icon

Chýbajúca intimita v manželstve

24. sep 2025

Ahojte, stojíme pred problémom, ktorý sme si predtým nikdy nevedeli predstaviť. Z nášho vzťahu sa uplne vytratila intimita a chyba aj sex. Sme manželia 9 rokov, máme dve malé deti s rozdielom 2 roky. Aktuálne som s nimi oboma doma. Denne fungujem od rána do noci. Deň sa mi začína okolo 7.30 a končí o 22.30, keď obe deti spia a porobím nevyhnutné veci, pripadne si doprajem krátky čas pre seba. Muž chodí do práce, je s nami asi 2 hodiny denne, kým idú deti spať. Babky a dedkovia na opačnom konci republiky, takže žiadna výpomoc. Každý deň som večer čo večer hotová, padám do postele od únavy, v noci vstávam k obom deťom. Problém je, že manžel ma vždy čaká, aby sme si urobili spoločný večer a mali čas pre seba. Ja ho chápem, ale ja o 23.00 už ani nevnímam čo sa okolo mňa deje, niekedy by som aj zaspala postojačky od únavy. Mam totálne vybité baterky a chuť na sex je nulová. Viem, že jemu to chýba, aj celkovo spoločný čas, ale v súčasnej situácii neviem nájsť riešenie. Deti nám nemá kto postrážiť, ja mam minimum príležitosti si oddýchnuť. Obavám sa, aby to nevypustilo do nevery alebo nejakeho neuváženeho kroku.

Strana
z2
petamich
24. sep 2025

No treba si to s manzelom rozdelit rovnym dielom a bude podobne unaveny ako ty 🤷‍♀️ my mame dieta jedno, energie ma za dve a skratka sa pri nom striedame, takze manzel chape, ze byvam unavena. Tiez mi chyba viac spolocneho casu ale aktualne je to proste tak. My aspon tu svokru mame, ze ho obcas pride postrazit, aby sme mohli byt dvaja chvilu sami.

Ano aj moj muz chodil do prace, ano mal to narocne ale aj ja, ja som tiez tahala sichtu s dietatom a v domacnosti.
U nas jeden uspava, druhy riesi domacnost napr. a striedame sa jeden den jeden a druhy den druhy a odkedy som v praci, tak o to viac to takto robime, lebo obaja to mame rovnako narocne. A robime to tak uz velmi dlho. Kupe a chysta do postele len manzel a ja vtedy mam chvilu pre seba. Neviem ako velke mas deti, mate dve, takze chapem, ze to mate este komplikovanejsie. Verim, ze tvoj manzel ma rozum a vie, ze to je len obdobie, lebo ak si chlap najde milenku, kym sa zena stara o dve deti, tak to je pekny idiot.

autor
24. sep 2025
@petamich

No treba si to s manzelom rozdelit rovnym dielom a bude podobne unaveny ako ty 🤷‍♀️ my mame dieta jedno, energie ma za dve a skratka sa pri nom striedame, takze manzel chape, ze byvam unavena. Tiez mi chyba viac spolocneho casu ale aktualne je to proste tak. My aspon tu svokru mame, ze ho obcas pride postrazit, aby sme mohli byt dvaja chvilu sami.

Ano aj moj muz chodil do prace, ano mal to narocne ale aj ja, ja som tiez tahala sichtu s dietatom a v domacnosti.
U nas jeden uspava, druhy riesi domacnost napr. a striedame sa jeden den jeden a druhy den druhy a odkedy som v praci, tak o to viac to takto robime, lebo obaja to mame rovnako narocne. A robime to tak uz velmi dlho. Kupe a chysta do postele len manzel a ja vtedy mam chvilu pre seba. Neviem ako velke mas deti, mate dve, takze chapem, ze to mate este komplikovanejsie. Verim, ze tvoj manzel ma rozum a vie, ze to je len obdobie, lebo ak si chlap najde milenku, kym sa zena stara o dve deti, tak to je pekny idiot.

