icon

Čo neznášate na svojich mužoch?

10. jan 2023

Čo nemáte radi, obťažuje vás, neznášate na svojich mužoch?

Strana
z3
karolinakr
11. jan 2023

@gab 🤣👏

karolinakr
11. jan 2023

Nejake nove terminy som tu našla
1.chlap lešti baterie, to fakt??
2.chlap dekoruje dom, z toho som už odpadla ..

mirkava
11. jan 2023

Keď mám PMS tak aj to, že hlasno dýcha 😁😁😁

hankab
11. jan 2023

- ze je vacsi pedant v upratovani ako ja a cela domacnost sa riadi jeho potrebou cistoty 🙈 ked pocujem “zajtra mame upratovaci den”, tak nadavam ako pohan 😅
- ze musi a chce byt sucastou kazdej jednej aktivity, ktora sa u nas deje - napr chcem vymenit obliecky, lebo sa mi nepacia tie, co pouzival predomnou, musi mi ich schvalit aby neboli prilis “zenske”, takisto aj obrus a vsetko mozne, o com by som najradsej rozhodla bez jeho kecania do toho
- neznasam jeho frazu “musim si vyfuknut” = oddychnut pri kazdej aktivite, ktoru ideme robit. Sedi napr polhodinu na wc a cakam ho kym mi s niecim pomoze, ale musi si najskor vyfunknut 10 minut lebo by inak asi zomrel 😁
- smrtelna choroba = chripka znamena, ze cas sa zastavil a on sa naozaj pri sopliku tvari akoby sa uz lucil so zivotom cca 25x za rok
- kazdy jeden maly vylet si musi 100x vyfotit, foti kazdu hlupost, kazdu rastlinu, kopec, pamiatku a zviera co vidime cestou
- ze v domacnosti spravi vsetko od prania, umyvania dlazky, varenie, atd ale riad neumyje ako je rok dlhy
- cita navody ku vsetkemu co kupime, od pracky az po svetielka na stromcek, bez toho ich ani nevyskusa
- ked sa pohadame, dokaze sa tyzden fucat a caka kym si domyslim, co mu asi je 🤣

katpizur
11. jan 2023

Postel uprace rano kazdy den, to je jeho, to je pozitivum z ktoreho sa tesim, lebo ked sme spolu zacali byvat tak to bol zasadny problem a nerobil to. Ale vedia ma rozculit malickosti ako odsunuta stolicka od stola, ked sa postavi a odide. Blato na chodbe, ked sa obuva vo vnutri. V umyvacke styri veci, ale on je schopny ju uz pustit, lebo nevie ako by tam ulozil nieco dalsie.

grilazka
12. jan 2023

@sheila121 🤣

foterlotor
14. jan 2023

@rurutiax tak to mas doma velke decko 😁

foterlotor
14. jan 2023

@mmoni89 tuto uchylku nemaju vsetci muzi, ale ako vidim tak asi vacsina. Ja si zasadne vsetko vyzleciem a hned hodim do pradla.

mmoni89
14. jan 2023

@foterlotor tak jasne ze nie doslovne všetci 😃aj môj manžel, ale ponožky tie sa valaju hocikde

tehula2016
14. jan 2023

Neznasam, ked vyklopkava na dvere domu, lebo sa mu nechce vyberat kluce..a ja si mozem nohy dolamat niekde v suterene domu, alebo som prave na wc atd..

petah82
20. mar 2024

@martul
@renab pridávam sa do klubu, jedno koliesko salámy, syra,šunky, trošička mlieka vo fľaši a úplný top je ta najmenšia zavarana uhorcicka nechana vo fľaši osamotená v pol litre nálevu a ja si musím otvoriť novú fľašu…

saxana000
20. mar 2024

Ze necha mokru riadovu handru vzdy v dreze slahnutu az do rana.namiesro toho aby ju vyzmychal.a.prevesil A.potom s takou mokrou stuchnutou smradlavou pooblizuje celu linku aj stol od omrviniek ked si robi do roboty jest.ja vstavam az po.nom a ked to zbadam vtedy by som od zufalstva plakala..no a.ked vysmaza struhanka.je v okruhu.2 meteov od neho a rezne zasadne hadze.do.panvice z metra tak je olej niekedy az na digestore..aale inac ho lubim strasne ...

A tie ponozky ze.slahne hocikam to maju tusim v manuali uz ked sa narodia

fion22
20. mar 2024

Keď mu dôjde toaletný papier a nechce sa mu vymeniť rolka...a aby nemusel, nechá tam ten posledný kúsok papiera, čo je nalepený na rolke...mňa ide 🤯

yanni
20. mar 2024

@anjelicek26 to je este fajn, ked v tej krabici este nieco je. Moj aj prazdne obaly (z mlieka, vajec, syra atd) da spät do chladnicky.

yanni
20. mar 2024

@fion22 moj necha aj prazdnu rolku. A robia to aj deti. A hajzliak je hned vedla. No jo.

Strana
z3