icon

Čo je vo vzťahu odpustiteľné?

9. feb 2023

Teraz tu bola diskusia ze snubenec sa bozkaval s nejakou kamoskou. Vsetci razne a jednoznacne radia rozchod. Chcem sa len tak opytat ci naozaj je to az tak jasne a jedina moznost je rozchod. Myslite ze ked su dvaja partneri, ziadne ani najmensie podknutie nie je odpustitelne ? Alebo aj manzelia ? Co ak sa proste nejakou nestastnou nahodou stane ze sa proste niekto s niekym bozkava ? Myslite ze je to tak strasne vazna a neprekonatelna prekazka ? Clovek nema pravo na male posmyknutie ? Nehovorim o nejakej dlhodobej vedomej nevere ale ako vravim nejake ozaj nechcene posmyknutie. Ci myslite,ze clovek je tvor tak dokonaly ze sa to proste nesmie stat ? Naozaj len ma zaujima taky vas pohlad. Pokojne z pohladu zeny aj muza.

Strana
z3
valkyrka79
10. feb 2023

Odpustitelné je to, co je pro tebe akceptovatelné…

akiana
10. feb 2023

Male posmyknutie je ked sa chlap platonicky na dva tyzdne zakuka do novej mladej kolegyne, alebo hodi do plena mierne neslusny “kompliment” niekomu. Ak uz prekroci hranicu fyzickej intimity, ako bozkavanie, to by som za male posmyknutie uz nepovazovala. Ale kazdy ma tu hranicu inde.

bennn
11. feb 2023

No všetko sa dá odpustiť, záleží od toho, či je toho človek schopný. 🙂 Čo 99% nie je. 🙂 Logicky. 🙂

Strana
z3