Čo je podľa vás na mužoch sexy?
Taká téma na večer, že čo je podľa vás na mužoch sexy...😂
Nejaká vlastnosť, alebo časť tela?😌
Nezachadzajme úplne do detailov...😂 Nejaká nezvyčajná vec...
Za mňa sú to ruky, a ak chlap vie tancovať 🤗😂
Mne sa paci ked je muz jemny,nezny,laskavy,da sa s nim porozpravat na hocijake temy,ma zivotne skusenosti,nepije,nefajci,je nekonfliktny typ cloveka a z fyzickeho hladiska nech je starsi,kludne aj o 10 rokov,vyssi odo mna, pekne ruky a pekna vôna👍🙂
Trosku vyssi a musi mat stihle stehna, cele nohy. Proste od pasa dolu (bez dvojzmyslov).
Omdlievam z mužov, ktorí vedia hrať na gitare. A majú milý úsmev. A fyzicky sa mi hnusia vysokí chudi chlapi a akákoľvek uniforma.
Oci, usmev, strnisko/brada, ruky (myslim tym dlane, predlaktia), sirsie ramena a kratke vlasy..akonahle sa chlapovi vlasy dotykajj uz usí, nedavam to 🤣 milujem na kratko vystrihanych. Na nejakom mensom pupku mi absolutne nezalezi, samozrejme ak to nehranici uz s obezitou. A z tych neviditelnych veci...inteligencia, charakter, charizma, kompetentnost...pod pojmom inteligentny rozumiem natolko inteligentny, ze ma aj hodnoty a nazory spravne upratane v hlave...spravny charakter, ze si za vlastnym slovom a cinmi stoji, a ak preslapi, nesie za ne s vypnutymi ramenami a hlavou hore zodpovednost...a kompetentnost..tak vseobecne. Vo velkom schopnost postarat sa o rodinu...v mensom aj ked vie velmi kompetentne soferovat napriklad. 😂 Na manzela som sa v case, ked sme este len randili, nevedela vynadivat ako soferoval...mala som z neho pocit ze nema pod perfektnou kontrolou len auto a mna v nom, ale aj cely svet naokolo 😂 sakramentsky sexy
@hellwant keby len jedného... Robila som v nočnom (koncertnom) bare a takýchto tam bolo dosť 🤦a balili 20rocne dievčatá 😉 no fuj....ulizaní slizníci
Mne sa páči široký chrbát, oči,zadok a to keď je chlap zarastený ❤️samozrejme tak normálne nie ako ,, bezdomovec,,🤣🤣🤣 a pekný úsmev 😜
mozog 🙂
Zaujatý výraz tváre, keď kála drevo.
Inteligencia, charizma, všeobecný prehľad, životné skúsenosti, nadhľad...čo sa týka výzoru: vyšší, pekné oči, strnisko, šediny vo vlasoch...
Zodpovednost, inteligencia, zmysel pre humor. A akoze neurazia ani nejake tie brusne svaly a pekny zadok :D
Úsmev ruky a vlasy 🙂
Mne sa paci keď vie chlap variť a aj spievať.
A fyzicky.
Košieľka a nedbala elegancia, smrnc
@opica_skorica môj ma taky keď reze drevo za cinkularkou🤭
@mareka49 ked pouzije cirkular, neviem ako sa tvari, lebo ja som vtedy dalej. Nemam rada hluk z cirkularky.
inteligencia a ovládanie pravopisu je veľmi sexy :D a ešte keď vie variť ... a z fyzického hľadiska sa mi páčia vysokí muži, tmavovlasí, s peknou vÔňou 🙂
Wow. Zaujímavé. Uvedomila som si, že každej sa niečo iné páči. Som rada, že ste toľké vyjadrili svoj vlastný názor. Ďakujem ☺️
@sszuzu8 dúfam že tie jazvy nerobíš mužom ty 😱😁😁😁😁
Ruky a tvar lebky 🙃
Nepáči dlhé vlasy a prsteň.
Za mňa zmysel pre humor a keď sa tak sexi šibalsky usmeje očami, vtedy oooch a potom veľké ruky a pekne zuby
@diamond007 sem tam na chrbte sa pritrafí 🤣
Pekný úsmev,rozumné reči,pekný zadok,pokora a keď vie opraviť, čo treba 😛😃
Oči a tetovanie.

U mňa je to zarastená brada, vkusné tetovanie a veľké cecky, ruky, chrbát😄😄 milujem veľkých vyšportovaných chlapov, nie ťinťítka, ešteže mám takého doma🙂😉