dotyky a bozky tie som krajšie ešte nezažila. Čo robiť?

Strana
z2
autor
24. mar 2023

@zobaka nejde o bod G mam aj klitoris predsa ale ako keby nereaguje na jeho dotyk aj keď to robí tam isto ako ja

autor
24. mar 2023

@moonlight1210 k tomuto veľmi nemám čo dodať ale urobila som si screen. Padlo to ako nejaká facka na prebratie skôr. Ďakujem 🙂

autor
24. mar 2023

@zorkahorka necítim vnútri nič čiže nebude to polohou. Skúša to všelijak aj klitoris ale nič sa nedeje ani len blízko nie som

autor
24. mar 2023

@duunlo pre niekoho je to jediná možnosť plnohodnotného sexu. Necítim vnútri nič nie som ta šťastná žena čo má možnosť si to užívať takto. 🤷‍♀️

pallacinka29
24. mar 2023

to si teda uverila chu…i, co ma doma zenu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

duunlo
24. mar 2023

A prave preto by si sa mala na takeho “milenca” vykaslat, ked nic necitis pri sexe. Jedine tu chemiu ale ta sa zjavne tiez pomaly vytrati…

dilino
24. mar 2023

@zuzanka.zuzu zabila si 100 bodov.

sticker
zero_hero
24. mar 2023

Veď keď ti to ide samej, tak si pomôž aj počas sexu 🤷‍♀️ alebo si kúpte nejaku pomôcku… aj keď takto hneď od zaciatku, neviem no 😬

barborachors
24. mar 2023

preto necítis lebo mas blok z toho ze nemôžete byť real spolu. ty nie si žena len na sex aj ked by si veľmi chcela..ked prídu city budes ok v tomto presne ako hovorí @moonlight.

minsi
24. mar 2023

@autorka Verím ti, že všetko je úplne opačne ako by si chcela...ale všetko sa deje pre niečo. Neviem čo je dôvod, že to nemôžete pustiť ďalej, ale možno toto ťa brzdí. Niekedy sú veci úplne inak než by sme chceli....držím ti palce, pozeraj vopred a mysli na svoje dobro a psychickú pohodu😊

gabika0825
25. mar 2023

No obaja zrejme máte svoje vzťahy, ak nie ty tak on určite, on by sa mal doma venovať svojej zene a ty by si si mala nájsť nezadaneho. Píšem ti to úprimne lebo takto robíš zle sama sebe, začnete byt milencami a po čase tá bude štvať že odchádza za zenou, on ju neopustí kvôli tebe. Stojí ti to zato? Teraz to tak nemusíš cítiť ale príde to ak v tom budeš pokračovať a bude tá frustrovať že nemôžete postupovať vo vzťahu ďalej. Takze vykašľala by som sa na to keď aj ten sex nie je taký ako si si myslela že bude tak nie je nad čím rozmýšľať

foterlotor
25. mar 2023

Urob ho ustami, potom nech sa ti venuje dlhsie prsty jazyk a potom nech zasunie, uz hadam nebude hned striekat. Inac striekat po prvom zasune to je haluz.

zabka1987
16. mar 2024

Ako to dopadlo ? 😀

Strana
z2