icon

Čo na to hovoríte?

23. máj 2022

Ja uz sama o sebe zacinam pochybovat. Zoznamila som sa s jednym muzom, respektive on oslovil mna. Vraj som vekom este mladatko a neskusena a bla bla (mam 26) a ze jeho nebavia stare nudne skatule, posielal mi aj fotky zien 45+ a ze ci on ma s takymi spavat. Tak som mu dala pekne vyzrat, ci sa nehanbi oslovovat o 24 rokov mladsiu (mna) a este mi rovno ponuknut sex. Zrazu uz som zrela a dospela zena a obidvaja sme dospeli a mozme si robit, co chceme a jeho spravanie vobec nie je uchylacke. Citam tu podobne diskusie a rozum sa mi zastavuje, ze je toho dnes nejako privela. Je to podla vas normalne, ci nie? Mimochodom, napisal mi na facebook, co vobec nie je take obvykle.

Strana
z2
autor
24. máj 2022

@zoro9836 predpokladam, ze ty si starsi o 18 rokov 😉

jana_eyre_2
24. máj 2022

Či je to normálne? Nie myslím že v 21st by sme nemali považovať za normálnosť to, že sa niekto nevie chovať, vyjadrovať a dokáže urážať a ponúkať sex.. vždy boli a budú divní ľudia, uchylni ľudia, hlúpi az sprostí ľudia.. ale za normálne to nikdy považovať nebudem..

Len nerozumiem prečo ho po prvej vete nezablokujes a nejakému uchylovi čo posiela fotky žien odpisujes.. FB sa dá celkom dobre nastaviť..

h2
24. máj 2022

Čo sa týka @zoro9836 , predpokladáš zle, on je ten mladší. Už to tu viackrát písal, je to rozhodne neštandardné, ale asi to tak bude.

autor
24. máj 2022

@h2 Tak sa odpravedlnujem a urcite to nie je typicke, ale ked si rozumeju, tak je to ok. Tu ide len o to, ze dotycny ma nazval neskusenou, skor neschopnou, ze mi moze odovzdat skusenosti, uplne ma tym ponizil. A zrazu ako keby vsetku jeho vinu zvalil na mna, ze je to prirodzene mat v posteli zenu vo veku jeho dcery. Stalo sa mi to prvykrat a dufam, ze aj posledny, preto som z toho taka rozhodena. Napisala som mu dve spravy a tym to u mna hasne. Iba som chcela vediet vas nazor, lebo som si zase prisla divna ja.

mandzula
24. máj 2022

Otazka je, preco ta do takej miery ovplyvnuje nazor pre teba absolutne nepodstatneho cloveka, evidentne majuceho snahu niekam ta vmanipulovat. Toto je stranka, na ktorej by si mala popracovat. Ked ta dokaze niekto cudzi par vetami na nete takto rozhodit, co potom realny zivot? Na mna bolo par takychto pokusov, s manzelom sme si s panmi trosku popisali, urobili z nich prdel a zivot ide dalej.

autor
24. máj 2022

@mandzula pretoze som si nemyslela, ze sa to vazne deje, az kym sa to nestalo mne.

h2
24. máj 2022

Tak do budúcna budeš vedieť, že netreba nijako reagovať. Akonáhle odpíšeš, on cíti šancu. A presne ti píše tak, aby si sa chytila. Čiže, povie, že si mladá, neskúsená, (dobre, že nie nedospelá). Potom ohovorí "staré škatule", aby ťa od nich odlíšil, dal ti pocítiť, že si lepšia. Zároveň tým seba vykreslí v lepšom svetle, akože on má na viac, než staré baby a je taký úžasný, že si môže vyberať medzi mladšími. A potom napíše niečo v zmysle, že ak si dospelá a zrelá, tak jeho správanie nebudeš považovať za úchylné a budeš si robiť, čo chceš (čiže sa s ním nezáväzne vyspíš, aby si mu dokázala, že si zrelá dospelá žena, nemáš predsudky a robíš si, čo chceš). Jasné, že na to mu skočí fakt málokto, ale jedna zo 100 možno áno, tak to skúša. Netreba na to reagovať. Vôbec nijako.

