Chlap odmieta sex po začatí užívania antikoncepcie
Zdravím.
2 týždne dozadu som začala užívať antikoncepciu. Ako býva zvykom že ženy strácajú chuť na sex, chcela by som sa spýtať či máte niekto skúsenosť s tým, že chuť na sex stratil chlap. Užívanie sme spoločne prebrali a nemal s tým žiadny problém, dokonca mi pripomínal aby som si dala tabletku. Problém však nastal po prvom sexe... Odvtedy tvrdí že má v hlave blok a nejde to. Máte niektorá takúto skúsenosť?
Mozno ma strach, ze aj tak otehotnies? Nedoveruje tebe alebo tabletke? Ako ste sa chranili pred tym?
otvorene sa s ním porozprávaj, v čom je problém prečo má ten blok .. Ja beriem HAK vyše roka a môj muž nikdy nevrcholí do mňa , pýtala som sa ho na to tak mi povedal, že má tiež blok a neverí tabletkám na 100% a ďaľšia vec, chce tento pôžitok využiť až pri znažení sa o bábo
Povedz mu, ze si vysadila, aj ked nevysadis a mozno blok prejde. 🙂
@limetka69 aj keď by to bolo v tomto prípade milosrdné klamstvo, aj tak mu odmietam klamať
@simsalabim nijak, preto sme sa zhodli že toto je zatiaľ do budúcna najlepsi spôsob, teliesko nechcem bojím sa že by mohlo nastať nejaké poškodenie..
Nechranili ste sa nijak, cize ste isli vzdy naplno? Alebo ste abstinovali? Pretoze ak ste sa nechranili nijak, tak je zvlastne, ze ma blok teraz ked sa chranite.
No ves po par uspesnych pokusoch by si mu povedala, ako to je a mozno by ho to preslo. Bol to len napad.
A pred tým ste používali kondómy? Možno mu to chyba ak bol tak zvyknuty 😅 ma tak napadlo
@fokuska vždy sme mali nechránený pohlavný styk, samozrejme s tým že nevrcholil vo mne, a nebývalo ho málo
@viki128 nie vôbec, obom nám to je nepríjemné, určite to nikomu nechýba😅
No čakala by som skôr opačnú reakciu od chlapa ... ak teda nechce teraz plodiť deti 😅... môj muž keď sme spolu chodili a ja som začala brat HAK tak bol cely happy že môžme fičať “naplno” 😂... možno treba zistiť s čím konkrétne má priateľ problém ... boji sa ženské to nespoľahlivé? boji sa o teba že nerieš hormóny? čítal dáke konšpirácie o tom že ti po tabletkách prestane voňať alebo že stratíš naňho chuť? chce už plodiť deti a nevie ako ti to povedať? Čo ja viem... možnosti je xy, ale teda fakt by som čakala že bude skôr spokojný s touto zmenou 🤷♀️
Tak to je zvlastne, ze ked ste fungovali na prerusovanom styku, tak nemal blok (co ma spolahlivost dost malu), ale teraz ked beries hormonalnu (co ma vyssiu spolahlivost), tak ma blok. Ved mozete fungovat aj teraz prerusovane ako doteraz, akurat ze to mate istejsie 🙂
@julie19 ja som tiež čakala že to bude ešte lepšie a záživnejšie aj preňho, že nemusí až tak veľmi myslieť počas sexu na to že kedy von. A primárne teda som sa tak rozhodla kvôli nemu aby si to viac užíval a sekundárne samozrejme aj ako ochranu. Ale dostal som iba odpoveď že to je blok a prejde to.. tak neviem čo si mám o tom myslieť. Na deti sme krátko spolu, to nám je obom jasne, i keď on vek má na to ale ja teda sa ešte na deti necítim a to sme pred nedávnom tiež preberali že najskor za 2-3 roky😅
@fokuska povedala som že mne je jedno nech si robí ako je jemu dobre, len mne išlo ozaj hlavne o to aby sa mohol viac uvoľniť a nech neni panika stres keď mi bude meškať menstruacia 2 týždne ako pred užívaním HAK mala vo zvyku.
No volaky divný bude každý chlap by skákal meter od zeme vieme pre čo

Ako chlapovi mi to príde maximálne čudné... ale tak každý sme iný