Čo hľadajú ženatí muži na zoznamke?
Čítam a nestačím sa čudovať...
1. Ahoj, hladam zenu na diskrétny milenecký vztah.Bez narušenia súkromia, občasne ale pravidelne stretavanie na vybocenie z reality, na zmenu s chuťou obcas vybocit zo stereotypu.
Nehľadám len sex na fyzickej úrovni, ale nieco viac, nieco emocionálne, zmyselné, vzrušujúce, niečo na co by sme sa obaja tešili do najbližšieho stretnutia. nieco ako priateľstvo na vyššej úrovni.. tu iskru, ktorá sa vytratila z nášho rodinného života.
nehľadám dokonalú, myslím po fyzickej stránke. nikto taky nie je, ani ja..
ak si sa našla, napis, tesim sa na teba..
2. Ahoj, hľadám tu sympatickú ženu, 30+ na dlhodobý milenecký vzťah.
Seriózne a diskrétne stretnutia, preferujem hotel, na regióne nezáleží, ide o zladenie spoločného času.
Som ženatý a pracovne neustále na cestách, preto hľadám zenu ktorá privíta príjemnú spolocnost po náročnom dni.
Foto pokojne vymením v osobných správach.
Milujem sailing, more s dobre víno 🥂
Postava skôr športová, v profile pár detailov a všetko ostatne čo bude zaujímať, verím že bude príležitosť zistiť 🌹
3. Hľadám ženu na dlhodobé diskrétne stretávanie bez zásahu do súkromia kľudne aj bez sexu, nestriedam vážim si zdravie. Diskrétnosť zdravie na prvom mieste. Vek stav váha nerozhoduje ale sympatie a chuť.
4. Hľadám ženu, s ktorou si budem rozumieť – človeka, s ktorým sa dá smiať, zdieľať ticho aj myšlienky, kto vie byť nežný, úprimný a diskrétny. Nepotrebujem veľké gestá, skôr spojenie, kde vládne dôvera, porozumenie a vzájomná blízkosť.
Ak máš rada nežnosť, dotyk, rozhovory ale aj ticho – ozvi sa. Možno hľadáme to isté.
Na veku a stave nezáleží ( ja ženatý), každý ma svoju cestu, tak si ju nekazme moralizovaním a nájdime cestu ako svoj život spoločne spríjemniť.
Toto je len pár profilov ženatých mužov na nete.
Je im jedno, ako tá žena bude vyzerať, hlavne že bude, bude mať chuť a bude diskrétna.
Bola som zasnubena.Mala som zdravotne problemy, sanitka ma zobrala do nemocnice, na CPO bol lekar, asi o 10r starsi odo mna. Prijal ma, vysetril ma, bol velmi mily, prijemny, citila som jeho ocny kontakt. Ostala som v nemocnici asi 4 dni. Uz na druhy den mi prisla ziadost o priatelstvo na FB, vobec som toho cloveka podla mena a fotky nepoznala. Pytala som sa, kto je, napisal, ze je ten lekar, co ma prijimal. Tak som mu odpisala, ze od tohto ocakava. On, ze nic. Len sa ma slusne pytal, ako sa mam, ako dopadli vysetrenia. Tak som ziadost prijala. O par dni mi zacal pisat. Odpisala som mu, ze mi jeho zaujem lichoti, ale ze mam snubenca a teda nebudem mat zaujem o nic viac, ze ako priatelia na FB mozeme zostat. Podakoval sa a nekontaktoval ma. Takto to bolo rok a pol. Stale sme na FB vsak boli priatelia. Po roku a pol sme sa so snubencom rozisli. Asi som dala nejaky status, z ktoreho vytusil, ze sa nieco deje. Opat mi zacal pisat. Tak sme spolu komunikovali. Bol mily, scitany, inteligentny, velmi galantny a velky fesak. Po par tyzdnoch sme sa