icon

Cítim sa zanedbávaná. Má iba mňa?

rabdal
Dnes o 18:39

Ma ho každý deň . Musím sa obliecť s prepáčením ako kurva ,korzet ,samodrzky ,lodičky ,namalovane pery a usmievať sa ,áno je dobrý otec ,starostlivý ,niekedy sa v ňom nevyznám ,cvičí denne ,stará sa o nás dobre zarába ,ale nie som si istá či má iba mňa. V poslednej dobe porobil veľa hlúposti ,ktorým vôbec nerozumiem .nechcem ho vymeniť ,mám na to mať na koho sa pozriem ,návrhy mám každý deň ,skratka dobre vyzeram a starám sa o seba ,ľúbim ho ako nikoho na svete ,deti ho milujú ma všetko lásku ,deti nič nepotrebuje ,no nám pocit ,že nie som sama v jeho živote neviem čo mu chýba ,ostal taký tajomný a za tie roky čo sme spolu cítim že sa niečo deje .deti to vidia tiež ,no vykecala som sa a očakávam tu veľký náklad ,ale aj zle komentáre si rada precitam

Strana
z2
neznamy30
Dnes o 21:07

mám novú tému....moja žena mi nadáva každý druhy deň aby som skapal a do buzerantov a že sa jebem kade tade atď a nič neni pravda som jej verný a stale som sňou 6rokov kdo toto vydrží :---)

anonym_19f614
Dnes o 22:06

@rabdal teda moja ex sa do takych veci obliekla iba na moje narodky alebo vianoce, to bol moj posledny darcek vzdy 😂 z neho som mal najvacsiu radost. Neake pradlo a samodrzky, korzety ee. Ale to preto ze sme sa bavili co sa mi paci a samozrejme aj jej, ze sa rada niekedy tak oblecie. Nikdy som ju nenutil ani netlacil do takych veci. A takisto ja som sa jej pytal co sa jej paci, co chce. Kazdy den v tom si ani neviem predstavit, asi by ma to omrzelo. To mas riadne sebecke hovadi doma. A on sa ta pytal co sa tebe paci? Ake mas ty poziadavky?
A k tym komentom dalsim. Chlap ktory sa chvali takymito vecami co si zena doma dava na seba a ako to robia tak to je uz asi 4ta cenova.

zara3
Dnes o 22:12
@neznamy30

@marci9 su taký muži čo to vyžaduju aby sa predvoedli pred kamoš.i aku maju ženu

@neznamy30 😳😤

zara3
Dnes o 22:19

@rabdal nebudes cely zivot vyzerat rovnako, co ty vies bozechran ochories dalsi rok, mozes extremne pribrat, vlasy ti mozu vypadat, operaciu mozes mat, a ja neviem co este - to potom mu nebudes dost dobra?
Mozes vyzerat jak chces, ja som tiez mlada, ale moj chlap po mne ide aj vo vytahanom tricku a neucesanych vlasoch. Je jedno co si obleciem ked idem spat (to neznamena ze si nekupujem kosielky a tak), pacim sa mu aj v normalnom pyzamu s medvedom😁 nikdy nevyzaduje po mne nic, nechava to na mna, vies mozes lubit kolko chces, ale byt tak isto lubeny to je nieco uplne ine.
Mas na viac, peniaze su potrebne do zivota, ale nie ako spolahlivy, milujuci a verny manzel.

anonym_ff3234
Dnes o 22:33

Urob zo seba detektíva.Hladaj možno nájdeš .Ako je tu už popísané žena to vycíti.Aj u mňa to tak bolo .

Strana
z2