@petamich staršie má 3 roky, mladšie o chvíľu rok.. on pomáha, stará sa, aj okolo deti lieta.. ale večerné uspavanie je boj s oboma deťmi, to je vždy aspoň na hodinu.. vedia sa vzájomne budiť, staršiemu sa posunula v lete večierka, tak chodí pred 21.00.. medzitým stihne zobudiť mladšie dieťa a takto ideme takmer do 22.00, kým je kľud.. muž mi je oporou, pomáha, ale uplne sa vytratil spoločný čas a intimita

anonym_050626
Autor odpoveď zmazal
anonym_847cac
25. sep 2025

@anonym_autor akože nevieš nájsť riešenie? Víkendy nemá manžel voľné, Dovolenku nemal celé leto? V práci je od kedy do kedy? Keď je s vami dve hodiny denne, prečo sa nezamkneš v splálni s nejdeš si pospať:? V sobotu nechaj ráno pospať ty jeho aj do desiatej, v nedeľu má na starosti deti on, ak keby vstávali o piatej, teba nechá do desiatej spať tiež. Čo robí muž v práci a čo doma? Ste obaja rodičia, mať malé deti je zaťažkávajúca skúška pre každý vzťah. Ale ťažšie to má mať aj muž, nie len žena. Ak nebude intimita doma, bude ju manžel hľadať časom inde. Ak nevie pochopiť, že si večer unavená, nechaj ho celý deň s obidvomi deťmi samého, ideálne by bolo dva dni a nič popredu nechystaj. Niet nad zážitkové učenie.

anonym_847cac
25. sep 2025
@anonym_autor

@petamich staršie má 3 roky, mladšie o chvíľu rok.. on pomáha, stará sa, aj okolo deti lieta.. ale večerné uspavanie je boj s oboma deťmi, to je vždy aspoň na hodinu.. vedia sa vzájomne budiť, staršiemu sa posunula v lete večierka, tak chodí pred 21.00.. medzitým stihne zobudiť mladšie dieťa a takto ideme takmer do 22.00, kým je kľud.. muž mi je oporou, pomáha, ale uplne sa vytratil spoločný čas a intimita

@anonym_autor píšeš, že ti muž pomáha, potom treba trocha zľaviť z nárokov, nemusí byť vyblýskaný byt, oddychu poobede s deťmi, keď ich uložíš, snaž sa navariť pár porcií naviac, ak varíš polievku, maso so šťavou a pod. a zmraz, prílohu uvaríš rýchlo. Nenechaj deťom veľa hračiek, len ich rozhadzujú, Časť schovaj a po čase vymeň. A staršie dieťa by som ráno zobudila o niečo skôr, aby sa mu večierka posunula tak, že budú zaspávať spolu.

martinka13
25. sep 2025

Možnosti sú 2. Buď bude manžel viac pomáhať s deťmi a domácnosťou, alebo si nájdete opatrovateľku raz za čas k deťom

ivik4
25. sep 2025

Velmi jednoduche riesenia ma Vasa situacia. Nie kazdy den musis mat vsetko porobene tip top. Myslim ze tie 2dni v tyzdni mozes kludne veci nechat tak a o 20tej vydychnut a stravit cas s muzom. Nik Ti nekaze do 22:30 sa kazdy den zodrat pre boha.
Som prekvapena kolko zien sa vykasle na vztah a potom vztahy tak dopadnu . Ja mam od 20tej cas pre seba a bodka. Vzdy som to tak mala. Vynimka bola len nejaka choroba. Pripadne si zaplat sem tam upratovanie a mas tiez volny vecer

anonym_936b35
25. sep 2025
@anonym_autor

@ivik4 rozoznas rozdiel jedno a dve deti však?Ty často píšeš akého si mala syna náročného tiez si v tom období mala chuť na sex?Je to obrovský rozdiel jedno a dve deti.
@anonym_autor chyba je, že deti chodia veľmi neskoro spat

ivik4
25. sep 2025
@anonym_936b35

@ivik4 rozoznas rozdiel jedno a dve deti však?Ty často píšeš akého si mala syna náročného tiez si v tom období mala chuť na sex?Je to obrovský rozdiel jedno a dve deti.
@anonym_autor chyba je, že deti chodia veľmi neskoro spat

@anonym_936b35 ANO napriek tomu aky bol syn narocny som nikdy nezanevrela na partnersky zivot. Prosim Ta mam kamosky aj s 2mi detmi a ziadna ich nedava spat o 22:30 alebo negruntuje kuchynu takmer do noci. Vravim, vynimka chapem. Ale aby si fakt nenasla cas na muza s ktorym tie deti ma ? Predsa z tohto vztahu tie deti maju . Treba si urcit priority. Krasna domacnost nieje vsetko ked Ti stagnuje vztah.Napisala si to akoby mala 5deti a kopala na poli