stretli. Kava, neskor spolocny obed, vecera, kino, prechadzky. O to viac ma prekvapilo, ked mi raz v aute povedal, ze on niekoho ma, ze ma partnerku. Ze nie su zobrati, ale ziju spolu uz 10r a maju spolu deti. Povedal mi viac o nej. Myslim, ze medzi nimi bol urcity typ lasky, ale takej inej. Oblubila som si ju, prisla mi velmi sympaticka, nasla som si ju na FB a podla mna to bola velmi pekna, milujuca a starostliva zena. Povedala som mu, ze z mojej strany tam nic nebude, kedze niekoho ma. Ale kedze ja som nikoho nemala, citila som sa s nim dobre, stretavali sme sa, iba tak, platonicky. Neviem ako to doma robil, ale normalne sme spolu na verejnosti, chodili korculovat, do kina, dokonca ma zoznamil so svojimi priatelmi a bola som u neho v praci za nim par krat. Uviedol ma trochu do lekarskeho sveta, spoznala som vela zaujimavych ludi, tato komunita mi imponovala. Casto chodil ku mne domov na kavu, a zene povedal, ze ma sluzbu. Nemal... ale ona to vedela... stalo sa, ze mu par krat volala a pocula som, ako mu povedala, ze kdekolvek je, s kymkolvek je, nech len pride domov. Ja sama som ho poslala, nech ide domov sa venovat rodine. Po par dnoch mi povedal, ze ju chce opustit a chcel by to skusit so mnou, ci by mohol prist ku mne byvat. So mnou? Ved sme spolu ani nic nemali, tak preco? Zlakla som sa. Takto to nemalo byt. Ja som nechcela, aby ju opustil, a uz vonkoncom nie kvoli mne. Povedala som, ze nie, nemoze u mna byvat a ze teda v ziadnom pripade ja nebudem do tohto vstupovat. Prerusila som kontakt. Pisal mi, volal mi, chcel byt v kontakte, ale ja som nechcela. Preslo par rokov, stale su spolu. Neviem, ci vdaka Bohu alebo bohuzial, viem ze pokracuje v tomto oblbovani inych zien. To bolo prvy a posledny krat, co som akokolvek vstupila do zvazku do dvoch ludi. Hoci som s nim nespala, nemali sme intimny pomer, ale aj tak som mala pocit, ze ju so mnou podvadza. A so zenatym alebo zadanym muzom uz neudrziavam ani priatelsky vztah.
@anonym_autor mojej kamarátke takto vypisoval jej lekár kardiolog.Vzdy, keď bol v nočnej na kongrese atď. Žiadny zajko obaja po 40 tke aj povedal, že má ženu, ale nedarí sa im dieťa atď ..posielal jej kvety, darčeky volal von.Az raz z neho vyliezlo či môžu mať sex po telefóne a aj ho mali.Poslal jej fotku prirodzenia v slipoch, že je nadržaný len čo ju počuje.Posielal jej fotky ako ide plávať na plaváreň a či nepríde atď...Robí to veľa mužov.Dalsieho má nápadníka na ulici pri venčení psa sa pri nej zastavil 54 r otec 3 deti a krásnej ženy ona je taká usmievavá koketa s každým hneď kamarátka.Vcera som s ňou bola večer 2 hodiny na káve už sa motal pri nás čašník bola prázdna reštaurácia, keby sme chceli hneď máme chlapa.Chlapi sú ako zvieratká.Niekedy sa ani nečudujem ženy sa upnu na deti a potom hľadajú milé slovo a úsmev všade.
@strawberry0797 boooze ty si naivna.. Tu na Koni kazda druha
@anonym_d574de Presne aj tu su, a nie jedna😉
@anonym_autor odkedy sú zoznamky tak to takto funguje.
