icon

Čo mám ponúknuť chlapovi?

19. okt 2022

Ahojte strašne má zaujíma že čo by som mala alebo mám ponúknuť chlapovi? Čo si mám pod tým predstavovať?🤔 Peniaze, bývanie, lásku, srdce? Či?

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
19. okt 2022

@elizabet173 Kolegyňa mi povedala pri mojej sťažnosti keďže idú po mne len starší a rozvedeny že asi nemám čo ponúknuť rovesníkom keď priťahujem len takých...Ale to čo by som mala ponúknuť to už mi nepovedala tak sa pýtam tu

maranta_leuconeura
•
19. okt 2022

Ja mam pocit, ze som nic extra neponukala, mozno prijemnu spolocnost a porozumenie. A predsa som sa vydala! 😆
Co si chces toho chlapa vydrziavat, ze peniaze a byvanie? 🤣

thereisabear
•
19. okt 2022

Skôr nejaké mladistvé vyžarovanie

danieli
•
19. okt 2022

Pravdepodobne vyzarujes nieco co imponuje starsim, tipla by som ta na rozhladenu a sikovnu zenu, nic privelmi blaznive s nohami na zemi do voza aj do koca a mozno prave toto imponuje starsim rozvedenym, ked uz co to maju za sebou a vedia presne co chcu a co nie

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
nikpa
•
19. okt 2022

Skôr si polož otázku, čo tých starších chlapov na tebe priťahuje...

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
cyberk
•
19. okt 2022

Asi myslela rozum, inteligenciu.. zial, preto pritahujes nespravnych .. ale s tym uz nic nenarobis

nwnw
•
19. okt 2022

Zas to nie je tragedia. Podla tejto teorie som tiez asi nemala co ponuknut rovesnikom 😂. Na stastie!!!! Tie moje studentske lasky su stale u rodicov a kazdu chvilu na urade prace. Nie ze by boli hlupi, ale lenivi. Len medzi tym uz maju hlavy plešivé a pupky veliké,tak ich už ani tie 18tky nechcú 🤣🤣🤣, kedze opalovali este ich mamky.

merlinja
•
Autor odpoveď zmazal
•
kiwi3
•
19. okt 2022

mna napadli len pagaciky

bluka2
•
19. okt 2022

A čo ponúkas tým starším?

barborachors
•
19. okt 2022

a co si na trhu, ze chces ponukat? velke kozy máme, kuuupte.... ci ako? Ved to obrat na humor 🙂 a hned mas co "ponuknut"

savanna
•
19. okt 2022

Kolegyna, ktora ti povie, ze rovesnikom nemas co ponuknut, nie je dobra kolegyna a takej by som sa s osobnymi vecami nezdoverovala. Nabuduce si taketo dovernosti nechaj pre dobru kamosku a s kolegynou ries radsej debaty o pocasi 🙂.
Mas co ponuknut, ponukni sama seba, taka, aka si a raz pride aj ten spravny rovesnik. Nenechaj sa zneistit kolegynou a uz vobec neries, ze by si chlapovi mala ponukat byvanie alebo peniaze.

viestta
•
20. okt 2022

Co by si mala ponúknuť rovesníkom? Na začiatok stačí ten pocit, že si fajn baba, s ktorou chce tráviť čas. Bez toho si s tebou žiadny ani nezačne.