Cítim, že ma manžel nikdy skutočne nemiloval
Ahojte
Možno pre niekoho somarina že riešim takéto veci a že niekto to ma aj horšie áno ja viem len sa chcem rozpísať a počuť názory
S manželom žijeme 5 rokov stoho necelé 3 roky chodenia počas chodenia som otehotnela bola som zamilovana az po uši ružové okuliare jeho rodina mala stále niečo proti mne hovoril mi len že si ich nemám všímať že on snimi nežije .. nikdy sa ma nezastal pred nimi .. po tých 5 rokoch mame 2 detičky teraz nedávno sme mali druhé hneď po pôrode som otehotnela bábätko odmietal bolo to ťažké nakoniec ho prijal jeho rodina povedala nepekne slova na to že som opäť tehotná ja som potratila nehovorím že ich výnou ale stalo sa muž im nepovedal ani pól slovíčka ja som snimi prerušila kontakt bola to posledná kvapka a po tom potrate som si nejak uvedomila že môj manžel ma nikdy nemiloval 😭😭😭 trhá mi to srdce 😭😭😭 nedokážem sa s tým vyrovnať keď mu o tom hovorím tak sa nahnevá a odíde o pól hodinu sa vráti a deje sa akoby nič … nehovorím že ma nemal rad ale milovať ma nemiloval ani som to nikdy necítila len som si to nechcela pripúšťať 😭 nikdy na nič nežiarlil fakt nikdy na nič a pp tých rokoch zamyslenia vôbec premýšľam či ma skutočne ako manželku miluje 😭 ja ho milujem nekonečne po dvoch deťoch ale ružové okuliare spadli a srdce ma len boli nemám k nemu už ani cit žiadne vysvetlenie mi nedáva ani nic… pripada mi to tak ako by somnou vtedy ostal pretože vedel že ja jeho milujem a že sa pri mne naštartuje žil chudobné a moju rodičia po otehotneny nám ponúkli pomoc bývanie u nich rodičia od nad nebrali peniaze odkladali sme si všetko a kúpili byt dnes ma manžel vlastnú firmu kde tak isto investoval 30 tisíc € proste sa postavil na nohy podvádzať ma nepodvádza v telefóne som
Mu nikdy nič nenašla neviem či je taký chladný alebo nechápem mňa to uz nebaví napriek tomu že nám nič nechýba necítim lásku iba manželstvo
Miluješ ho nekonečne? Čo na ňom miluješ? Čo sa dá milovať na mužovi, ktorý sa takto správa? Nie, nemiluješ ho. Ty si iba na ňom závislá, pretože sa bojíš byť sama. Preto si aj išla do vzťahu s mužom, ktorý sa takto správa. Lebo si typ ženy, ktorá bude radšej s pakom, ako by bola sama. Že nemáš sebaúctu je v poriadku, nie každý ju má. Ale ako matka by si mala zabezpečiť, aby tvoje deti žili v milujúcom prostredí. A to nerobíš a ani nebudeš, pokým budeš žiť s niekým takým. Takže prestaň sa klamať o tom, že ho miluješ a začni niečo robiť. Keď nie kvôli sebe, tak kvôli deťom. Ako vždy hovorím v takýchto diskusiách, nie si dobrá mama, ak dovolíš deťom vyrastať v takomto podľa mňa toxickom prostredí.
@zmrzlinka2021 áno, komunikácia je základ. Ale medzi 2 rozumnými ľuďmi. Myslíš, že takýto muž zmení svoje správanie, ak mu toto všetko povie? On rozumný nie je a buďme úprimní, ani autorka. Inak by znova a znova neotehotnela s takýmto chlapom.
Ja trochu nexhapem preco si myslis ze ta nemiluje? Preto ze sa ta nezastal v rodine? Ci preto ze odmietal 2 dieta ci preto ze neziarli? Ako sa k tebe sprava ako chlap?
Mne to skor pripadá, že ty mas nejaku depku a prehodnocujes. To, že žena potratí, proste niektorí chlapi to tak neprežívajú. Hlavne ak je to niekde na začiatku. Toto treba prijať. Skús skočit za nejakou psychologičkou, vyrozpravas sa.
@melanta áno druhé dieťa sme plánovali jasne píšem že boli z mojej strany ružové okuliare a po tom neplánovanom otehotneny okuliare spadli a napriek tomu že nasa domácnosť vyzerá na jednotku láska tam nie je z jeho strany
Cítim sa ako jeho matka aj ma tak berie tak lepšie povedané aby som nevyzerala hlupo
@melanta práveže nie žijem až príliš pre deti a myslím si že aj on trávime malo času spolu venujeme sa iba deťom chodíme snimi na výlety všade sme dvaja deťom dávame plnú lásku len ja a on osamote to nejde do kopy práveže si asi zvykol
Na to že vsade je snami dcéra a skaceme iba okolo nej
A keď deti zaspia mame čas pre seba tak radšej hra hry na Playstation nevníma ma
@melanta v podstate máš pravdu, a na ružové okuliare neverim
Ak sú tvoje pocity ignorované je to forma emocionálneho znevažovania.Ak je láska dlhodobo odopieraná, vyhasne aj tá najväčšia , ako píšeš , že už ho tak nemiluješ.Zrejme je to egoista, nezaujíma ho ako sa cítiš .Skús si ho posadiť a bez výčitiek, mu všetko povedz ako si tu napísala .Keď nebude mať záujem problém riešit,aj to je odpoveď, znamená to, že si mu ukradnutá.V takom chladnom prostredí výchovavať deti je tiež veľmi nezodpovedné, preberú vaše vzory a v dospelosti budú mať taktiež problémy vo vzťahoch.Alebo skúste poradňu, keď pôjde je to dobré znamenie a vzťah sa možno bude dať zachrániť .Lebo bez lásky budeš psychicky chátrať, môže sa to odzrkadliť aj na tvojom zdraví, aj deti cítia, že u vás niečo nieje v poriadku .
Určite by som ti odporučila terapie, prežila si traumu a mnohí muži nedokážu v tomto období ženu pochopiť a podporiť, bohužiaľ. Radšej sa uzatvoria do seba, odchádzajú od ženy, keď o tom chce hovoriť, atď. Muži neboli vedení k tomu, aby vedeli vyjadriť emócie v takýchto ťažkých chvíľach. Tvojho muža nepoznám, možno je naozaj chladný a nemiluje ťa alebo proste nechce rozprávať o tom, čo sa vám stalo. Možno ho to zasiahlo vnútorné viac ako si myslíš. To naozaj môžeme len hádať. Ale pokiaľ sa dáš ty sama psychicky do poriadku, určite to bude lepšie a možno sa budeš aj na váš vzťah dívať inak.
Skončilo to tak že sme sa rozprávali išiel dokonca na pivo s kamarátom ako vždy namna čas nemá ale Pivko s kamarátom to áno … povedal mi že nezobral si ma kvôli peniazom a že on nebude svojej rodine nič hovorít no nemám chuť sa snim baviť

Povedala si mu toto všetko?