Poviem ti uplne presne co hladame. Koketne zeny ktore laka flirt. V kazdej je trochu certa a vy same to chcete. My vam to iba pomahame splnit. Ked hladas na zoznamke slobodneho bud nie su alebo su samy problem. Potom ti ta samota znizi naroky a zenaty je casto skuseny lichotky maju uroven, spravanie je lepsie ako od slobodneho a vam, ano vaaaaam sa to velmi paci. Ste nadsene zo zaujmu nechate muzov tak nevinne nech sa snazia ale oni su mazani a casto vas omamia a uz sa to vezie.
je to trochu aj ponižujuce, nesiahaj mi do sukromia, nestaraj sa, drž si odstup, nerob si naroky ma moju dušu, ale svoju "vaginu" mi spristupni...na toto môžu reagovat tiež len ženy v manželstva bez sexu, ktore nehĺadaju nic, len povyražení..( ktovie, z akeho filmu to je, má jeden bod)
Dnes mi napísal jeden muž na pokeci. Je tam 16 rokov. Pýtam sa ho, celých 16 rokov si nemal vzťah? Mal samozrejme dlhodobý. A to si nezrušil pokec? Nie, prečo by mal. A partnerka bola ok s tým? Nie, veď o tom nevedela. Druhý mi napísal, že pokec a zoznamky sú pre väčšinu chlapov ako droga, ak to raz skúsiš už neodídeš, ani počas vzťahu, max zo začiatku prvý pol rok sa aktivity znížia. Akonáhle opadne úvodný wau efekt, chlap sa vracia na zoznamku. Ak sa tam zoznámil so ženou, vráti sa pod novým nickom.
@anonym_autor a? Ved mnohe zeny su rovnaké 😁. Netreba to hádzať len na chlapov vsetko.
Dnes mi napísal jeden muž na pokeci. Je tam 16 rokov. Pýtam sa ho, celých 16 rokov si nemal vzťah? Mal samozrejme dlhodobý. A to si nezrušil pokec? Nie, prečo by mal. A partnerka bola ok s tým? Nie, veď o tom nevedela. Druhý mi napísal, že pokec a zoznamky sú pre väčšinu chlapov ako droga, ak to raz skúsiš už neodídeš, ani počas vzťahu, max zo začiatku prvý pol rok sa aktivity znížia. Akonáhle opadne úvodný wau efekt, chlap sa vracia na zoznamku. Ak sa tam zoznámil so ženou, vráti sa pod novým nickom.
@anonym_autor muz ktory skutocne miluje zahodi vsetky zoznamky. Ked to je skutocny cit ide za tou zenou aj na kraj sveta.
@anonym_autor keď si lepšie prečítaš tie inzeráty všimni si že nie je to len o sexe. Hľadajú blízkosť. Stratený pocit uznania. Utek zo stereotypu. Vlastna žena im už nedava ten pocit uznania a obdivu. Je len otec, zarábač peňazí opora. To všetko akceptuje a robí to. Ale túži po niečom novom, vzrušujúcom, samozrejme aj sex. Chce pocit že niekomu (nejakej tajomnej sexi žene) na ňom záleží. Neospravedlňujem to. Ale je to únik ľahký. Namiesto toho by to mali riešiť s manželkou a urobiť si pekne romantické aj sexi chvíle sami. Nie všetci to robia, že hľadajú sex inde. Väčšina a veľká väčšina je verných. To len keď ideš na take zoznamky nájdeš tam týchto dobrodruhov. Verní tam nepíšu.
