Antikoncepcia a hnedý výtok. Je to normálne?

maajka000
18. okt 2017

Ahojte mamicky neviem ci to tu uz bolo ale ja uz fakt neviem..zacala som prvy krat v zivote uzivat hak...nakolko som chcela byt chranena a napravit menstruacny cyklus..len problem je v tom dva tyzdne v pohode a teraz posledne dva tyzdne v kuse hnedy vytok...a krv...kazdy den...volala som doktorke ze aky mam problem a ona my povedala vraj je to normalne telo si zvyka a cisti sa...ale dva tyzdne ??vsak to ani nemusim uzivat aj tak nemozem z chlapom spavat...o dva dni my koncia lieki a ma vraj prist ta menstruacia...zeny pytam sa mam pokracovat dalej v uzivani po 7dnoch...je to normalne alebo to mam prestat uzivat...mala ste uz niektora taky problem ??-dakujem velmi pekne

belllinka
18. okt 2017

@maajka000 Hormonálna antikoncepcia nie je pre telo normálna, tak ani nečakaj, že sa bude "správať normálne."

bosoriak
18. okt 2017

@maajka000 Prve mesiace je to normalne. Ak sa ti neda vydrzat prve 2-3 mesiace, tak to vysad a rieste kondomy. Ale tie maju horsiu ucinnost, sudiac podla mojej prvej dcery 😀

Je to normalne, telo si musi zvyknut na novu davku hormonov. A ano, HAK nie je pre telo normalna, rovnako vsak nie je normalne mat 13 deti, tak ako to byvalo v minulosti, ze.

Vela zdaru.

Mne trvalo mesiac, kym presli vsetky taketo vedlajsie ucinky.

maajka000
autor
18. okt 2017

@bosoriak dakujem ja som sa len chcela uistit a som urcite chranena aj pocas tychto vytokov a mierneho krvacania ??

pininka
18. okt 2017

Ja som nikdy taketo stavy pri hak nemala, ale viem ze niektorym babam nerobila dobre, tak zmenili znacku. Celkovo su to umele hormony, takze sa kazde telo moze chovat inak. A k tej ochrana, nic nieje na 100%, niekedy staci akykolvek vykyv, nadcha, branie atb a uz moze byt znizeny ucinok.

bosoriak
18. okt 2017

@maajka000 no co si ja pamatam, bolo to velmi velmi davno 😀 tak ten prvy mesiac nebolo skoro nic, lebo ja som prvy mesiac cely krvacala. Po prvom mesiaci akoby utal a brala som antikoncepciu dalsich +- 10 rokov bez problemov.

wikiwiki
18. okt 2017

Každá žena na HAK reaguje po svojom, respektíve jej telo. Ja si to už tiež veľmi nepamätám ale viem, že trvá dlhšie kým sa na to telo naladí. Môžeš po čase vyskúšať vymeniť značku ale v podstate by malo stačiť, že ešte chvíľu počkáš..

janinah
18. okt 2017

Nikdy som hak nebrala a mám tri plánované deti...takže dá sa aj bez toho svinstva žiť...

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sivypegas
19. okt 2017

Prosim Ta,vykasli sa na HAK,zbytocne tym svinstvom znecistujes voduk,kt piju nase deti.Ak sa chcs chranit ,tak nesexuj a problematicku menstruaciu ti to nenapravi,len tym zakamuflazujesbmozny zdrv problem.

evittam
19. okt 2017

@belllinka Ja beriem HAK uz roky a moje telo sa sprava aj správalo vzdy normalne.😉

maajka000
autor
19. okt 2017

@sivypegas si ma pobavila a hlavne tvoj trapny komentar...🙂 nie nebudem sexovat pocuvnem ta na slovo draha...;) ani uzivat hak aby som ty nepriotravila deti...trapna chamajda...

pininka
19. okt 2017

@maajka000 take komenty si netreba vobec vsimat.

sivypegas
19. okt 2017

@maajka000 no neviem,kto je tu trapny,skor tvoje obmedzujuce nadavky. A ved sa smej, tu vodu si hnojis aj pre svoje deti,ale conuz ked niekto nevie pekne,cudne nozky drzat pri sebe.Apropo aby si tue deti mala,velakrat HAK maskje vaznejsi problem a nikdy cyklus neupravi,doporucujem dostudovst a dostuduj si ako znecistujes prirodu.

maajka000
autor
19. okt 2017

@sivypegas 😂😂😂😂 dobre nerob zo seba este viac sprostu ako si...lebo to co pises nema ani hlavu ani petu...hak vychadza z tela a nachadza sa v moci...tvoje deti piju moc ??? Moj syn nie...takze tak a nakolko sa ta tema vobec netyka tak radsej strikuj,var a staraj sa o deti a davaj pozor co piju 😁😁😁mozno to bude hak.

