Chlapovi vadí môj výstrih
Ahojte, mam taky menší problém.
Mam chlapa a v poslednej dobe mu vadí keď si dám výstrih, aj keď áno je väčší výstrih ale nie je to nič vulgárne.
Neviem prečo mu to tak začalo vadiť, nenosím to často, mam len asi 3ks takýchto veci a proste mu to akosi vadí.
@katkazocele a ako som spomenula, druhých si veľmi nevšímam ako sa oblečú,

@autorka, ešte jednoduchšie, predstav že si ty On, pozri sa na seba a na okolie. vidíš ako na tvoju priateľu zízajú a očami ju vyzliekajú, ako by si sa cítila ako muž? Mňa by toto rovnako ponižovalo ako keby sa môj napríklad otáča za babami a slintal by predo mnou. Či ty by si samú seba, povzbudila že daj si ešte hlbší výstrih? vytas prsia von? nech závidia ostatní muži? Pochybujem, aj tebe by to vadilo ako je mu teraz😉
@katkazocele tak toto ja nerobím ako popisuješ 🙂 a ja kedže mám v povahe neriešiť a nevšímať si okolie tak si reálne nič nevšimnem :D
@autorka keď ide okolo teda sexy chlap 10z10, alebo vyzývavo oblečená krásna žena s výstrihom po pupok, tak nepozrieš sa ani na sekundu? 😉 ale prosím ťa
@katkazocele ja okolie nevšímam :D a ked už niekoho všimnem tak náhodna :D lebo pozerám do zeme vždy
@jabadabadu asi tak. Zadana zena ma predpisany dress code a oci len pre toho jej vyvoleneho. Tak isto aj jej vyvoleny, v momente ked sa z neho stane zadany chlap dostane klapky na oci a ocelovu konstrukciu na krk, ktora mu zabrani obzerat sa za inymi zenami.
@autorka počkať tak keď ťa nezajíma okolie a pozeráš do zeme, prečo máš potrebu priťahovať zrak tými výstrihmi? čo máš z toho? je ti teplo dievčatko akoby sa spýtal Mrázik? 😝
@jabadabadu zle si to pochopila, napísala som, že každý sa pozrie na peknú osobu, žena i muž. To sa zakázať nedá 😇
@katkazocele ale ja to nenosím aby som priťahovala pozornosť 🙂
@autorka nechaj ma hádať nosíš oblečenie, ktoré odhaľuje tvoje prsia do značnej miery, len preto že sa ti to páči ? že ich máš čiastočne vonku? takže tebe sa len Páči keď ich môžeš ukázať svetu? 😂
@katkazocele ty si aj videla ten obrazok? Kde su tam prosim ta vonku prsia 🙂
@jabadabadu áno za tým si stojím, ak to vadí partnerovi a rovnako zadaní muž sa nemôže správať tak ako keby bol slobodný, teda môže ak to nebude vadiť jeho polovičke
@ropucha6 aký obrázok? niečo mi ušlo? autorka sem dala nejaký obrázok?😨
@katkazocele to si si domyslela a ano obrázok som dala ešte skôr 🙂
Ako ti radia, začni pátrať po príčine prečo mu to vadí. Môže byť že je psychos a keď ustúpis budu snahy o obmedzovanie pokračovať a je to na rozchod. Alebo môže byť že mu v tom tričku s výstrihom a šnúrkami pripadas tak strašne sexi že nevie ovládať svoje náradie a v tom prípade mu sprav radosť a nos to len doma 😂
@autorka nemôžeš sem dať foto ako reálne vyzerá na tebe? vieš lebo obrázok môže zavádzať ten čo si sem dala...
@katkazocele vidis, vidis ako sa tu strapnujes. Fotku si nevidela, ale kazes a kazes a kazes. Na zaklade vlastnych predstav a este vklôadas ludom do klavesnice aj to co nenapisali
@katkazocele akoze mi chces povedat, ze ty si obliekas len to, co ti chlap schvalil?
Ja som s mojim 17 rokov a predstav si, ze mi do oblecenia nevravi, nekeca. Vie, ze sa obliekam tak, ako chcem ja. A predstav si, ze nosim aj vystrih. A prsia mam D. A co? Zato, ze som zadana, musim nosit rolaky? 😀
@katkazocele hej isto verejne svoju fotku, ten obrázok mi veľmi podobný, typ postavy akože

@veronikaszabova nikde som nenapísala, že mi oblečenie priateľ musí schváliť, len že treba rešpektovať partnera neponižovať ho svojím chovaním...
@katkazocele ako ponizujem muza, ked si dam vystrih?
@autorka tak neverejne mi ju ukáž bože🙄
@katkazocele ty nenosis nic s vystrihom? Minisuknu? Kratke sortky? Plavky?
@veronikaszabova žiadno, ak mu to nevadí, ak ti predtým nepovedal, že mu tým ubližuješ. Každý chlap je iný. niektorí ešte aj povzbudzujú aby sa obliekli čo najviac sexy 😘 treba len nájsť to čo vyhovuje obom to je celé😇
@katkazocele lenže u toho čo mám ja soma :D neviem čo mu konkrétne vadí :D kedže nič reálne nevidno
@katkazocele aj mi odpovies na druhu otazku?

@katkazocele ehm nie som konzerva v tomto lebo mne to príde skôr usmevné 😂