Haha paci sa mi to "tak si ju nekazme moralizovaním", len ci by s tym suhlasila aj jeho zena 😂
@anonym_autor nerozumiem, preco ta to tak prekvapuje. existuje velke mnozstvo parov, ktore su sexualne nekompatibilne, ale inak im vztah funguje a rozvadzat sa len kvoli sexu nechcu. stacit citat diskusie na MK, chlap chce sex 2x do tyzdna, pre zenu je to tak neunosne vela, ze tu hlada rady, ako oponovat muzovi a dostane tu rady, nech ho zaprace do domacich prac, aby na sex nemyslel. ano, taky si pri dlhodobom nedostatku sexu bude hladat bokovku. alebo zeny, ktore maju doma v tomto smere neschopnych chlapov, kt. staci telka a kamarati a sex nepotrebuju a tie zeny su frustrovane, sebavedomie na bode mrazu- aj taka si bude hladat bokovku. maju spolu deti, majetky, rozvod nepripada do uvahy, ale sexualna potreba je pre mnohych ludi velmi silna a to, co nemaju doma, najdu niekde inde. ja som si este donedavna myslela, ze neverni su predovsetkym muzi a posledne tyzdne a par situacii, ktore sa mi stali a ktorych som bola svedkom ma presvedcili, ze zeny maju bokovky uplne rovnako ako muzi. rozdiel je akurat v tom, ze chlapom je zvacsa jedno, kde zasunu, ci ma 30, ci 50, ci je kratkovlasa ci dlhovlasa, ci prsnata, ci bez prs, ci slobodna, ci zadana, len nech da.zeny si milencov vyberaju precizne, fyzicky pre nich pritazlivych a cielene hladaju zenatych/zadanych chlapov, kde je ovela vyssia istota diskretnosti a jasnych pravidiel, ako u slobodneho. skus si vypocut nejake podcasty na tuto temu od psychologov- a u mnohych parov, hlavne tych, kt.su spolu dlhe roky, kde zeny okolo 50 uz sex uplne odmietaju a chlapi maju bokovky, tie zeny aj vedia, ze chlap ma milenku, ale je im to v podstate fuk, lebo oni doma s chlapom uz nespia a inak funguju normalne ako rodina, este su tie zeny radi, ze chlap je spokojny, lebo ma prazdne gule, tak doma nenervaci. a chlap v takom veku, ak ma doma dobre rodinne zazemie a nezamiluje sa do milenky, nema absolutne ziaden dovod rozvadzat sa.
@anonym_375319 veď to, že ženy, ktoré sexujú len tak, vedia, že chlap v nich vidí len vagínu sú nejako poškodené. Emocionálne, traumatizované, zo zlých sociálnych pomerov. Zdravá žena psychicky vyrovnaná by sa takto neponižovala.
@anonym_5e6aa8 ved takychto najde mozno aj zena, ktora to ma asi doma podobne. Tiez nemusi byt spokojna v manzelstve, moze mat malo sexu, malo nehy, muz sa mozno hrnie za karierou a nema uz na nu cas. A mozno sa nechce rozvadzat. Takychto zien je milion a tie odvaznejsie s tym aj nieco spravia 😃
No ja ked vidim vacsinu zien v skolke/ v skole- tak sa muzom vobec nedivim, ze si hladaju milenky. Zeny po porode sa upnu na dieta- vidia len jeho, namiesto toho, aby si vecer dali s muzom kavu/ vino a dobry sex tak dieta uspavaju, alebo s nim rovno zaspia, prestanu sa o seba starat, teplaky- tenisky kazdodenny outfit, vlasy po vybuchu, postava cista katastrofa, neupravene- niekedy pozeram, ci sa ta zena akurat zobudila, alebo naozaj isla do skolky s dietatom 🙈 No ktory muz by mal chut na takuto zenu?! 😉 Nehovorim, ze su take vsetky, ale vacsina co ja stretavam tak ano.
No ja ked vidim vacsinu zien v skolke/ v skole- tak sa muzom vobec nedivim, ze si hladaju milenky. Zeny po porode sa upnu na dieta- vidia len jeho, namiesto toho, aby si vecer dali s muzom kavu/ vino a dobry sex tak dieta uspavaju, alebo s nim rovno zaspia, prestanu sa o seba starat, teplaky- tenisky kazdodenny outfit, vlasy po vybuchu, postava cista katastrofa, neupravene- niekedy pozeram, ci sa ta zena akurat zobudila, alebo naozaj isla do skolky s dietatom 🙈 No ktory muz by mal chut na takuto zenu?! 😉 Nehovorim, ze su take vsetky, ale vacsina co ja stretavam tak ano.
