Cítia muži plodné dni?
Ahoj.. možno hlúpa otázka.. ale cítia muži plodné dni? Ja mam akurát plodné dni a môj hneď okolo mňa atď atď domyslime si........ všimla som si to aj minule.. viem ze príroda je silná... žeby to muži vycitili? 🙂
Opýtala by som sa Borisa .

@lenqua_12325 Ten ma extra vyvinuty senzor. 😀
@pralinka25 Ďakujem za odpoveď 😄
Neviem či to cíti môj muž, ale rozhodne to vždy cítil pes u mojej babi 😅😅vždy ale naozaj vždy ma tam dole prišiel čuchat keď som mala toto obdobie a keď náhodou vtedy haral, tak totálne vystrájal...takže áno, myslím že je chlapi to kľudne cítiť môžu 😊
@andy207 moj muz/manzel ak sa nemylim
@pralinka25 upada to tu v tomto vlakne, mna by zaujimala vecna otazka: citi zena vyvrcholenie muza v sebe? niektore nie, niektore ano. Je to zvlastne 🙂
@foterlotor chces odpoved? ja ako kedy. zalezi od okolnosti 😉
@pralinka25 napriklad ked je muz na sluzobke 😁😁
@foterlotor to ne.chodi len vynimocne. (kam by od takej skvelej zeny prosim ta chodil 😝 )
No moj to cíti tak ako tvoj..😂tak je jasné že možno keď sú niektoré páry krátko spolu…neviem, ale my sme roky a on už presne vie akú fázu mám..😂😂a keď aj nevie podľa správania tak proste presne tieto dni vie..mne hovoril že cíti vačšiu “príťažlivosť” že to budú proste feromóny 😂😂😂že v tomto čase je to proste silnejšie lákadlo 😂
@foterlotor cíti, za seba poviem že áno
@pralinka25 čo je to HAK?
@slovakboy hormonálna antikoncepcia
@slovakboy ano tak ko pise @lenqua_12325
@lenqua_12325 nie to nepoznáme.
@pralinka25 nepoužívame. Ani sme nepoužívali.
@slovakboy dobre robíte .. po 2 rokoch vysadenia katastrofa... predtým 2 deti na 1. šup a po antikoncepcii už 5 mesiacov neviem otehotnieť.
Náhoda to nebude.
@slovakboy to len na margo citenia tych feromonov.
@lenqua_12325 5 mesiacov ešte nie je veľa.
Pre niekoho nie, pre niekoho áno 🤷♀️
@lenqua_12325 ked sa nam nedarilo tak vsetci lekari mali taku tu hranicu ze skusat dva roky a az potom sa riesi. to ze sa vam nedari moze aj nemusi suvisiet s HAK. je vela faktorov co to ovplyvnuje a jeden z dolezitych je aj vek. uz si strasia ako pri prvych dvoch pokusoch. muz bol na vysetreni? akoze HAK nie je ziadne terno z viacerych dovodov ale fakt to nemusi byt vinnik toho ze sa vam nedari. treba po tom patrat hlbsie.
@pralinka25 ešte nemám ani 30 a muž má 34.
Na vyšetrení nebol, vraj má ísť na vyšetrenie, ak by to rok nešlo.
Ja som to už ako akosi začala vypúšťať z hlavy.
Bude - nebude ... už nech sa stane, čo sa má 🙂.
A to mi pred pár dňami asi 4 -5 metrov nad hlavou preletel bocian 😅🤣
@lenqua_12325 tak drzim palce nech je ako si prajete 🙂 mozno to chce len spravny cas - dovolenka a tak .... 😉
@pralinka25 ďakujeme veľmi pekne 🥰
Ano, citia. Zeny sa pocas cyklu rozne citia a rozne posobia na okolie. Pocas plodnych dni sa citia najpritazlivejsie, skor sa pekne vyobliekaju, citia sa sebavedome a ziari to z nich. Aj vonaju inak. Muzi to nevedomky vnimaju ci chcu ci nie.
Áno vedia. A vždy sú viac nádržami
Myslím si, že muž podľa čuchu nedokáže určiť plodné a neplodné dni. Jednak má horší čuch než žena a pokiaľ nemôže ženu oňuchávať priamo medzi nohami, tak neviem ako by to určoval.
Skôr je to dané hormonálnym napnutím a vyhladením pleti, čo ženu robí v mužských očiach veľmi atraktivnou, takže sa začne pokúšať o spoločný sex. 😉

@andy207 v tejto sfere je MM - moj manzel a pokial sa nemylim tak MS (okrem majstrovstiev sveta 😀) tak myslim si ze aj menstruacia