anjelicek26
25. sep 2025

Ukladat zacni deti o siedmej, su to malicke deti! Pred deviatou maju vecierku moji 10+12 rocny... Rovnako len dve deti, to nie je dovod na taketo stavy prepac... si doma, vas rezim riadis len ty... niekde robis chybu..bud su to prehnane naroky na samu seba, domacnost, alebo boh vie co... nauc deti jasne - pockaj mama sa sprchuje. Chod sa pohrat, mama pije kavu, potom sa pohrame spolu. Starsie vies dat do skolky aspon na doobedie a lahnes si s mladsim.. Moznosti mas fakt dost... len si to v hlave musis prestavit... lebo momentalne fungujete ako stroje a veru ano smeruje to k tomu, ze bude na jednej alebo druhej strane nejaky ulet, lebo proste partnerstvo ste dali na poslednu priecku trojich priorit a to muz citi... ked sa spamatas, on uz mozno to partnerstvo v hlave pochova a ani nebude cesta spät... Je to blby priklad nakladat zene, co ma pocit, ze sa topi v "povinnostiach" a materstve a nevie s toho von fakt nechcem. Ale ja mam k tomu estre aj full time pracu, sport, chodim na nechty, kadernicke, upratane, navarene a do toho ulohy, kruzky a milion inych veci... rozdiel je len - mat system a vediet byt v urcitych momentoch flegmaticka velryba a dat seba na 1.miesto! Su veci, ktore pockaju. ktore nie su priorita, ktore nemusia byt dokonale. Ja napriklad upratujem len vecer, varim skoro rano, ked cely dom spi... jediny efaktivny system...teda upratujeme spolu, s muzom prebheneme cely dom od hora dole za hodinu, ziadna drama, spratame, nakopneme spotrebice, neni to robota na cely den, ale proste na kazdy den a spolu... potom si vieme sadnut a mame cas aj na seba... 23 spolocnych rokov o chvilu hovori same za seba, ze je to tak dobre...

anonym_e75dd5
25. sep 2025

Ja mám náročné 1 ročné dieťa, cez deň spí 2 h. Večer mi skôr ako 21.00 nezaspí. V noci sa budí milión krát. Keď ju poobede zobudím skôr, tak je urevaná. Druhé dieťa má školu a koníčky plus s ním šľahá puberta.
Keď je muž doma, tak sa porozprávame a večer si nájdeme čas na iné veci,... Samozrejme nie každý. A to mi muž robí na 3 zmeny a má fyzicky náročnú prácu. Deti sa môžu hrať a Vy rozprávať alebo pritom spolu upratovať. Sme spolu 20 rokov, takže ako píšu kočky vyššie niekde treba zmeniť systém a niekde ubrať. Ale úprimne jedno dieťa mám už väčšie, takže viem že je to len obdobie a kolo 5 roku to už je pohoda a potom príde puberta...😅

anonym_361b7e
25. sep 2025

@anonym_autor ja ti poradím z mojej skúsenosti... Vyries si to čo najskôr, inak dopadnes ako ja. Nechcem to veľmi konkretizovať, ale náš vzťah išiel do prdele presne kvôli tomu. Môj muž však nebol ochotný mi pomáhať, ani sa rozprávať. Bol vychovany alebo neviem, že žena má zvládnuť úplne všetko sama atď. Nechcem písať o sebe. Ak máš manžela, s ktorým sa dá rozprávať, podeľte si úlohy, robte veci doma spoločne, ak sa nedá cez týždeň, cez víkend určite. Ak budete chcieť obaja, naozaj chcieť, všetko sa dá do poriadku 🙂

aurinia
25. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor spi cez den s nimi a vecer vydrzis. Menej baziruj na poriadok. Treba si upratat priority. Neni zac

anonym_e75dd5
25. sep 2025
@aurinia

@anonym_autor spi cez den s nimi a vecer vydrzis. Menej baziruj na poriadok. Treba si upratat priority. Neni zac

@aurinia a na toto som úplne zabudla, raz za čas, keď už je toho na mňa veľa proste hodím aspoň 1 hodinu šlofika s malou.😅 Človek mám potom energiu akoby spal niekoľko hodín, aspoň teda ja.😂

anonym_0cc8cd
25. sep 2025

@anonym_autor nie nemáš muža, ktorý je to oporou a pomáha ti. Keby si takého mala nebola by si deň čo deň o 22:30 alebo 23:00 úplne mimo a nevnímala realitu ako píšeš. Ja nerozumiem prečo by pán otec nemohol uspať deturence? Prečo po nich nejde so škôlky, pohrá sa na ihrisku, cestou nakúpi, príde domov, kus oddýchne naje sa a potom odkladá deti na spánok? Zbytočne tu budeš vymýšľať. Treba si priznať realitu a skutočne zapojiť otca so domácich prác a starosti o deti. Ja ti garantujem, že keď to bude robiť, tak o 23:00 sa mu nepostaví ani chlp na tele, nie to ešte vták.

