icon

Chlap s veľkým nosom

20. jún 2023

Ahojte baby...je mi blbé, že zakladám túto diskusiu, ale spoznala som naozaj brutálneho, milého, pekného chalana, ktorý sa ku mne pekne správa len jedna vec čo ma trošku odrádza je to, že má veľký nos...🤦🏻‍♀️ viem, že ma tu viaceré, alebo možno všetky zdisujete, lebo výzor nieje všetko ale neviem si pomôcť...inak je naozaj top či už ostatok výzoru, alebo správanie 🙏🏻

Strana
z2
jamimo
20. jún 2023

ja ti neviem... Za mňa takto: chlap(človek) ako taký sa mi musí páčiť ako celok. Povaha, charakter, vyžarovanie, úsmev, vôňa, čistota, sú to pre mňa také jemné nuansy. Príkladné "nedokonalosti" vnímam ako veľmi zaujímavé, dokonca veľmi pristanú danej osobe k typológii. Určite každý pozná rozkošné dieťa alebo človeka s odstávajúcim uškom. Divokú vílu s hustými pehami, alebo dračicu. Krásny úsmev s miernym predkusom.
Napr. môj chlap má ženské dlane a nechty, čistý klavirista. Pokosí, obieli, porúbe... jeho dlane ma nežne sprevádzajú celý život. Svokra má špicatý nos, taký sosák, a aj je taká pani Osa. Svokor má krásne nechty na rukách aj nohách do tvaru U. Veľmi mu pristanú. Moja sestra má nos takú guličkovú bambulu. Brat je hnedo-zrzavý, pehy aj na chrbte, kučeravé vlasy, bledý typ. Za mňa fešák, napriek tomu že ja som tmavá aj mám tmavého chlapa. Mne sá ta jedinečnosť páči priam metaforicky 😉 Nosy, pery, prsia, vlasy alá Plačková, Heringová za mňa určite nie. Akoby ich jedna plastická mater mala....
PS: výnimka= poznám chlapa skoro 2 metre, nabúraný nos ale 🐦 ako malíček. 😏

h2
20. jún 2023

@jamimo 😂😂😂 "Akoby ich jedna plastická mater mala."

jamimo
20. jún 2023

@h2 No a nie? 😉

h2
20. jún 2023

@jamimo Jasné, len ma to totálne rozosmialo. 😁👍

autor
20. jún 2023

@jamimo Veľmi dobre si to napísala 😅👌🏻

jana_eyre_2
20. jún 2023

Mne sa vždy páčili muži s veľkými nosmi 😅 každý môj priateľ, muž ma väčší nos, odstavajuce uši.. krivá tvár, veľa fyzických podôb, ktoré spoločensky sú pokladane za nepekné, mne sa veľmi páčia.. dokonca je premna pekne keď mužovi mierne zabieha zrak, alebo majú vrásky.. čo taký adrien brody, ten ma veľký nos, alebo môj idol od puberty - bono Vox - ten ma zaujal najmä veľkým nosom a tenkými perami..

A druhá vec - neviem nakoľko musí človeka ovplyvniť fyzická krása, ale čím som staršia tým viac si uvedomujem, že každý človek čo má v sebe dobrotu je príťažlivý.. aspoň ja to tak vnimam..

To ako vnímaš ty je tvoja záležitosť, to už musíš ty vedieť či veľký nos na mužovi je natoľko strašný aby si neskusila život s ním hoci sa ti v ostatných ohľadoch javí super.. hľadáme dokonalého človeka, alebo hľadáme niekoho s kým nám je dobre? To si už musí každý zodpovedať sám čo mu je prednejsie..

7miriam77
20. jún 2023

Konečne parádna téma, človek sa aj zasmeje 🤣🤣🤣🍀

autor
20. jún 2023

@7miriam77 Trebalo MK trošku obohatiť haha 🤣❤️

jamimo
20. jún 2023

@7miriam77 aj ja sa bavím 😃

vanilkovazmrzka
20. jún 2023

@babulkomale tak nemam skusenost s ani jednym, ale myslim ze uprava nosa je na jeden zakrok, zahoji sa a mas. Opravit zuby je na dlhe mesiace az roky a tisicky eur 🤷‍♀️

autor
20. jún 2023

@vanilkovazmrzka Noo keby som mu povedala, že nech si dá spraviť nos by sa na mňa asi pozrel či som v poriadku a už viac ma nechcel asi vidieť 😅

liusa82
20. jún 2023

mne sa poviem otvorene tiež nepáči velký nos.Ani na žene ani na chlapovi.Ja som za tie normálne nošteky 🙂 každý to máme ale inak čo kto akceptuje.To záleží na tebe.A pamataj,ak budete mať deti môžu to podediť.No kedže zakladáš túto diskusiu že ti to vadí,tak to ti bude vadiť asi stále.Ktovie ako by zareagoval keby ho pošleš na tú plastiku,možno by si aj na čelo zaťukal a povedal,nepáči sa ti nechaj tak😀

vanilkovazmrzka
20. jún 2023

@autorka no to mi je jasne 😃

joannita
20. jún 2023

Autorka, mne sa praveze pacia muzi s velkym nosom, uplne vazne, podla mna je to sexy. A ked pises ze inak je pekny? Tak to je brutalna kombinacia!

