icon

Chlap sa bojí, že mu pôjdem do telefónu

nana357
3. nov 2022

Ahojte
Po pár mesiacoch vzťahu som svojmu frajerovi skontrolovala telefón. Aby som to vysvetlila…. Po hádke som išla k nemu domov a jemu prišla správa od ženy samozrejme že ju ani neotvoril ale hneď ju vymazal. Ešte sa vyhovoril že to bola stará správa a len prišlo upozornenie. Potom som videla jeho správy s ostatnými ženami a samozrejme moje tušenie sa potvrdilo.
Otázka znie keďže do teraz nemáme dôveru v jeho telefón a občas som až ,,nepríčetná,, lebo ho chcem vidieť a on sa sprava tak že ho schováva neustále aj keď sme sa dohodli že si nebudeme pred sebou ukrývať telefóny naďalej to robí. Dokonca ich má 2 a tak sa boji že mu pôjdem do telefónu že keď idem na wc vyskočí z postele a pozerá či náhodou nemám jeho telefón 😂😂😂
Prepáčte ale vyčíta mne že som chorá a pritom sa on správa cudne. Myslite že to preháňam ???

veronikaszabova
3. nov 2022

@nana357 a preco si s nim, ked ta evidentne nemiluje?

retatka
Autor odpoveď zmazal
katkami123
3. nov 2022

@nana357
A tebe príde normálne brat hneď prvé, co príde? To tak aj auto kúpiš? Ze vidíš, ze je pokazené celé, nepojde, sle kúpiš si ho a budeš dúfať, ze sa zmení ? A samo id seba sa opraví a bude z neho top pojazdné auto? Aj bývanie si si tak vyberala? Ze hoc aké za neadekvátnu sumu, či si rozmýšľala a preberala? A pri životnom partnerovi už rozmyslat netreba?
Ty sa spravas teda kvalitne zúfalo.

mk22
3. nov 2022

Ze 28, a sebaúctu a zdravý rozum máš kde?
Ci on je jediný žijúci muž?
Co také robí ze ta to cele mrzí?
Ponizil klamal zjavne podvádzal.. A ty tomu chujovi ďalej venuješ myšlienky??
Preber sa!!
Začni sa mat rada, určí si priority lebo takýmto správaním budeš priťahovať iba takých co si budú o teba iba hubu a nohy utierať. Nič viac.

nana357
autor
3. nov 2022

@katkami123 nie všetko je len v telefóne

nana357
autor
3. nov 2022

@ninka297 neviem … asi aby som k nemu získala vasci odpor ?

nana357
autor
3. nov 2022

@mk22 chcela som mu dať šancu 😂😂

katkami123
3. nov 2022

@nana357
A kde si to teda našla? Lebo podľa mna si si to vymyslela. Keď cely čas nič a a k ničomu nemáš prístup a zrazu sa dozvieš o ňom ešte horšie.
A myslím si, ze si stále s ním. Len nechceš byt za blbu, tak to tu hráš.

nana357
autor
3. nov 2022

@veronikaszabova lebo som si myslela že ano

nana357
autor
3. nov 2022

@katkami123 nešlo o to prvé čo prišlo ťahali sme sa dlho… no dlho poznáme sa 15 rokov
On mal minulosť ja som mala a myslela som ze u seba nájdeme pochopenie
No keď niekto chce žiť iný život tak ho nezmeníš

mk22
3. nov 2022

@nana357 určite daj.
Aj dve, tri.. Desať ďalších.. Nezabudni ísť na gynek prev prehliadku.. Nikdy nevieš aký suvenír ti mohol odovzdať.
Zjavne si na viac netrúfas, len na takých uboziak ov. Ale aspoň ti ho žiadna neprebere.. O takých chudákov normálne ženy nestoja.
Kolke šťastie máš 🤚🤚

nana357
autor
3. nov 2022

@katkami123 áno ešte som s ním spala keď predomnou kľačal a plakal že to už robiť nebude a samozrejme že to bolo ešte horšie
Vysťahoval sa ale spal tu potom este

nana357
autor
3. nov 2022

@mk22 Haha to áno 😂😂

nana357
autor
3. nov 2022

@mk22 už chápem prečo nemal nikdy vážny vzťah 😂😂 vraj si zo žiadnou nesadol

mk22
3. nov 2022

@nana357 40r normálny muž, ma minim 2izb byt.
Nie je v detskej izbe.
Proste niečo do toho veku nadobudol.. Vlastní.. Snažil sa.
On nemá nič.
Nesadol?
Zjavne ženy, tie normálne, radšej mavli rukou.

katkami123
3. nov 2022

@nana357
A prečo sa spravas takto zúfalo? Však podľa všetkého ho viac trápilo, ze musí ísť bývať ku rodicom ako ze ta stratil. On ti aspoň platil 50%podnajmu, energie?

veronikaszabova
3. nov 2022

@nana357 si strasne naivna, ked si myslis, ze ho zmenis

nana357
autor
3. nov 2022

@katkami123 to áno myslím si to tiež
Dával samozrejme ale nie od začiatku
A keď som opýtala tak na mna vyskočil že čo od neho pýtam peniaze 😂😂😂

nana357
autor
3. nov 2022

@veronikaszabova chcela som skúsiť 😂😂

veronikaszabova
3. nov 2022

@nana357 podla tvojich rehotajucich smajlikov, co davas vsade, usudzujem, ze si riadne nevyzreta a len si z nas robis srandu.

mk22
3. nov 2022

@veronikaszabova škoda času, energie.. Su ľudia, ktorí nepochopia, nespravíš nič.

nana357
autor
3. nov 2022

@veronikaszabova prepáčte len sa už smejem sama zo seba aká on bola naivná

nana357
autor
3. nov 2022

@mk22 veď práve 🙈

katkami123
3. nov 2022

@nana357
Takze chcel u teba bývať zadarmo? 🤦🏽‍♀️

nana357
autor
3. nov 2022

@katkami123 asi áno ale nakoniec prispieval aj nakupoval

brembo
3. nov 2022

keby nemal čo skrývat,tak si tie telefony nestráži.

nana357
autor
3. nov 2022

@brembo ďakujem ti za naroz ☺️

brembo
Autor odpoveď zmazal
liusa82
3. nov 2022

Nečítala som síce diskusiu, ale okašlať ho.Ak tam nebude dôvera tak vzťah pôjde do kôpru.Ja by som nemohla byť takto v strehu stále kvôli blbému mobilu.To za prvé a za druhé ak už má niekto vzťah nemá čo robiť na zoznamkách.Nechápem čo je toto za sprostý zvyk že niekoho som si už našiel,našla a aj tak chodim stále po zoznamkách,to si potom robí jedine zadné dvierka

katkami123
3. nov 2022

Ja len nechápem čím je taký očarujúci a úžasný, ze si pri ňom úplne stratila hlavu. Lebo z môjho pohľadu je to obyčajný samoľúby nímand z detskej izby. Fakt by ma to zaujimalo, čím ťa tak strašne očaril. Lebo ešte pri rozchode ľutuje seba a tebe vynadá, každá normalna by utekala.