petamich
25. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor preco nemoze uspavat deti manzel? my sa niekedy s muzom smejeme, ze cez tyzden mame striedavu starostlivost a inak sa to neda, ked chceme mat aj priestor na seba, aj domacnost aby bola ako tak okej (lebo teda znacne sme posunuli hranice co je poriadok 😂) a aby sme vecer aspon chvilu boli spolu a nie jeden odpaleny a tak v skolke vyzdvihujeme na striedacku, po praci sme s nim casto na striedacku, no a vecer fakt strikne sa striedame, kto uspava a tak ma kazdy z nas aj priestor na seba. Nevidim dovod, aby ja som tahala do odpadnutia a muz sa chvilu pohra 🤷‍♀️ to som schvalne prehnala (nevravim, ze to tak mate), dieta mame spolu, domacnost mame spolu, vztah mame spolu...

Vcera napr. maly strajkoval a zaspal asi o 22:30, som myslela, ze ma picne, lebo presne ziadny cas na seba, manzel bol vcera dlho v praci a sla som od rana do vecera, no a dnes viem, ze sa nalozim do vane, zamknem sa tam a caka to muza 🙂. Nevravim, ze toto je nejaky svaty gral a mate to tak robit a mate dve deti ale za mna by to bolo riesenie, aby si ty nebola stale ta vyflusnuta vyliezajuca z detskej izby o 22:00 kazdy vecer.

petamich
25. sep 2025
@aurinia

@aurinia 1 a 3 rocne dieta nespi naraz 🙂 na 99% - 1 rocne spi doobeda a poobede a 3 rocne, ak este spi, tak na obed, s ktorym z nich si teda ma pospat?

anonym_df5679
25. sep 2025

Toto obdobie musíte vydržať. Na únavu ti nepomôže ani to, keď manžel začne uspávat s tebou. Unavená budes rovnako, akurát očakávania od manžela budú ešte vyššie, keďže bude do toho už zapojeny. Dohodnite sa na sexe raz týždenne, najlepšie cez víkend, na rovinu si treba priznať, že malé deti sú najväčším zabijakom intimity vo vzťahu. Nie je to momentálne priorita a treba sa o tom otvorene porozprávať.

autor
25. sep 2025
@ivik4

Velmi jednoduche riesenia ma Vasa situacia. Nie kazdy den musis mat vsetko porobene tip top. Myslim ze tie 2dni v tyzdni mozes kludne veci nechat tak a o 20tej vydychnut a stravit cas s muzom. Nik Ti nekaze do 22:30 sa kazdy den zodrat pre boha.
Som prekvapena kolko zien sa vykasle na vztah a potom vztahy tak dopadnu . Ja mam od 20tej cas pre seba a bodka. Vzdy som to tak mala. Vynimka bola len nejaka choroba. Pripadne si zaplat sem tam upratovanie a mas tiez volny vecer

@ivik4 voľný večer? Veď píšem vyššie, že kým uspime a douspime deti, tak je aj 22.00

autor
25. sep 2025
@petamich

@aurinia 1 a 3 rocne dieta nespi naraz 🙂 na 99% - 1 rocne spi doobeda a poobede a 3 rocne, ak este spi, tak na obed, s ktorym z nich si teda ma pospat?

@petamich presne tak, cez deň sa im spanky striedajú a 3ročný občas už spánok odmieta. Do škôlky nám ho kvôli kapacite zatiaľ nevzali, súkromnú si nemôžeme dovoliť platiť v plnej miere.. riešime čo ďalej.. večer začína večerná rutina od 19.30, nonkazde dieta zaspáva v inej izbe a minimálne raz sa navzájom zobudia, keď napríklad starší ide na záchod alebo menší spustí plač (spí zle, idú mu zuby).. striedame sa s mužom, lietame z izby do izby.. ja žiaľ nemám deti, ktoré zaspia samé o 19.00 a spia celu noc

anonym_22a03c
25. sep 2025

Myslim ze raz za cas opatrovatelku na par hodin si dovolit mozete. Nestoji to za to? My sme mali rocny rozdiel medzi detmi a vsetku rodinu daleko, tiez som bola na vsetko sama okrem 2h ako muz prisiel z prace, a tak som to riesila. Takze som si potrebne veci porobila aj cez den kym bol muz v praci a pri detoch som mala brigadnicku co som platila od hodiny a zatial sa s nimi hrala u nas..., alebo som starsieho nosila k opatrovatelke a hned bolo viac volnych ruk. Pripadne si ju zavolajte na vikendy na par hodin a viete hocikde vypadnut. Vsetko ma riesenie.

