icon

Čo neznášate na svojich mužoch?

10. jan 2023

Čo nemáte radi, obťažuje vás, neznášate na svojich mužoch?

gab
10. jan 2023

- ponozky schomolene za vankusom v obyvacke
- vynesie sice odpadky, ale uz do kosa neda novy sacok
- zubnu kefku necha na umyvadle
- prazdnu rolku od toaletaka necha na skrinke a nevyhodi do kosa
- ked upracem kuchynu tak vtedy sa rozhodne robit poriadky s orchideami, vsade je potom voda, kamienky
- ma nam prist navsteva ja kmitam v kuchyni a on da tam natrepe a zacne prave vtedy cistit kavovar, akoby to nemohlo chvilu pockat

vera0123
10. jan 2023

Fuuuu ženy no ja neznášam že je prehnane poriadkumilovny lezie mi to na nervy .. Dokáže upratať tak že ja normálne žasnem aj po 13 rokoch😂

gab
10. jan 2023

joj a este, vzdy predtym ako kdekolvek nastupujeme do auta obzera spredu, zozadu, ci nema na nom skrabance

fadama
10. jan 2023

Zas našla toho svojho v niektorých odpovediach 🤣🤣
Mňa by zaujímalo co vadí mužom na nás 😅

dominikamacakova
10. jan 2023

Chrápanie 🤦🤦🤦

beata_k
10. jan 2023

@sheila121 Aj ja neznasam ako chrume jablko 🤣

angela85
10. jan 2023

Keď on má nedeľu... A ja celé doobedie varím,potom spratavam,rýchlo niečo ozehlim a často aj kosim,ale on má nedeľu.... Veď je nedeľa a on nič robiť nebude. Ale to bolo na začiatku už som ho z toho skoro vyliečila,ale z času na čas ho to chytá. Alebo keď chce deti vychovávať hlavne keď je on v robote a ja som doma,takže cezomna. Alebo keď on si v sobotu robí a všetko sám a potom,že koľko porobil a ja musím stále s deťmi za chrbtom,ale už aj táto diagnóza prechádza. A také iné drobnosti,čo tu už boli spomenuté

andrejka1974
10. jan 2023

Ja nemám rada keď si vychutnáva jedlo masklanim,ale viem vtedy že mu najviac chutí

grilazka
10. jan 2023

@sheila121
@beata_k
Nemáte rovnakého manžela? 🤣

bajka16
10. jan 2023

Akože, ja viem že muži niesu zvieratko ani vec, ale ženy, asi sme sa mali poriadne pred tým všetkým zamyslieť, či si nejakého zadovážime. 🫣🧐

mmoni89
10. jan 2023

@tamvtme môj ich hodí od sedačky ku dverám ze akože cestou hore ich zoberie a hádaj do kedy tam ostanú?? 🙈😃Ináč ja mam pocit ze tuto ponozkovu úchylku ma každý chlap, pamätám si môjho ocina ze tiež kade tade ležali jeho ponožky. A ešte horšie, aj naši traja chrusti to robia, nepoznám miesto v dome kde by som ešte nenašla ponožku 😲😂

mmoni89
10. jan 2023

@gab 😂👍

mmoni89
10. jan 2023

@gab to auto

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzinabila
10. jan 2023

@vera0123 podobne ja.citam tu o bordelaroch a moj ma rad poriadok a ja sa mu za to smejem🤣nakupuje rad aj cistiace prostriedky,aj kadejake vylepsovaky do domacnosti,aj dekoruje dom.pritom je to velky chlapisko aj vzhladom😀preto mi to pride na nom trochu smiesne,a mam na to miernu alergiu.

