Čo mám ponúknuť chlapovi?

19. okt 2022

Ahojte strašne má zaujíma že čo by som mala alebo mám ponúknuť chlapovi? Čo si mám pod tým predstavovať?🤔 Peniaze, bývanie, lásku, srdce? Či?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. okt 2022

@elizabet173 Kolegyňa mi povedala pri mojej sťažnosti keďže idú po mne len starší a rozvedeny že asi nemám čo ponúknuť rovesníkom keď priťahujem len takých...Ale to čo by som mala ponúknuť to už mi nepovedala tak sa pýtam tu

maranta_leuconeura
19. okt 2022

Ja mam pocit, ze som nic extra neponukala, mozno prijemnu spolocnost a porozumenie. A predsa som sa vydala! 😆
Co si chces toho chlapa vydrziavat, ze peniaze a byvanie? 🤣

thereisabear
19. okt 2022

Skôr nejaké mladistvé vyžarovanie

danieli
19. okt 2022

Pravdepodobne vyzarujes nieco co imponuje starsim, tipla by som ta na rozhladenu a sikovnu zenu, nic privelmi blaznive s nohami na zemi do voza aj do koca a mozno prave toto imponuje starsim rozvedenym, ked uz co to maju za sebou a vedia presne co chcu a co nie

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
19. okt 2022

Skôr si polož otázku, čo tých starších chlapov na tebe priťahuje...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cyberk
19. okt 2022

Asi myslela rozum, inteligenciu.. zial, preto pritahujes nespravnych .. ale s tym uz nic nenarobis

nwnw
19. okt 2022

Zas to nie je tragedia. Podla tejto teorie som tiez asi nemala co ponuknut rovesnikom 😂. Na stastie!!!! Tie moje studentske lasky su stale u rodicov a kazdu chvilu na urade prace. Nie ze by boli hlupi, ale lenivi. Len medzi tym uz maju hlavy plešivé a pupky veliké,tak ich už ani tie 18tky nechcú 🤣🤣🤣, kedze opalovali este ich mamky.

merlinja
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kiwi3
19. okt 2022

mna napadli len pagaciky

bluka2
19. okt 2022

A čo ponúkas tým starším?

barborachors
19. okt 2022

a co si na trhu, ze chces ponukat? velke kozy máme, kuuupte.... ci ako? Ved to obrat na humor 🙂 a hned mas co "ponuknut"

savanna
19. okt 2022

Kolegyna, ktora ti povie, ze rovesnikom nemas co ponuknut, nie je dobra kolegyna a takej by som sa s osobnymi vecami nezdoverovala. Nabuduce si taketo dovernosti nechaj pre dobru kamosku a s kolegynou ries radsej debaty o pocasi 🙂.
Mas co ponuknut, ponukni sama seba, taka, aka si a raz pride aj ten spravny rovesnik. Nenechaj sa zneistit kolegynou a uz vobec neries, ze by si chlapovi mala ponukat byvanie alebo peniaze.

viestta
20. okt 2022

Co by si mala ponúknuť rovesníkom? Na začiatok stačí ten pocit, že si fajn baba, s ktorou chce tráviť čas. Bez toho si s tebou žiadny ani nezačne.