icon

Chlap sa bojí, že mu pôjdem do telefónu

nana357
3. nov 2022

Ahojte
Po pár mesiacoch vzťahu som svojmu frajerovi skontrolovala telefón. Aby som to vysvetlila…. Po hádke som išla k nemu domov a jemu prišla správa od ženy samozrejme že ju ani neotvoril ale hneď ju vymazal. Ešte sa vyhovoril že to bola stará správa a len prišlo upozornenie. Potom som videla jeho správy s ostatnými ženami a samozrejme moje tušenie sa potvrdilo.
Otázka znie keďže do teraz nemáme dôveru v jeho telefón a občas som až ,,nepríčetná,, lebo ho chcem vidieť a on sa sprava tak že ho schováva neustále aj keď sme sa dohodli že si nebudeme pred sebou ukrývať telefóny naďalej to robí. Dokonca ich má 2 a tak sa boji že mu pôjdem do telefónu že keď idem na wc vyskočí z postele a pozerá či náhodou nemám jeho telefón 😂😂😂
Prepáčte ale vyčíta mne že som chorá a pritom sa on správa cudne. Myslite že to preháňam ???

Strana
z4
nana357
autor
3. nov 2022

@katkami123 pretože ako ,,kamarat,, bol stále perfektný ale vo vzťahu už nie

bilancia
7. nov 2022

priecinky si mozes spravit aj inkognito , to znamena , ze ho ma ulozeny ako tajny/utajeny a ked si ho chce pozriet ,tak ho musi "zviditelnit" a asi ho len zabudol dat do toho tajneho stavu, ked si ich prezeral .

Strana
z4