Chlapovi vadí môj výstrih
Ahojte, mam taky menší problém.
Mam chlapa a v poslednej dobe mu vadí keď si dám výstrih, aj keď áno je väčší výstrih ale nie je to nič vulgárne.
Neviem prečo mu to tak začalo vadiť, nenosím to často, mam len asi 3ks takýchto veci a proste mu to akosi vadí.
@viestta ono ak to budeme brat takto, ze pôjdeme do extrému, tak to sa da brat pri všetkom a ak už uvažujeme takto a vytvárame z toho také scenáre, tak nemyslím si ze ten vzťah je v poriadku. Ono teoreticky je to potom komplex aj autorky pravdepodobne aj iných členiek. Ved na mk je to horšie ako na súde. Ved tu je muž odsúdený bez toho aby niečo urobil, je odsúdený len za naše domnienky a náznaky, ktoré sa nám zdajú ako dôkaz.
@777januska777 ja z principu nechapem, ze preco by som mala riesit oblecenie mojho partnera. pokial nie je vyslovene spinavy, otrhany, vsak nech si nosi, co chce. on nie je moj majetok, aby som mu kazala, co ma/nema nosit.
maximalne tak mozem vyjadrit svoj nazor a akceptovat volbu partnera, ci sa prezlecie alebo nie.
ty na to ides z opacnej strany. samu seba si ochotna obmedzit, aby si ulahodila svojmu partnerovi. a to je zaciatok obmedzovania sa a posuvania vlastnych hranic.
ale mam pocit, ze tomu vobec nerozumies a ides si stale svoje.
@viestta nikto nie sme dokonalý, takže on je cíti byť neistý a ty radíš aby autorka ešte prilievala do ohňa naschvál aby nosila ešte väčšie a hlbšie výstrihy nech sa aj o zem hodí? 😲 Takto sa nechová žena ktorá si váži svojho muža, pravá žena hľadí na city, lebo prekvapím ťa aj muži ich majú nielen my ženy. A áno aj žena je neistá, tak aj muž môže byť v určitých miestach neistý. Môže isť aj o žiarlenie, že sa pretŕča ako keby bola slobodná😀
@katkazocele aha, pretrca sa ako slobodna?
cize zadana zena by mala okamzite vymenit cely svoj satnik, ano?
ak sa chlap citi neisty, je to jeho problem, jeho neistota, nemoze kvoli tomu vyzadovat, aby sa obmedzovala jeho partnerka.
teda, moze, ale tym padom asi coskoro o partnerku pride 🙂
@soldi to nevysvetlíš niekomu kto nemal nikdy obmedzovačne žiarlivé hovedo doma. Verím že každá normálna žena sa snaží spraviť kompromis a vyjsť v ústrety tomu chlapovi pre pokoj vo vzťahu lebo si mysli že veď vadí mu výstrih tak nebudem ho nosiť a bude klud. Lenže takýto ľudia chcú potom stále viac a viac lebo sa im páči že žena počúva na slovo až nakoniec sa ta žena stane cvičenou opicou toho muža (nehovorím že to je prípad autorky)
@soldi no podla mňa nerozumieš co chcem povedať. Ono vždy, ale ze vždy sa partneri vo vzťahu obmedzujú a obmedzujú sami seba, aby ulahodili druhému. Lebo neexistuje, aby si dvaja sadli, tak ze všetko perfektne funguje, bez akýchkoľvek obmedzení. Už len záleží od toho v čom sú ochotní sa obmedziť a záleží na partnerovi co mu vadí. Lebo ako tebe nevadi oblečenie, niekomu vadí, lebo to ze niekomu nevadí váha a niekomu vadí, niekomu nevadi nadavanie a niekomu vadí, atd je to veľmi individuálne. Nemôžeš sa na druhých pozerať cez seba a svoje priority.
@katkazocele ved ja tam reálne skoro nič nemám v tom výstrihu, takže niet tam na čo zízať , a ja to nenisím lebo chcem by na mňa niekto iný čumel, nosím preto lebo sa mi to tak niekedy páči, páčim sa sama sebe 🙂
@aylinn ako vieš že priateľ autorky je to Hovado? 😕
@aylinn ty vychadzas zo svojej skúsenosti a všade tu svoju skúsenosť vidíš. Nevieš sa na to inak pozerať. Možno je to u mňa naivne, ze ludi nebude podozrievať, kým nemám dôkazy, ale radšej tak, ako tvrdiť o nich niečo co nemusí byť pravda.
@soldi vieš ako som to myslela, slobodná tak trošku chce aby s ňou flirtovali, otáčali sa, dávali komplimenty, chválili a zadaná snáď ma na tieto veci už svojho chlapa, tak to nemusí vyžadovať od cudzích mužov nie?
@777januska777 a ja som na neho nevybuchla nikdy kvôli tomuto, len som povedala, že ,,mám na to náladu" i ked ani on vyslovene nevybuchol ale, síce nie vždy niečo priamo povie, ale už sa mi asi 3x stalo, ež som vzala trochu väčší výstrih a už som videla pohľad
@autorka ok keď sa ti to páči tak ich nos , len sa skús s ním porozprávať ako s dospelým a bez výčitiek a ultimát. 😇
Pozri autorka tu nik nebude vedieť ako to u vás je, to musíte riešiť vy dvaja spolu. Len si nevytvaraj scenáre, ale vychadzaj z toho co on povie. Lebo áno môže to byť žiarivý psychopat aj nemusí. Mk je dobra vzorka problémov vo vzťahoch, ale nie je to vhodná stránka na riešenie problémov.
@777januska777 len mne príde divné čo tak zrazu, či dajaký jeho kamarát dačo mu povedal o mne alebo čo
@katkazocele veď tam píšem v zátvorke jasne zreteľne už zreteľnejšie to ani nemôže byt ze netvrdím ze to je prípad autorky , odpovedala som soldi
Možno, mne osobne by to nedalo a zaujímala by som sa čo je za problém a neprestala by som keby to nepovedal. A podla odpovede by som sa zariadila.
tak zatiaľ nič konkrétne nepovedal
Mne vadia na mužoch tepláky. To je tak niečo nechutné... prípadne týždeň neprané s vypučenými kolenami 😀 To sa koľkokrát čudujem, že tie ženy muža takto na ulicu pustia a ešte si vedľa neho veselo vykračujú.
@maialeo tak pokiaľ sú čisté a nové, tak neriešim, aj ten môj berie občas tepláky, ale zase môj nosí čísté, veci bez dier, čiže pohodka :D

