Čo robiť, keď je vo vzťahu zle?
Ahojte ....
Ja už neviem ako ďalej...neviem ci ja som ta na hlavu alebo môj muž. .
Už dlhšiu dobu je ti medzi nami zle veľmi zle....mame 2 deti...chlapcov 1.5 a 3 roky
Začalo to kde mi ráno oznámil ze ide na hokej s kamošom...na to som zareagovala možno zle neviem on vraví ze hej ja si nie som vedomá...vrátil sa o pol noci samozrejme ako teliatko...a vtedy to začalo...to bolo piatok....sobotu sa zas spil sam doma ...pije po tajomky...doobedu bol von s detmi a tam to skončilo...poobede už len lezal kde sa dalo ...bol v splani a ja skm si ho šla kamerovat ako nič nerobí...akože nemala som zapnutu kameru ..kopol mi do ruky z celej sily ....videli to deti na to mi povedal ze mi prijebe keď ho budem natáčať m.a od vtedy za začal nezastavitelny kolotoč urážok nárazok...ja už som rezignovala ale on ide stále uráža mňa moju mamu ze sme hlúpe...vyhráža sa sociálkov ze som zla matka...som najlepšia matka akou viem byť a svoje deti milujem....včera mladší vnnoci začal horuckovat..on samozrejme pil poobede takže si spal a chrapal na celý byt ...tak skm zobrala malého a šli sme do obývačky....po čase mi začal nakladať ze ubližujem malemu ze to je na sociálku fotil si ma na gauči...malý chcel soat len na mne ...a dnes dookola to iste ..ešte mi dnes v noci oovedak ze si želá aby som umrela...ze by to bolo lepšie...ja už nevládzem...co robiť...ja ani neviem co chcem počuť....ale už som zúfalá
@nikusik0107 Ja neviem, co chces pocut. S takym chlapom ti dobre nikdy nebude. Odid od neho, ale ho neprovokuj, snaz sa s chladnou hlavou, aby ti este neublizil.
Ja som na tvojej strane, ale sorry, natacat niekoho ze lezi, to su co za tahy? To by aj u nas bola hadka, a to sa mame radi a nekricime po sebe. Toto si odpusti, to k nicomu nevedie, taketo spravanie.
@nikusik0107 ty ho kamerujes, on zasa pije, obidvaja ste nejaky zvlastny.
@alexandra336 prepáč, ale toto je čo za hlúpu otázku?
@nikusik0107 mňa by zaujímalo, ako sa správal pred 3 rokmi ked ste nemali deti..vtedy ešte nepil?
@nikusik0107 bože, ľutujem ťa. Nehovor nám, že bol predtým iný. A za otca stojí isto za prd
@nikusik0107 prosim chod od neho prec,hocikde kde sa to len trochu da. K rodicom,surodencom....ak toto budu denne zazivat garantujem ti, ze z toho budu mat traumu do konca zivota. Ty ako rodic si zodpovedna za ich zdravy vyvoj a to sa nekona pri alkoholikovi. Ak budu mat z toho nejake psychicke,alebo vyvojove poruchy budes si to neskor vycitat. Pisem ti to mozno trochu drsne,ale je to velka pravda.
Ja so vsetko uvedomujem ... ale finančné to nedám s 2 deťmi..kam ísť...cele zle ja viem ze to nie je dobre a myslím hlavne na deti nikoho iného ..ale ako keď pôjdem od neho mam nárok na nejaké peniaze od štátu ako slobodná matka ?...ešte vyhráža sa ze mi súdom deti vezme...ze bude striedava starostlivosť...ze ma aj tak deti opustia ....chcem ísť preč veľmi ale neviem ako sa pohnúť uznajte 600 e pondajom a 2 deti žiadna sláva..samozrejme hovorí ze mi na nich nič platiť nebude ....
@nikusik0107 pokiaľ určí súd výživné tak tak ti platiť bude musieť inak sa dostane do slušných problemov a budeš mať nárok na náhradné výživné
@nikusik0107 on si može v tej opitej hlave rozprávať čo chce a ty konaj, myslím že azylové centrum pre matky s detmi by ťa mohlo na nejaký čas zobrať k sebe, treba zistiť , zavolať.. ak nemáś rodinu kam by si mohla odísť.. v prvom rade sa psychicky pozbieraj, žiadnej žene alkoholika, ktorý trepe do vzduchu vyhrážky ešte nikdy nikto deti nezobral,.a ked odídeš on ako otec bude mať súdom určené koľko bude na deti platiť, o tom tiež nerozhoduje on..
Lenže aj taky súd nie je za týždeň...ale trvá to ak llidne rok dva ...to viem kamoska tak mala.....
Ahoj, vy ste obaja tak toxicke typy a naa hlavu,ze nielen ze by ste nemali by ste spolu ale uz ste davno mali byt davno od seba.
Kurnik,to ti nikto nikdy nepovedal,ze sa s ozratym chlapom nemas vybavovat? Nieto ho este natacat ci inak provokovat?!
Tak je to falat ch...ja.
Hysterka a alkoholik je vrazadna kombinacia.
Bacha,aby si neskoncila s tazkym ublizenim n'a zdravi.
Sadni si a napis ake mas moznosti.
Byva niekedy triezvy? Myslis,ze by sa siel liecit?
Si schopna premyslat logickou,racionalne,ochranit seba a deti?
N'a poradni ùz je podla mna neskoro u vas.
Ùz ste v mode "atak"
@nikusik0107 za rok alebo dva máš deti komplet ztraumatizované, ked tam s nimi ostaneš..skús si najst krizové centrum v okolí, zavolaj tam a zisti aké máš možnosti
@nikusik0107 máš odísť od alkoholika, ktorý ťa psychicky týra. Netuším, na čo si ho provokovala s tou kamerou, ale mne by stračilo, že včera pil, dnes pije, zajtra bude piť... Sociálku pokojne nech volá - možno, keď ti cudzí poradia, aby si utekala, možno skôr počúvneš. A prosím len nenapíš aký je dobrý otec a ako nechceš trhať tradičnú slovenskú rodinu...🙄. Chudák deti. Keď sú to chlapci, možno z nich vyrastú rovnaké "teliatka" ako tvoj muž a to už ti potom len ostatnú oči pre plač, obskakovať pánov ožranov, aby ti náhodou niektorý z nich naozaj neprij*bal, keď nebudeš "poslúchať"...
@nikusik0107 áno to je samozrejme pravda, ale buď chceš alebo nie...
Prosím ta.. Ze sa vygraza, vieš koľko takych bolo?
Alkoholikovi striedavu st ani neodklepnu.
Deti sa ho boja, keď už býk tomu prišlo, budú sa pýtať aj deti co chcú, či vbc chcú žiť s otcom, keď úprimne opisu, čo zažívali.. Tak nikto ich nepošle žiť s otcom alkoholikom.
To sú len vyhrážky, aby si sa bála.
Ste manželia, bývanie je koho?
Máš rodičov?
Tu je hlavný problem alkohol, uz ostatne okolo toho nemusis ani pisat, ak mas muza proste alkoholika, tam je vsetko vypovedane. Ak sa jeden den spije a druhy den sa nevie postarat o deti, alebo nevladze, tak je tam problem. A nie nezmeni sa to. Jedine teda, ze by isiel na liecenie z vlastnej vole. Takze ti necakaj zazraky. Co je horsie, ze nemas asi kam ist a mate uplne male deti.

@katy084 lenže to nie je také ľahké s 2 deťmi...