autor
20. jún 2023

@joannita môžem ti poslať foto ak chceš, len dúfam ze ho nepoznáš 😄🙏🏻

h2
20. jún 2023

Aj mne pošli! 🙏😃

ankare
20. jún 2023

Aj ja mám široký nos a našla som si manžela 😅 pošli fotku aj mne 😁

sszuzu8
20. jún 2023

Ani ja nemám pekný nos a v detstve sa mi z neho smiali. 🤷‍♀️ Zaslúži si inu. Len mu nehovor pravý dôvod prečo ho nechceš

777januska777
20. jún 2023

@jamimo súhlasím, presne tieto "nedokonalosti" na ľuďoch, mne to príde vždy veľmi sympatické, každého človeka vtedy vidím ako jedinečného. A na každom je nejaká taka nedokonalosť, ktorá nás robí výnimočným. Smutné je, že ľudia majú často komplexy z toho co ich v skutočnosti odlišuje od druhych a vytvára z nich jedinečného dokonalého človeka.

blah24
20. jún 2023

Ja nevim jak velky nos myslis ale aj muj muz ma velky nos a teda si ho ani s mensim neumim predstavit 🙂

joannita
20. jún 2023

Jasne posli autorka 👌

mandarinka555
20. jún 2023

@galganka Pochybujem, že je to pravda...Moja kolegyňa má dvoj-metrového chlapa s obrovsým nosom a stále sa baví na tom, že má mini kolibríka. A údajne chlapi s veľkými dlaňami majú v trenkách anakondu😝 Tak ja ti neviem...

autor
20. jún 2023

@mandarinka555 Ja mám toto overené resp vždy sa mi to potvrdilo...keď som mala chlapov s malými/menšími dlaňami mali v gatiach kolibríka a keď s veľkými dlaňami, tak to bola naozaj anakonda 🤣

jamimo
21. jún 2023

@777januska777 jasné veď napríklad taký Gerard Depardieu, Rod Stewart, Joe Pesci, Jean Reno= nie sú to fešáci na prvú ranu, ale so svojimi prirodzenými nosmi sú v roliach ktoré hrali absolútne sympatický a jedinečný. A takých chlapov chodí po svete, ajajáj... Žien, určite tiež 👍

babulkomale
21. jún 2023

Tato diskusia mi dala odpoved, ze hoci som velmi vysoka, teraz vidim ako vyhodu ze mi osud neprihral dvojmetroveho chlapa, ale nižšieho.
Neviem si predstavit to sklamanie s kolibrikom!
Uz chapem preco si dvojmetrovi hladaju mini zeny. Vyhovuju kolibrikovi 😃😃😃

hope87
21. jún 2023

Ja mam takisto velky nos a velke nosne dierky 😀 ...a to som zena 😉. A predsa som nikdy nemala nudzu o to, ze som sa chlapcom, neskor muzom, pacila. Som stastne zadana uz 13rokov a moj chlap si teda vie z mojho nosa sem-tam spravit srandu a mne to nevadi. Vieme sa navzajom zabavit na nasich nedokonalostiach...viem, ze ma miluje taku aka som...aj s nedokonalostami. Sama si napisala, ze si spoznala: "naozaj brutálneho, milého, pekného chalana, ktorý sa ku mne pekne správa"...to podla mna bohato staci...stretavaj sa s nim dlhsie a garantujem ti, ze o chvilu ten jeho nos nebudes tak vnimat. Neviem aky velky je (mozes mi kludne poslat aj foto 😉 ale aj tak si nemyslim, ze by toto mal byt problem vo vztahu. Sama ale musis vediet, do akej miery ti to prekaza a ci sa cez to dokazes preniest...

mandarinka555
21. jún 2023

Zober si...taký Jean Reno má neskutočnú charizmu😉

veronikasarkanyova
21. jún 2023

Píšes že všetko klapne ale určite nie ak ťa odráža tento detail, podľa mna keď ti niekto sedí akože fakt vo všetkom tak ti nos nevrta v hlave lebo si ho proste nevsimnes,skratka asi nie je pre teba , možno sa mýlim ale myslím to takto , neviem či ste už mali niečo spolu ale ak nie skús aspoň božtek čo budeš cítiť, či ta obleje príjemný pocit alebo ti bude nepríjemné lebo si nevieš vypnúť mozog kvôli nose, každopádne vyrieši sa to hneď

libertine
24. jún 2023

vsak to je super. mne sa pacia muzi s velkym nosom. aj moj muz ma velky nos. cely cas, co ho poznam, nanho len tak cumim a vravim si, ako sa mi ten nos stale paci 😁

wayway
28. jún 2023

Ked sa ti nepaci, neries s nim vztah. Uskodila by si vam obom.

Strana
z2