evittam
19. okt 2017

@sivypegas Ved tu vodu nepi a mas po probléme.😉 A nezabudni pri tom "držať nôžky pri sebe", tvoj muž to iste oceni...

libawet
19. okt 2017

@maajka000 ...@sivypegas má pravdu. Bohužiaľ, je to tak. HAK sa vymočí a kam ide moč? Do kanalizácie. Voda z kanalizácií ide späť do vodov.rozvodov po predošlom prejdení čističkou odpadových vôd, lenže - HAK sa nedokáže z tej očistenej vody celkom odbúrať a pijeme ju, varíme z nej....môže byť aj dôvodom ,prečo je už toľko mužov a žien neplodných, sú už okolo toho rôzne štúdie. HAK je naozaj problém, a nielen pre ženu, teraz možno len " špiníš", no za pár rokov môžu prísť aj iné problémy, ktoré teraz možno pociťovať ešte nebudeš, je to chémia navyše do tela ženy, a že jej máme okolo seba už dosť. Nikto Ti samozrejme v užívaní HAK nezabráni, je to len Tvoja vec.

libawet
19. okt 2017

@sivypegas ak je muž uvedomelý a rozumný, žena bude mať len toľko detí, koľko sama chce a aj bez kondómu, či HAK. @maajka000

evittam
19. okt 2017

@libawet To si myslis len ty😉. A my napríklad z tej vody co spomínas nevaríme a ani ju nepijeme.

libawet
19. okt 2017

@evittam a môžem sa spýtať, akú vodu pijete? Zo studne ? Ak máte urobené rozbory, a voda neobsahuje žiadne mikroorganizmy, tak OK, no určite obsahuje nejaké % dusičnanov, takže záleží, aké množstvo ich tam je, ak veľa, tak tiež nie je vhodná na pitie, či varenie a pre malé deti, či starých ľudí už vôbec nie.
Lenže väčšina ľudí studňu nemá, a ja som vravela o tej väčšine práve.

pininka
19. okt 2017

V tomto suhlasim, zistilo sa uz,ze za muzsku neplodnost do velkej miery moze prave zenska hak,ktora je vo vode. Anglicania robili taky rozbor a zistili ze v rieke Temza je strasne vela pozostatkov z hak. Lenze co je dnes uz bez chemie. Nic, ani to co si sama dopestujes, lebo sused strieka, prenesie sa to aj ku tebe, prsi dazd, ktory rozhodne nieje bio. A druha vec je pravda aj s tym muzom trocha. My sme spolu 16 rokov a otehotnela som len ked sme chceli babo a toto posledne sa nam podarilo tak,ze aj ked sa vystriekal mimo,proste to stieklo tam kde malo. Takze asi ako vsetko,ani tato metoda nieje 100%.

evittam
19. okt 2017

@libawet Nie, nemame studnu. Da sa to aj inak a presne ta vacsina si to tak môže zariadiť.😉

libawet
19. okt 2017

@evittam tak ako inak? Kupujete balenú vodu ? Lebo teda už o inej neviem, ak Ty áno, tak daj odpoveď, snáď to nie je tajné? 🙂

evittam
19. okt 2017

@libawet Nie, nie som taká hlupa aby som platila 2x za to iste. A nie, nie je to tajne, stačí filter s reverznou osmozou a mas čistú vodu.😉

sivypegas
19. okt 2017

@maajka000 mo neviem kt je tu hlipu,nastuduj si ako to co ty beres ovplyvnuje ziv prostredie.

sivypegas
19. okt 2017

@evittam
@evittam
@evittam hmm,to pise ta prava,kt vlastnym detom pekne hnoji.

oli18
19. okt 2017

@libawet Väčšina užívateliek HAK časom dospeje do toho štádia, keď pochopí, že to nestálo za to.

evittam
19. okt 2017

@sivypegas Ja mojim detom nič "nehnojim". Takze sa obrat na niekoho ineho.

libawet
19. okt 2017

@evittam aha...no na túto vodu je veľa reakcií, aj záporných, aj kladných. Táto voda je totiž zbavená úplne všetkého, teda aj telu prospešných minerálov, akoby " hladná voda ",a potom v tele pohlcuje aj Tvoje minerály a následne Ti ich z tela vyplavuje, to je akoby si pila demi vodu, tú používam len do žehličky. Neviem, či pitie tejto vody je zdravšie, to je zasa ten druhý mantinel.

evittam
19. okt 2017

@libawet No, ako ktorá 😉. My mame taku,ze je mineralizovana. Takze nepijeme vodu zo žehličky.😉

libawet
19. okt 2017

@oli18 no, ale to nie je vo veku, tiež som mala 18 a mám len jedno dieťa, je to v šikovnosti partnera, ale to som už písala.