monika2012
24. máj 2022

Mne minule cez messenger nejaký cudzí chalan napísal: "Ahoj. Pošli fotku". Mala som nutkanie poslať fotku môjho psa alebo nejakú úplne odveci fotku. Absurdná správa, absurdná odpoveď. Ale nie. Rozhodla som sa na správu vôbec nereagovať. Naozaj zvláštna doba a choré spôsoby komunikácie. Čiže, podobné indivíduá je najlepšie úplne ignorovať.

mandzula
24. máj 2022

o dokumente V sieti si nepočula? Pozri si ho, bude ti užitočný.

mandzula
24. máj 2022

@h2 perfektne zhrnuté.🙂

autor
24. máj 2022

@h2 dakujem ☺️ takto by ma to nenapadlo

mandzula
24. máj 2022

Pridávam svoju skúsenosť z Marketplace na Facebooku. Predávala som plavky, ktoré boli nové, zrazu sa mi znepáčili (typická ženská), tak šup s nimi na Marketplace. Vzhľadom na to, že som ich po vyskúšaní nepovažovala za nové, do popisu som dala, že sú použité. A začali chodiť správy od nickov typu "Meno netreba" a "Iba pre teba", že či som plavky nosila a ako často si umývam p.čku, koľko mám rokov, ako často mám sex... Chápem, že niekoho menej otrlého by to mohlo aj celkom rozhádzať, mňa už veru nie, len som krútila hlavou nad tým, akí sú tí chlapi úbohí. A uvažovala som, čo by to urobilo napríklad s mojou 15-ročnou dcérou, preto som s ňou hneď doma hodila na danú tému reč.

retatka
24. máj 2022

@zoro9836 U Vás si ty mladší niekde si spomínal o 18 rokov od ženy?Koľko máte rokov ?Problém môže prísť neskôr …napr.50 a 68 rokov alebo 60 a 78

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
retatka
24. máj 2022

@zoro9836 To je pravda ,záleží skôr na spoločnom pohľade na život ,na hodnotách .Predpokladám ,že cca 40 a 58 máte ...Len teda veľmi neobvyklé ,muž o toľko rokov mladší…všetko dobré prajem .

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
retatka
24. máj 2022

Jasné ,sú muži pre ktorých staršie ženy sú zaujímavejšie ako mladšie .Keď môže byt muž starší o 20 rokov ,prečo by to nemohlo byť i opačne .A vekom sa aj tá mladá žena zmení ,každý človek .Len teda niekto zo neunesie a mení starý model za nový ..no to už svedčí o charaktere človeka skôr ..

bubalea
24. máj 2022

Akože možno je to ok z toho pohľadu že veď dobre nechce staršiu, nie každý chlap hľadá staršiu alebo rovesníčku hej ale zase takéto uchylačiny že ti bude navrhovať, ďakujem pekne to už je cez no.

yna1
24. máj 2022

vobec nema zmysel sa nad takymto clovekom zamyslat a duplom nad nim v nejakom smere premyslat. Proste chce len sex, takze je schopny povedat kadeco, len aby dosiahol svoje.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
modryzrebec
24. máj 2022

A ďalšia vec, keby som tak veľmi chcel sex resp. ženskú spoločnosť tak sú na to určené služby. Tak ako nejdeš kupovať mobil do papierníctva alebo pravítko do Orange, tak prečo by som vypisoval cudzím ženám na internete? Veď tak pôjdem tam kde je príslušná služba ponúkaná. 😉 a keď sa potrebujem vykecať z problémov sú na to linky a chatslužby...

diankadop
24. máj 2022

Poslala by som ho kade lahsie. S takymto clovekom radsej nic nemat, mat od neho pokoj. Bude ti hovorit veci podla toho ako sa mu bude hodit.

kassandra25
27. máj 2022

No, svetovy problem nastal.

luccija
27. máj 2022

Každý skúša....ja by som mu odpísala tak, že už by viac nenapísal.Nech si krízu stredného veku rieši iným spôsobom.Ale je zvláštne, že Ťa jeho správy tak prekvapili či zasiahli...

Strana
z2