Čo mužov priťahuje najviac?
Co si myslite ze chlapov vzrusuje alebo pritahuje. Ak pred chlapa postavite akukolvek nahu zenu, myslite ze ho to automaticky vzrusi?...... Myslite ze to musi byt iba vyslovene jeho typ?...... Su proste nejake zabraby ktore rozsvietia cervenu a su podla vas nejake prednosti ktore u kazdeho jedneho funguju? ........ Hlupe komentare si prosim nechajte pre seba.
@anonym_autor mna vzrusuju mudre zeny. Uplne ma fascinuje ked je mudra a ak ma aj funkciu alebo postavenie to je najvacsia vyzva.
@anonym_autor V prípade, že nehovoríme o mužovi, ktorý je povrchný a chce krátkodobú známosť, tak popri vzhľade, ktorý je vecou vkusu, majú muži radi tichšie kultivovane zeny
@anonym_fa8bf6 preco myslis, ze na nudaplazi je chlap vzruseny? Ved tam nechodia len sexice. Po case tie tela vnimas ako vnimas ruky a nohy.
@anonym_42e6c6 bol som na dovcu v nuda rezorte, velkom... po 30 m som uz vobec nevnimal nahotu. A teda ono sa velmi nie je naco pozerat 😁 skor anekdotalne jedince. Ono to uz tak byva, ked sa vyjadruju ludia, ktory o niecom max citali v bulvari.
@anonym_42e6c6 bol som na dovcu v nuda rezorte, velkom... po 30 m som uz vobec nevnimal nahotu. A teda ono sa velmi nie je naco pozerat 😁 skor anekdotalne jedince. Ono to uz tak byva, ked sa vyjadruju ludia, ktory o niecom max citali v bulvari.
@anonym_494918 no veď presne

Muzov podla mna rajcuje vseobecne zena, ktora vyjadruje chut na koitus.