autor
25. sep 2025

Ženy vďaka za reakcie, ja sa na nič nevyhováram, som si vedomá nášho nastavenia a že to u nás dosť pokrivkáva. Len chcem povedať, že nie každá ma ideálne deti s ideálnym režimom. Naše deti nikdy neboli spáči a režim sa im budoval a buduje ťažko, v tomto sú nároční. Mali sme aj spánkové poradenstvo, nezabralo. Menší neprespal zatiaľ ani jednu noc, od zaspatia do polnoci sa zobudi aj 4-5x s mrnčaním. Muž naozaj pomáha, večer sa pri deťoch striedame. Starší zaspáva neskôr (predtým chodil spať okolo 20.15), lebo v lete mal opäť dlhší denný spánok. Zaspaval cez deň od vyčerpania, takže sa natiahol aj večer. Ale aj vplyvom iných veci (náročnejšie uspavanie mladšieho kvôli zubom, zmeny prostredia kvôli dovolenkam a návštevám atď). Áno, som po celom dni s nimi unavená. Raz za čas mi príde pomôcť mama, svokrovci o stráženie nejavia záujem. Opatrovateľku si nemôžeme dovoliť, kedze budeme platiť asi súkromnú škôlku a našetrené peniaze nechávame na tento vydaj. Ja si muža vážim, je dobrý otec aj manžel, lenze dve malé deti, nedostatok spánku a žiadna pomocná ruka v blízkom okoli - to všetko sa na nás podpisuje, častejšie sme nervózni, ja tiež často zaspávam pri deťoch. Keď som v noci aj 6x hore, celý deň na nohách, tak proste zaspím pri jednom alebo druhom.
To som odpovedala hromadne na dotazy, ktoré sa opakovali.

anonym_936b35
25. sep 2025
@anonym_autor

Ženy vďaka za reakcie, ja sa na nič nevyhováram, som si vedomá nášho nastavenia a že to u nás dosť pokrivkáva. Len chcem povedať, že nie každá ma ideálne deti s ideálnym režimom. Naše deti nikdy neboli spáči a režim sa im budoval a buduje ťažko, v tomto sú nároční. Mali sme aj spánkové poradenstvo, nezabralo. Menší neprespal zatiaľ ani jednu noc, od zaspatia do polnoci sa zobudi aj 4-5x s mrnčaním. Muž naozaj pomáha, večer sa pri deťoch striedame. Starší zaspáva neskôr (predtým chodil spať okolo 20.15), lebo v lete mal opäť dlhší denný spánok. Zaspaval cez deň od vyčerpania, takže sa natiahol aj večer. Ale aj vplyvom iných veci (náročnejšie uspavanie mladšieho kvôli zubom, zmeny prostredia kvôli dovolenkam a návštevám atď). Áno, som po celom dni s nimi unavená. Raz za čas mi príde pomôcť mama, svokrovci o stráženie nejavia záujem. Opatrovateľku si nemôžeme dovoliť, kedze budeme platiť asi súkromnú škôlku a našetrené peniaze nechávame na tento vydaj. Ja si muža vážim, je dobrý otec aj manžel, lenze dve malé deti, nedostatok spánku a žiadna pomocná ruka v blízkom okoli - to všetko sa na nás podpisuje, častejšie sme nervózni, ja tiež často zaspávam pri deťoch. Keď som v noci aj 6x hore, celý deň na nohách, tak proste zaspím pri jednom alebo druhom.
To som odpovedala hromadne na dotazy, ktoré sa opakovali.

