Čo podľa vás znamená dobrý sex?
Kludne odpovedajte anonymne, keďže je to háklivejšia téma.
Čo pre vás znamená skvelý sex? Až tak skvelý, že muž dokáže opustiť ženu, lebo druhá bola v posteli lepšia. Niektoré ženy spomínajú na nejakého bývalého, že so žiadnym iným nebol taký dobrý sex. Ja nie som nejaká femme fatale, veľa mužov som nemala, tak to neviem celkom posúdiť, ale väčšinou to bolo také nijaké. Prakticky bez lásky a veľkej iskry.
Samozrejme nemyslím len nejakých sebcov v posteli. Skôr bol dotyčný(alebo dotyčná) nešikovný? neschopný? konzervatívny? neotvorený novým veciam? Je to skôr o množstve partnerov, skúsenostiach a experimentoch v dlhodobom vzťahu alebo dobrom “učiteľovi”?
@anonym_autor co presne chces vediet ? Kludne frajerku lizem aj 2 hodiny, par krat sa urobi a potom je kratky sex no aj tak dobre.
@anonym_3194cf Dve hodiny, to ako fakt?
Partner, otec mojho dietata, teraz uz ex, bola som jeho prva, bolo to o nicom zo zaciatku, fakt bieda ani orgazmus som castokrat nemala, ale mavla som rukou ze sa zladime, lubila som ho takze som to neriesila, casom sa to velmi zlepsilo
Neskor ked sa nas vztah kazil mi bol doslova nechutny
Takze tak
Inak som mala len 3 muzov a moj prvy partner- velka laska, skvely sex, nezny, pritom drsny, plny lasky, partner maximalne zamerany na mna
Momentalne som uz takmer 3 roky bez partnera a bez sexu, ziadne flirty ani nic
Zijem si s dietatom v nasom malom bezpecnom svete, po tom ako nas expartner opustil som zanevrela na muzov
Vyborny sex je ked obaja viete co robite a co robi dobre partnerovi, mala som partnera, ktory ma neznym sexom dostal do neba a naspat, ale mala som aj partnera, co mal rad tvrdsi sex (nie SM na to nie som), a tiez vedel co ma robit, a po sexe som nevedela kde je sever, tak ai vyber 😀
@anonym_autor dobrý sex sa preceňuje. Hlavne nami mužmi. Každý deň môže byť dobrý sex niečo iné. Ťažko mu odolať keď sa núka a chémia v nohaviciach funguje. Teraz som šťastný, že moje riskantné spravanie v minulosti nedopadlo rozpadom krásneho vzťahu. Veľa mužov to šťastie ale nemá a skočia na lep mužolapke. Ak ti odiešiel len kvôli sexu tak to oľutuje. Nedä sa však odsúdiť ak toho v čom si s tebou nerozumel bolo viac. Sex je síce silný ale ani u mužov nie jediný motivátor vzťahu. Porozumenie, spolupráca, rovnaké hlavné hodnoty a ciele, dávanie sa jeden druhému. Mňa k manželke priväzuje viac vecí: potvrdenie mojej hodnoty z jej strany, dokazala ma zmeniť a urobiť lepším ako som si myslel že som. Nenútila ma ani nevyžadovala. Nemenil som sa kvôli nej. Ona ma len inšpirovala.
Mne nedávno jedna baba povedala, že najlepší sex je, keď toho človeka ľúbíš a čím viac nad tým premýšľam, tým viac tomu začínam rozumieť...
Ale pozor, stále verím, že to má aj druhú stránku... že ak je to v posteli o ničom, tá láska sa oveľa ľahšie vytratí.. a potom zostáva už len mizerný sex a to je prúser.
@anonym_autor Ja som strašne ako chlap túžil po orale, žena mi to spravila párkrát v živote (vždy s kondómom) a bol to super pocit. Ona to nikdy do mňa nechcela a hnusilo sa jej to. A potom mi to už odmietla robiť, ale stále na to spomínam. Dokonca ma to vzrušovalo viac, ako klasický vaginálny sex.
@anonym_57ce0e to je otrasné orál s kondomom
@anonym_3194cf Dve hodiny, to ako fakt?
@anonym_e48f70 ano ked vidim ze jej to robi dobre ze tonie je nuda dve hodiny sa jej venujem. fakt dlho jazykom potom rukou ale bozkavame sa cely cas a zase jazyk a prsty. Ja si to jej stonanie uzivam. Ma uzasne citlivy klitoris nepocitam kolko sa urobi ale je to urcite niekolko krat. Potom mi nevycita ze nevydrzim hodinu. To som nikdy nedokazal. Ani si to neviem predstavit. Tak jej to takto vynahradzam.
@anonym_57ce0e to je otrasné orál s kondomom
@anonym_b8fe51 presne,čistý hnus :D
@anonym_autor Ja som strašne ako chlap túžil po orale, žena mi to spravila párkrát v živote (vždy s kondómom) a bol to super pocit. Ona to nikdy do mňa nechcela a hnusilo sa jej to. A potom mi to už odmietla robiť, ale stále na to spomínam. Dokonca ma to vzrušovalo viac, ako klasický vaginálny sex.
@anonym_57ce0e z tvojho príspevku si dovolím usudzovať, že to, čo máte, je presný opak dobrého sexu...
Oral s kondómom? Neskutočné. Fuj
Ja som myslela ze viem co je dobry sex, a potom som stretla mojho teraz uz muza. Nekonecne sebavedomie (ziaden wannabe-macho, skor take tiche, „viem co robim a postaram sa o teba“), empatia a vasen
@anonym_f08bbb empatia a vášeň. Presne tak!
@anonym_autor
Dobra tema
Ja som mala posledne roky vzdy oocit ze wow toto bol najlepsi sex - po rozvode s ex. Pri 3 chĺapoch.
Bolo to zivocisne, vypla som hlavu a chlap si to uzival. Aj pomaly aj rychlo ak tvrdie aj jemne - proste nejak to sklbit aby obaja boli paf
No naj naj najlepsie som zazila pred mesiacom - pracovne stretko kde lietali iskry a potom dalske 2 stretka kde sme sa proste neudrzali. Bolo to nieco co mi vyplo mozog - boli sme tak zohrati, islo to same od seba, obaja viacero orgazmov po sebe a ziadne doladovacky ze toto sem daj takto, samo vsetko bez slov
Za mna takto 🙂
no môj ex vedel urobiť takú predohru - s prstami, jazykom, až som ho už prosila, aby mi ho tam dal a už mi stačili len sekundy 😀 toto naozaj vedel. potom bol ešte jeden, ten ma s takým pôžitkom vedel potiahnuť za vlasy, že som to cítila až dole.... nikdy som netušila, že korienky vlasov dokážu toto urobiť....

@anonym_31546c tak si zažila orgazmus len klitorialny a nie skutočný. Pri tom druhom to máš presne naopak.
@anonym_bb9fa0 a nesuhlasim, ze klitoralny orgazmus nie je skutocny, je iny, ale nie neskutocny.