icon

Cítim sklamanie po každom sexe

28. sep 2020

Ahojte dievčatá prosím vás o vaše názory či je to normálne alebo som ja blbá alebo čo mám robiť lebo ja už naozaj neviem.. S priateľom čakáme druhé dieťa sme spolu tretí rok. Problém je v tom že ma nedokáže uspokojiť. Nijako. Ničím. Na začiatku som si myslela že ho treba iba trosku naviest naučiť ho čo mám rada a na koľko ho milujem čakala som naozaj dosť dlho. Naozaj dlho som si myslela že sa to naučí. No čakáme druhé dieťa a zmena nikde. Posledne som už po sexe začala aj plakať.. Naozaj zo sklamania nedalo sa to udržať
To sa tváril že jemu niečo je že nevie čo to s nim je (pritom to nikdy pred tým nebolo iné len som mu nepovedala že až tak ma to sere). Skúšala som všetko no jeho ako keby nebaví už ten stav keď ja sa idem už už urobiť on v tom najlepšom prestane a strčí ho do mňa. Ak je aj vo mne a vidí že tiež sa idem už už urobiť tak on zvolí to svoje "už sa rýchlo spravím" tempo. To mi už naozaj nerobí nič prejde ma veskera chuť na nejaký sex a ostanem sklamaná pravdu povediac aj nasrata. Naozaj ma nebaví ho dirigovat počas sexu že
...pomalšie, rýchlejšie, pridaj, pri tlač 🤦🏻‍♀️ akože čo z toho mam hej? Nič. Ale aj to som skúšala dlhú dobu a ani to nepomohlo absolútne nerobil nič preto aby som z toho mala niečo aj ja. Nikdy. Snažím sa nevidieť ho ako sebca ktorý hľadí len na seba a snažím sa nemyslieť nato že pre neho niesom až tak dôležitá, ale asi to je už jedine logické vysvetlenie

Strana
z3
sandrasofia
7. okt 2020

Nech najprv spraví teba a potom sa urobí on...u nás to bolo podobne kým som nepochopila že sa proste pri klasickom sexe nespravím,mohol robiť čo.chcel,nedalo sa...teraz nieje problém

bessdonna
9. aug 2022

zlepsilo sa to odvtedy?

katuskamala1
Autor odpoveď zmazal
xnatalkax
21. aug 2024

No ako je to lepise uz?

Strana
z3