@anonym_autor my sme pri malých deťoch mali žalostný sexuálny vzťah.To je realita, ale málokto to prizná.Zalostny znamená, že aj mesiac nič a prežili sme to

autor
25. sep 2025
@anonym_0cc8cd

@anonym_autor nie nemáš muža, ktorý je to oporou a pomáha ti. Keby si takého mala nebola by si deň čo deň o 22:30 alebo 23:00 úplne mimo a nevnímala realitu ako píšeš. Ja nerozumiem prečo by pán otec nemohol uspať deturence? Prečo po nich nejde so škôlky, pohrá sa na ihrisku, cestou nakúpi, príde domov, kus oddýchne naje sa a potom odkladá deti na spánok? Zbytočne tu budeš vymýšľať. Treba si priznať realitu a skutočne zapojiť otca so domácich prác a starosti o deti. Ja ti garantujem, že keď to bude robiť, tak o 23:00 sa mu nepostaví ani chlp na tele, nie to ešte vták.

@anonym_0cc8cd je zapojený do všetkého, deti do škôlky nechodia, staršieho nám nevzali kvôli kapacite.. riešime aby išiel aspoň na pol dňa do súkromnej.. večer sa pri deťoch striedame.. píšem, že máme nespáčov, dlhé uspavanie, časté budenie mladšieho, teraz do toho zuby, neustale na rukách atď..

autor
25. sep 2025
@ivik4

@anonym_936b35 ANO napriek tomu aky bol syn narocny som nikdy nezanevrela na partnersky zivot. Prosim Ta mam kamosky aj s 2mi detmi a ziadna ich nedava spat o 22:30 alebo negruntuje kuchynu takmer do noci. Vravim, vynimka chapem. Ale aby si fakt nenasla cas na muza s ktorym tie deti ma ? Predsa z tohto vztahu tie deti maju . Treba si urcit priority. Krasna domacnost nieje vsetko ked Ti stagnuje vztah.Napisala si to akoby mala 5deti a kopala na poli

@ivik4 ja ich nedávam spať o 22.30, do 21.30 spia (občas nám to trvá do 22.00 keď nevieme mladšieho douspat) a to ešte medzitým každého aspoň raz douspavame.. obaja s mužom lietame okolo deti.. to ti však nebudem vysvetľovať, keďže si nikdy nezažila čo znamená mať doma dve malé deti.. a keď deti spia, cca 45-60 minút si vyclenujem na nevyhnutne veci (maily, objednávky, sprcha, kúpeľ, ano občas aj upratanie domácnosti, keď muž nie je doma alebo máme ozaj veľký bordel).. a niekedy aj zaspim s deťmi od únavy..

anonym_df5679
25. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0cc8cd je zapojený do všetkého, deti do škôlky nechodia, staršieho nám nevzali kvôli kapacite.. riešime aby išiel aspoň na pol dňa do súkromnej.. večer sa pri deťoch striedame.. píšem, že máme nespáčov, dlhé uspavanie, časté budenie mladšieho, teraz do toho zuby, neustale na rukách atď..

@anonym_autor Tak potom si zle formulovala prvý príspevok, píšeš, že TY funguješ od rána do noci a manžel ze ta večer ešte čaká. Tak bud fungujete spolu, alebo deti uspavas večer len ty a manžel je pochopiteľne oddýchnuty ešte na iné aktivity.

anonym_c2a0ac
25. sep 2025
@anonym_e75dd5

@aurinia a na toto som úplne zabudla, raz za čas, keď už je toho na mňa veľa proste hodím aspoň 1 hodinu šlofika s malou.😅 Človek mám potom energiu akoby spal niekoľko hodín, aspoň teda ja.😂

@anonym_e75dd5 to sa utrase. Viac mysli na teba a muza. Deti vyletia z domu.

autor
25. sep 2025
@aurinia

@aurinia poriadok je u mňa na 150.mieste, deti sa cez deň striedajú v spankoch, 3r občas spánok vynechá.. takže ťažko si s niektorým ľahnem.. toľko na vysvetlenie, tiež nemáš za čo.. vieš ťažko sa vysvetľuje niektorým ženám, ktoré nemali doma dve malé deti naraz, pričom každý má svoj režim a rutinu

aurinia
Autor odpoveď zmazal
andrea2323
25. sep 2025

Autorka sucitim a mam to rovnako. Nie je to hanba. Mame jedno dieta, kusok po jednom roku. Koji sa stale. Cez den tisic razy mama mama mama mama a len na rukach, separacka vrcholi.. kedze spim s malym, takisto nam neostava cas s muzom na seba a nieto na intimnosti. Totalne som vecer nieze unavena ale prestimulovana a chcem v tichu sediet alebo si ist lahnut spat.. neriesim to, podla mna to prejde 🙂 dufam ze mas dobreho manzela, pokecajte o tom, ako to kazdy z vas vnima

Strana
z2