Čo je vlastne orgazmus?
Ahojte, možno hlúpa otázka ale tak predsa, síce mam už dve deti ale zaujíma ma čo je vlastne orgazmus u ženy? U muža áno, postaví sa mu a nakonci to vyvrcholí ejakulatom. Ale ako je to u ženy? Ja ani neviem ci som to niekedy prežila. Možno áno 😅😂 dúfam ze moja otázka nikoho nepohorši, no náš sex sa skončí vždy keď je manžel hotový. Niekedy by som ešte chcela pokračovať no jeho kamoš je už "mŕtvy" 😂. Ďakujem za normálne odpovede. Prosím nejaké trápne reči si nechajte pre seba.
@ladycat2021 môže byť uchyl, ale čo ak nie je. Potom jej nik neporadí.
@slovakboy a to je problém spoznávať svoje telo ? Prečo sa nepohra sama so sebou ? Prečo nevyskusa pomôcky? Ked je chlap neschopný, tak si pomozem sama .. proste nie ?
@slovakboy návodov na nete je viac než dosť ... aj videá na určitých stránkach
Tak to je zvlastne. V prvom rade by mal byt voci tebe pozorny. Tebe to nevadi? Pytas sa zaroven otazku na ktoru si uz davno mala sama poznat odpoved...bud mas zdravotny problem, alebo je to fake tema a v realy mas 15 rokov.
@madeline1 neviem .. podla mňa je to divna otázka
Prepáč ale pripomenula si mi vtip:
-mami? Čo je to orgazmus?
-neviem ešte som to nezažila spýtaj sa ocka
🙈🤣🤣🤣
@ladycat2021 prosím ťa už prestaň s tým uchylom, nemala si tu vôbec na nič reagovať keď sa ti táto téma napaci. Daj už pokoj prosim
A načo to chceš vedieť vlastne? Keď ti nechýba, ženy tu cepuješ ,pritom by si mala svojho muža skôr a poradili ti dobre...V ženskom magazíne by ti poradili ľahni si na chrbát a predstavuj si,že máš orgazmus. .
Toto je verejne forum a ja si budem pisat kde chcem .. ty mi nebudes hovorit ci mozem alebo nie .. dostala si odpovede a nepaci sa ti to .. napisala som len pravdu, tak ako aj ine .. pochopim ked sa dieta pyta, ale dospela zenska ? kup si vibrator ked mas neschopneho chlapa 🤦♀️
@ladycat2021 dve baby tu odpovedali normálne, len ty tu stále ryješ ako blbá a stále niečo riešiš, super. Všetkým si dokázala aká si múdra, chytrá, vzdelaná a preorgazmovaná. Ďakujem ale si pekne trápna. Normálne som sa pýtala a na tvoje trápne výkriky do tmy nie som vôbec zvedavá tak si daj pohov.
pisem k danej teme .. ak mas tym problem, tak to necitaj .. jedine kto je tu trapny si ty aj a tou tvojou otazkou ..
@ladycat2021 hádam každý má právo opýtať sa co chce ci nie? To ze ty si sa múdra narodila neznamená ze sú takí všetci, tam si radšej chod otvoriť priateľov sampus z prace 🤦♀️
"Štěstí! Co je štěstí? Muška jenom zlatá, která za večera kol tvé hlavy chvátá; oblétá ti skráně, v kadeři se kryje, v dlaně hlavu skládáš, ruka utlačí je.
Štěstí jako rosa na květech se skvěje, ale bludná noha náhle zašlápne je; zašlápnuto vzdechne, v oblacích se tratí, snad se jinovatkou na tvou kadeř vrátí..."
Prvé čo mi pri tejto téme "Čo je vlastne orgazmus?" napadlo. 😂
mudra som sa sice nenarodila, ale co je to orgazmus som zistila, ked som bola este dieta 😂😂 .. nie nejdem .. to si nechavame na nejaku specialnu udalost .. 🙂
@ladycat2021 tak to je super keď ešte ako dieťa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
lebo som spoznavala svoje telo a nehanbim sa za to .. 🙂
za to ty nepoznas ani na stare kolena ked sa take pytas .. tak neviem co je horsie 🤦♀️
@ladycat2021 staré kolená? Veď si odomna o veľa rokov staršia. To ze ty nemáš deti lebo sa očividne s tebou nik nechce viazať neznamená ze ja som stara
ja mam priatela, s ktorym planujem svadbu a detom sa nebranime .. a som s nim stastna .. tak potom mas neschopneho chlapa ..
@ladycat2021 asi si nečítala moje komenty vyššie, ale to je tak keď stále si myslíš ze len ty si najmúdrejšía a je pravda len to co ty povieš. Napísala som že som ho zažila len som nevedela ci to je naozaj to alebo je to ešte niečo iné. Ale škoda reči sa tu baviť s tebou o tom. Skus pozerať a počúvať aj iných nie stále len seba.,
o to sa ty neboj .. ja pocuvam inych ludi aj obzeram sa okolo seba .. citala som, ale stojim si za svojim .. nemyslim si, ze som najmudrejsia .. neviem odkial si toto zobrala 😂
@ladycat2021 pretože si ma tu stále chcela ponizit aká som hlúpa ze neviem co to je a.... Nežijeme v Kórei a myslím ze každý sa môže opýtať čo chce, je to podľa mňa normálne. Ak neviem odpovedať alebo ak mám odpovedať výsmechom a ponižovanim tak radšej sedím ticho.
ponizit ? nie .. len poukazat na to, ze ak toto sa pyta dospela zenska nie je normalne ..
Môžem sa spýtať koľko máš rokov?
@ladycat2021 Mne to pride ako normalna otazka. Ibaze je to tabu. Zensky orgazmus, Ja som bola tiez prekvapena ze deti mozu masturbovat malej spoluziacka to robila s pasmi na autosedacke 5r tak jej mama dala podsedak aby to nemusela pocuvat, su zeny ktore skocila na bike a maju orgazmus su zeny multiorgazmicke co maju orgazmus s vodotriskom. A su zial aj zeny matky ktore nevedia co je orgazmus. Uchyl by sa nepytal co je orgazmus ale ako ho dosiahnut - presny navod. Nie kazda zena vie masturbovat. Autorka sa v tejto oblasti este musi hladat netreba sa jej za to vysmievat.

@zdenkastanka len ci to nie je nejaky uchyl co sa odbavuje na takýchto diskusiách 😐