@anonym_b49744 Skoro vsetky pekne a upravene maminy co poznam maju dobrych (=normalnych) partnerov, ktori zenam umoznuju oddychnut si, ist na nakupy, na nechty, ku kadernicke, na kavu s kamoskou. Zvysok ma bulov, ktori nechaju zenu tahat domacnost a deti s vyplazenym jazykom, tuto bulovia maju aj ine zle prejavy, napriklad zene nedavaju uznanie, kritizuju ich co este nie je spravene a tak sa tieto mile zeny este viac idu zodrat, nemaju cas na upravu, lebo ano aj 5 minut je vela ked mas pocit unavy na umretie. Pomaly zacnu byt depresivne a vzhlad neriesia. Upnu da na dieta, lebo na partnera sa upnut neda. Inak by sa upli na milenca, comu odolavaju (uvidime ako dlho). Takto to vidim (pozorujem) ja.
@anonym_autor napiš sem o 20 rokov svoj nazor. Odsudit je ľahke, ked nepozname ako to maju autori/autorky prispevkov na zoznamkach doma. Uznavam, že je to vo vacsine pripadov zbabele. Ale by si sa čudovala v kolkych manželstvach je dany "tichy suhlas" lebo rodina, deti, majetok, čo by povedalo okolie... otazne je čo je horsie klamstvo. Klamat tak že si potichu uživa niekto bokom alebo klamat deti a vsetkych okolo ako to maju doma v poriadku? Na tieto otazky si ale kazdy musi zodpovedat sam. Ako sa vravelo v jednej reklame: to tu už nikto nič negarantuje? No nie. Nič nie je iste. Ani vernosť ,ani manželstvo. Jedine smrť.
@anonym_autor napiš sem o 20 rokov svoj nazor. Odsudit je ľahke, ked nepozname ako to maju autori/autorky prispevkov na zoznamkach doma. Uznavam, že je to vo vacsine pripadov zbabele. Ale by si sa čudovala v kolkych manželstvach je dany "tichy suhlas" lebo rodina, deti, majetok, čo by povedalo okolie... otazne je čo je horsie klamstvo. Klamat tak že si potichu uživa niekto bokom alebo klamat deti a vsetkych okolo ako to maju doma v poriadku? Na tieto otazky si ale kazdy musi zodpovedat sam. Ako sa vravelo v jednej reklame: to tu už nikto nič negarantuje? No nie. Nič nie je iste. Ani vernosť ,ani manželstvo. Jedine smrť.
@romiada nikto nič negarantuje, ale garancia je o dôvere. Keď si vieme dôverovať, nepotrebujeme garancie. O tom je láska. Nepodvediem lebo milujem a nedokážem ublížiť. Ani tajomne. Alebo ešte lepšie - Nepodvediem, lebo to nepotrebujem. Lebo to mám doma všetko čo potrebujem. Niekedy to läka. Nepoznané vzrušujuce. Aj keď to mam doma, aj keď som šťastný. Ale ja chcem ešte viac! Aj ja to chcem skúsiť. Aby som neubližil utajím. Hoci zaťažím svoje svedomie. A toto je dobré prekonať tuto nezdravú túžbu ktorá prináša neskôr trápenie. Nedôveru. Aj keď na to žena nepríde, mám výčitky a nedôverujem sebe ani jej. Ziarlivci častokrát sami podvádzajú alebo by chceli. Majú toho plnú hlavu. A naopak čistému je všetko čisté. Nechcem moralizovať. Naopak, niektorými vecami som si prešiel. Aj utrpením z toho plynúcim. Ľahko sa to hovorí, niekedy človek potrebuje facku aby pochopil. Šťastný, kto tým nemusel prejsť.
@anonym_autor no a co je na tom? Každý normálny chlap ma aspoň občas nejakú milenku, takisto aj ženy. Poznám jedného co mal naraz aj 3, za 20 rokov co je s manželkou, mal minimálne 15 mileniek, niektoré jednorazovo, iné par mesiacov

@strawberry0797 Tie najväčšie zufalky si zacnu so zenatymi.Miesto rozvodu,, doma majú mrtve vztahy poluju na ženáčov.Tu na koni poznam zopar…
@anonym_dc90bb preco by mali byt zufalky.? Ona nepotrebuje od chlapa vediet ci je zenaty a on sa sam tiez nechvali. Ona chce a ked je slobodna nemusi ju zaujimat ci chlap chce byt neverny