@katkazocele ty si hadam domyslas, pretoze je jej neradim ani kratke sukne, ani velke vystrihy. Ak ano, tak asi trpim vypadkom pamati a odcituj ma.
Ja jej len pisem, ze toto je varovny signal a treba byt v strehu. Neradim jej nic z toho, co mi vkladas do klavesnice.
A ona sa nepretrca ako slobodna. Ona JE slobodna a nepretrca sa ani ako slobodna. Obliekla si iba a len tricko s vacsim vystrihom. NIc viac, nic menej. A blbe tricko nema vonkoncom nic spolocne s uctou. Ak by aj malo, tak by mlady pan mal porechovavat tolko ucty k svojeje partnerke, ze by akceptoval ak si oblecie tricko v ktorom sa citi byt pekna, pritazliva a rada ho nosi.
Ale to ty nepochopis. Ty vidis vsade iba a len zvadzanie, podvadzanie a neveru, ale toto zas nie je nas problem, to je tvoj problem a dobre ti radim, zacni s tym nieco robit. Skor ako bude neskoro.
Mala by si sa s ním rozísť. Čím skôr, tým lepšie. A tie tepláky mu pribal so sebou. Fakt... toto proste nie je muž do života.
@katkazocele veci by mali byť vzájomné 🙂 a (nepíšem o tebe) ale celkovo ľudia viac riešia aby žena ked má chlapa bola skormná, cudná...ale o chlapoch nikto nič nehovorí, čiže to mi zo strany spoločnosti príde pokrytecké
@autorka Možno je práve tvoj chlap taký, že výstrihy strhávajú jeho pohľad, že si také ženy viac obzerá a vyvolávajú v ňom určité pocity... a nechce, aby tak iní muži hľadeli na teba... A zdravé vzťahy sú o kompromisoch. Vezmi si to s druhej strany: ani tebe by sa nepáčilo, keby tvoj chlap úplne ignoruje tvoje názory na jeho vzhľad a na to, ako sa prezentuje na verejnosti. Samozrejme, psychopati, čo ženám všetko zakazujú, sú iná kategória.
... A ešte jedna poznámočka aj pre ostatné komentujúce: Keby vám váš chlap povie, že v niečom vyzeráte pribraté, tak by ste dali viac na jeho názor, ako keď vám povie, že vyzeráte až príliš sexi ;)
@autorka asi máš pravdu, dáva sa väčší dôraz na ženy, ale toto bokom. Je dôvod prečo nechceš byť tou cudnou a skromnou ( nemyslím teraz roláky alebo vreco) mám na mysli, že také to uvedomie si Pozor toto myslím aj na mužov, aby keď je človek vo vzťahu tak už nerobí také tie single veci, lebo už sa to nehodí do vzťahu - napríklad muži by sa nemali do rána ožierať s kamosmi v bare, ženy by Nemuseli chodiť polonahé po ulici. tu sa ale budem biť do krvi, lebo mala som česť 100x vidieť asi 15-16 ročné baby na busovej zastávke ktoré mali síce na sebe riflové kraťasy ,Ale ich strih a nadmerné vytiahnutie nad pás mali za následok, že to boli prakticky nohavičky, teda ešte keď to trošku zveličím, tak keby si dajú len gatky, tak tie by zakryli väčšiu časť ich zadku ako tie kraťasy 😂 Asi som konzerva ale keby to je moje dieťa, tak ju asi priškrtím 😅
@minka201 👏 spráne, je nás tu vyše s takýmto názorom o kompromisoch
@katkazocele také vidim bežne aj 14tky

Žiarli 🤷
@autorka ta vidíš, aj ty si konzerva ako ja aj teba to pohoršuje 😅 dobre ale chápeš čo som tým chcela naznačiť, že áno, tvoje telo tvoja voľba, ale určitý typ oblečenie sa nehodí pre 15 ročné a niečo sa nehodí pre zadané, nie je to zakázané, ale vidíš obe si pomyslíme, keď to vidíme... 😉 Jednoduchá otázka, chceš aby bol happy? rešpektoval ťa? tak ho rešpektuj aj ty a budeš šťastná aj ty. O tomto je vzťah kompromis, jeden hlúpy sveter s výstrihom predsa nemôže spôsobiť aby ste sa hádali, veď to je kravina prvej triedy nemyslíš? 😕

@777januska777 komplex si kazdy prehlbuje sam, na to nepotrebuje spolupracu okolia. Bud sa s tym vysporiadam alebo s tym budem nicit zivot sebe a okoliu. Ten jeho komplex rolak nevyriesi. Ten tam bude tak ci tak. Ked to nebude vystrih, bude to obtiahnute tricko, priesvitna bluzka, obtiahnute leginy vo fitku, prilis vyktrojene plavky... To si uvedomujes? Dokedy ma clovek ustupovat choremu spravaniu?