anshelia
10. jan 2023

Tak to čo tu dievčatá opisujú u nás nehrozí 😊 vždy si po sebe uprace, odloží, prádlo mi dáva do koša na pranie zložené, umývadlo po použití vytrie do sucha, aj vyleští batérie...ale mňa to vytáča už po tých 12 rokoch. Keď sme všetci doma, tak vysáva 3x denne celý dom z toho 1x veľmi dôkladne. Trvá mu to aj 2 hodiny. Keď niekam ideme a poviem, že odchádzame o 14tej, on ešte leští tie batérie, narovnava podušky na gauči (všetko som už pred tým ja urobila) ja a deti sedíme už v aute a čakáme min 15 min kým príde, opýta sa kam sa ponáhľam, tak v tom momente som schopná sa hneď pohádať, že mu to trváá 😂

biibiana
10. jan 2023

Ze nevie citat medzi riadkami 😀

adima3377
Autor odpoveď zmazal
lusyc
11. jan 2023

@bajka16 veru tak

tinqua
11. jan 2023

Môj muž obsesivne sklada papieriky od sladkostí na stvorceky o velkosti 0,5cm, ktore potom nachadzam za matracom postele, pozastrkovane medzi latkami na terasovom stole alebo len tak volne roztrusene po dome...prazdnu skatulu od mlieka neda do kosa ale do drezu, vzdy pred odchodom z domu si musi zapalit, aj ked meskame pol hodiny, ked kraja pecivo nikdy neutrie omrvinky, ked nieco vyleje len to rozmazne nohou po podlahe do stratena....a môžem pokračovať do večera

autor
11. jan 2023

@tinqua tak toho Ti nezávidím 😃
A kľudne pokračuj 😃

sense
11. jan 2023

Takých maličkosti je veľa, ale nič s čím by sa nedalo žiť...A hlavne ma to rozčuľuje dva tri dni v mesiace, inokedy je mi to jedno už, zvykla som si 🙈
- občas chrape a keď sa chcem vyspať a odídem z izby sa ráno nechápavo pýta co spravil keď som odisla
- keď si spraví jest, všetko sprace ale panvicu nechá v umývadle do ďalšieho dňa, občas aj dve sa nájdu v umyvadle
- keď po vysáva ale vysávač nechá v prostred izby (tiež sme ho už tak mali par dni aspoň mohol vysavat znova)
- keď sa postaví od stola ale tanier nechá na stole a treba ho vrátiť ako malé decko a potom miesto toho aby ho strčil hneď do umývačky ho nechá na kuchynskej linke
A najviac keď niečo hľadá úplne bežnú vec ma ju pred očami a vykrikuje ze mam prísť lebo nevie niečo nájsť alebo kde to je a vždy zrovna vtedy keď mám niečo na práci
Proste mi niekedy je ako druhé decko kt treba stále upozorňovať a vychovavat

sense
11. jan 2023

@zuzinabila inak môj toez dekoruje dom či veľká noc, vianoce, všetko má pekné zabalene na svojom mieste... Rad nakupuje, čistiacich prostriedkov mame hádam na každu jeden vec špeciálny práve na to (od jeho otca, keďže robil pre jednu firmu s čistiacimi produktami pre firmy), az na tých par "detailov" kt akosi už na jeho kapacitu nestačia 🙈

zuzinabila
11. jan 2023

@sense presne,akoby som o mojom citala😀na FB ma priatelia chvalia za mužove vianocne dekoracie🤣

martul
11. jan 2023

@sense presne vykrikuje z opačného konca domu a keď tam prídem tak mi povie ,,ale veď si nemusela chodiť!"
A ako to mám teda počuť?!!!

sense
11. jan 2023

@martul presne...

martul
11. jan 2023

Inak baby ja som si viete čo všimla?!
Môj muž je z 3 chapcov+otec. Tzn. svokra ich tak drezúrovala, že ešte aj koberec česali štvornožky a kopec iného. Keď sme u nich to tam je iný človek....umyje si pohár, keď vstane popraví prehoz na milimeter ako to má mamička rada, vankúše presne upraví, záclony sa u svokry nesmie nikto dotknúť, ešte aj deťom hovorí to nerob, hento sprav tak a hentak........a potom prídeme domov a zase sme tam kde sme boli.
Bojí sa u mamičky spraviť niečo mimo jej predstáv.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
11. jan 2023

Ja sa smejem, lebo včera som založila aj tému "čo milujete na svojich mužoch" a tá má asi 3 príspevky, kdežto táto tu žije. 😃

karolinakr
11. jan 2023

@rurutiax 😂😂