Cíti ma partner ako príťaž alebo záplatu?
Nový partner ma po naozaj krátkej dobe čo sme si spolu začali, zavolal žiť do zahraničia. Len mám pocit, ako keby som tu na príťaž alebo že ma nemiluje. S bývalou partnetkou dával na internet stále fotky (nejde o fotky na nete, ale o to, že sa so mnou ani neodfotí. Máme spolu len 2 a vždy som to navrhla ja). Keď ideme niekam na výlet čakala by som peknú spoločnú fotku, ale on nič. S bývalou si robili fotky všade. Dávali si to na príbehy, posty.. so mnou nič. Keď niekam ideme, natočí/odfotí len to miesto. Nefotí si ani mňa. Proste si potom myslím, že sa mu nepáčim… som od jeho bývalej o dosť širšia. To je ten dôvod? Dalej sex, on mi povie, že to nepotrebuje. Hocikedy nechce. Ani že by som to spravila len jemu. Ale keď hovoril o bývalej, rozprával, ako má rád sex a že ona s nim vôbec nechcela spávať. Pri mne mám pocit, že ho asi tolko nevzrušujem alebo neviem. Nedokážeme sa dosť ani rozprávať, keď je so mnou, nezačína moc diskuziu. Vždy sa snažím niečo povedať ja, ale moc na to nenadväzuje. Prídem si odveci. Na druhú stranu, keď som ho s tým, že si myslím že mám ísť domov a že ma nechce “konfrontovala” , povedal že on chce aby som tu bola, že ma miluje a bla bla… a bol urazený, že si niečo také myslím. Kvety mi kupuje, chystá mi jesť, stále sa pýta či niečo nepotrebujem. Ale ja si pri ňom proste prídem tučná, škaredá, hlúpa a nepríťažlivá… keď to porovnám s jeho bývalou. Neviem proste čo si myslieť, či nie som len “záplata”.
Akože podľa mňa hľadáš problém tam, kde nie je a prehliadaš tie reálne.
1. Zrejme opustil vlastné dieťa.
2. Má toxický vzťah s ex - je otázne či je toxický on alebo ona, ale tohto kostlivca budeš mať vždy v skrini lebo majú dieťa a sú v kontakte.
3. Cítiš sa pri ňom zle, zbytočná, nízke sebavedomie, čo si predtým pri inom necítila.
4. Extrémne si fixovaná a porovnávaš sa s jeho ex.
5. Nechce s tebou sex ale s bývalou ho mal rád.
6. Nezačína s tebou diskusie, nemáte sa o čom rozprávať ale inak je extrovert, ktorý si s každým (okrem teba) sadne a pokecá.
Ty ako najväčší problém vidíš to, že sa s tebou nefotí a nemá záujem o sex, pričom už polemizuješ, že si vlastne všetko len nahováraš…
Prečo s ním ešte si, preboha ? Ja to len čítam a blikajú mi kontrolky jedna radosť.
@annelise17 lepšie by som to nenapisala
Akože reálne, si predstav situáciu, že jedného dňa príde s tým, že mu chýba jeho dieťa a chce sa vrátiť sem. Tak ty poslušne, s 0 sebavedomím sa vrátiš, sexuálny život na bode mrazu, viac pokecá s predajcom v obchode ako s tebou, budeš sedieť doma a čakať kým on sa vráti od ex a dieťaťa alebo vezme dieťa ku vám, s tým, že ty zatiaľ budeš rozmýsľať či jeho ex nie je vlastne preňho lepšia. Takto chceš žiť? Vo vzťahu, kde vás vlastne nič nespája, nerozprávate sa, sústavne sa porovnávaš s jeho ex, stratila si sebavedomie a nevyhovuje ti s ním ani sexuálny život? Veď to je zbytočné trápenie.
@annelise17 1. Chyba bola na oboch stranách, ona si našla iného a on kvôli financiam odišiel preč
2. Hádali sa stále, teraz už sú ok.
3. FAKT
4. Fixovaná ani tak nie som, sama necítim to, čo pri iných ale len kvôli tomuto všetkému. Keby spolu viacej rozprávame a necítim žiadny problém, fixovaná určite som dosť. Ale hej, porovnávam sa s ňou.
5. Zo začiatku sme spolu spávali každý deň, niekedy aj 2-3x. Hocikedy mu to ale nešlo, tak sa postaral o mňa. Že on nepotrebuje. Len mi príde skoro, že už to neni tak často.
6. No… akože v tom vidím chybu vo mne, lebo mám chabé odpovede niekedy. Ešte nie som pri nom taká uvolnená a neviem čo odpovedať. Aj keď niekedy začne.
Autorka, strašne slepo sa na to dívaš, asi si moc zamilovaná. Ja to v žiadnom prípade nemyslím zle a nechcem ťa tým uraziť, hovorím ti názor ako tretia osoba, na základe toho čo uvádzaš a ako sa prezentuješ.
1. Financie nie sú dôvod na opustenie dieťaťa. Mohol si nájsť tu lepšiu prácu alebo chodiť do zahraničia na týždňovky, turnusy. Sú aj práce kde si napr. v AT od pondelka do piatku a na víkend doma. Poznám ľudí, čo tak chodia.
2. Sú ok, ale má ju všade poblokovanú? To je toxické ok. Ako mačka a myš.
3. Súhlasíš.
4.Fixovaná nie naňho, ale na ňu, príliš veľa o nej vieš a príliš sa s ňou porovnávaš.
5. Zo začiatku sa teda očividne pretvaroval, lebo ťa nechcel odplašiť a teraz mu to už je jedno. Tiež dosť red flag.
6. Slabé odpovede sú čo? Si napísala, že s tebou nediskutuje, nezačína diskusiu.. keby je problém v tvojich odpovediach a záujem na jeho strane, snažil by sa aj tak s tebou diskutovať možno iné témy a hlavne by sa to snažil s tebou vyriešiť.
To je z mojej strany všetko, sama musíš buď otvoriť oči, alebo ďalej prehliadať. Každopádne ti držím palce.
@annelise17 Vraciam sa po dlhšej odmlke. Včera si ju odblokoval na FB a lajkol jej (osrdiečkoval) fotku kde si dávajú pusu, dobre som sprostá :D ukončujem to. Vyhodila som mu to na oči a začal byť agresívny

Načo si vôbec tam?