Chlap ma opustil a všade si ma blokol. Nemusím mať výčitky, keď si začnem s jeho kamarátom?
Všetky vás zdravím 🙏🏻❤️
Chcela by som vás poprosiť o názory na túto situáciu čo si o tom myslíte dosť mi to pomôže..ak by mali byť nejaké nepríjemné, tak si ich nechajte pre seba pretože som tak či tak v ťažkej situácii...
Chlap ma opustil tehotnú a všade si ma blokol o nejaký čas som sa dostala do kontaktu s jeho najlepším kamarátom s ktorým si vo všetkých smeroch naozaj velmi rozumiem je zlatý, pozorný, zaujíma sa o to ako sa cítim..možno z toho časom niečo bude neviem..príde mi to tak, že mu nevadí, že čakám malé...myslíte, že nemusím mať žiadne výčitky? Predsa len nás ten dilino opustil a povedal, že ma v p... mňa aj dieťa...
Ja neviem. Ved si predstav ze tvoj novy priatel bude venovat cas a energiu cloveku ktory ta ako tehotnu poslal do p*e.
Ja by som nezniesla aby sa moj partner kamaratil s clovekom ktory sa ku mne tak chrapunsky zachoval.
Toto ma buducnost len vtedy ak novy priatel prerusi kontakt s tvojim ex a to malo byt rozdebatovane hned uplne na zaciatku. To sa neda ze idem na to pomaly a uvidim kam to pojde. But ten novy priatel chce byt kamarat (alebo viac) s tebou, alebo so svojim kamosom. Nemoze sediet na oboch stolickach.
Poviem ti z mojej skúsenosti raz som sa páčila mladšiemu chlapcovi ale bolo to len kamarátstvo chodila som aj na party do neho domou poznala ma celá jeho rodila ale boli sme len kamaráti časom som ale zistila ze chlapec sa zaľúbil do mňa a ja som to nechcela tak som ukončila všetko po pár rokoch po tom sa mi ozval jeho brat začali sme sa stretávať zo stretávania to šlo ďalej a ďalej a neuveríš teraz sme už manželia mame 3 deti 😃
Ako ste sa dostali do kontaktu?
Máš narok na lásku prečo by si mala ostať sama s dieťaťom?On sa zachoval ako hajzel. Nie je otec ten čo splodi dieťa, ale ten čo ho vychova. Ak si rozumieš s tým kamarátom,tak choď do toho

Téma mi príde vymyslená